اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه کسانی با اسیلوسکوپ TNM کار کردند؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چه کسانی با اسیلوسکوپ TNM کار کردند؟

سلام به همه
    چطوری میشه با این سیگنال ژنراتورش موج دلخواه رو گرفت؟ چطوری باید شکل موج رو تعریف کنی؟
    tnm-dsr800c

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed6607
      سلام به همه
      چطوری میشه با این سیگنال ژنراتورش موج دلخواه رو گرفت؟ چطوری باید شکل موج رو تعریف کنی؟
      tnm-dsr800c

با تشکر

سلام
      1- نوع(سینوسی، مربعی، مثلثی و....)
      2- فرکانس
      3- دامنه(که اگه اشتباه نکنم حداکثر مقدار 1.7 ولت رو میگیره)
      4- آفست
      شرمنده عکس با کیفیت تری پیدا نکردم ازش

البته تو دامنه خیلی پایین و فرکانس خیلی بالا زیاد بهش اعتماد نکن :icon_razz:
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf

سلام
        1- نوع(سینوسی، مربعی، مثلثی و....)
        2- فرکانس
        3- دامنه(که اگه اشتباه نکنم حداکثر مقدار 1.7 ولت رو میگیره)
        4- آفست
        شرمنده عکس با کیفیت تری پیدا نکردم ازش

البته تو دامنه خیلی پایین و فرکانس خیلی بالا زیاد بهش اعتماد نکن :icon_razz:
        سلام ممنون از پاسختون
        یه قسمتی داره به اسم فایل که میشه شکل موج دلخواه رو براش تعریف کرد(به صورت یه فایل باینری ۱۰۲۴تایی که هر عدد از صفر تا۲۵۵میتونه باشه )با نرم افزار مخصوص میشهاین فایل ها رو اصلاح کرد حالا سوالم اینکه مثلا یه شکل موج ای سی رو چطور به باینری بنویسیم یا تعریف کنیم؟

دیدگاه

سلام ممنون از پاسختون
          یه قسمتی داره به اسم فایل که میشه شکل موج دلخواه رو براش تعریف کرد(به صورت یه فایل باینری 1024تایی که هر عدد از صفر تا255میتونه باشه )با نرم افزار مخصوص میشهاین فایل ها رو اصلاح کرد حالا سوالم اینکه مثلا یه شکل موج ای سی رو چطور به باینری بنویسیم یا تعریف کنیم؟
          با اون کار نکردم
          دقیقا یادم نیست فکر کنم تو دفترچه راهنما یا سایتش یه چیزایی نوشته بود
          :agree:
          ولی تا جایی که من میدونم ac همون سینوسی هست

داخل اسکوپ یه مبدل دیجیتال به آنالوگ داره
          احتمالا اون 1024 زمان و 0 تا 255 دامنه سیگنال هست
          یه بار فرکانس رو روی 1 هرتز و دامنه رو روی 15 میلی ولت بذارید و شکل موج رو ببینید متوجه میشید باید چیکار کنید

اگه امکان داره آدرس اون فایل و نرم افزار رو محبت کنید ببینم چطوریه
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
            با اون کار نکردم
            دقیقا یادم نیست فکر کنم تو دفترچه راهنما یا سایتش یه چیزایی نوشته بود
            :agree:
            ولی تا جایی که من میدونم ac همون سینوسی هست

داخل اسکوپ یه مبدل دیجیتال به آنالوگ داره
            احتمالا اون 1024 زمان و 0 تا 255 دامنه سیگنال هست
            یه بار فرکانس رو روی 1 هرتز و دامنه رو روی 15 میلی ولت بذارید و شکل موج رو ببینید متوجه میشید باید چیکار کنید

اگه امکان داره آدرس اون فایل و نرم افزار رو محبت کنید ببینم چطوریه
            بله من هم گمون میکنم همین باشه که شما میفرمایید ولی اگه اینطور باشه میشه فرکانسو تا دو مگا هم افزایش داد به اینصورت که در هر بازه دو بار موج فرازو نشیب داشته باشه!
            برای باز کردن فایل های باینری نرم افزارای زیادی هست من از 010 Editor که نسخه رایگان هم هست استفاده کردم
            فایل هم در دایرکتوری محل نصب نرم افزار وجود داره
            C:\Program Files\TNM\TNM DSLR800
            اسم فایل هم func.bin هستش

دیدگاه

بله من هم گمون میکنم همین باشه که شما میفرمایید ولی اگه اینطور باشه میشه فرکانسو تا دو مگا هم افزایش داد به اینصورت که در هر بازه دو بار موج فرازو نشیب داشته باشه!
              برای باز کردن فایل های باینری نرم افزارای زیادی هست من از 010 Editor که نسخه رایگان هم هست استفاده کردم
              فایل هم در دایرکتوری محل نصب نرم افزار وجود داره
              C:\Program Files\TNM\TNM DSLR800
              اسم فایل هم func.bin هستش
              رو این سیستم نصب نیست
              حتما امتحان میکنم باید جالب باشه

یا من بلد نیستم! یا دستگاهم مشکل داره
              چون واسه من نزدیک یک مگا شکل موج خروجی رو هر چی تعیین میکنم فقط سینوسی خروجی میده!!!
              احتمالا برای همینه که بالاتر از این نرفتن
              برای شما هم همینطوره؟

دیدگاه

سلام
                ببخشید دیر شد. اره دیگه فرکانس از یه حدی که میره بالا فرقی نمیکنه چه شکل موجی بخوای همشون شبیه سینوسی میشن .اون فایل رو که گفتم برسی کردین؟داخلش یه شکل موج پالس مربع هستش.
                اقا برا شماهم پراپ های دیجیتالش نبود برا من فقط فیش و سیم های متصل به اون رو داره و هیچ پراپ دیجیتالی نداره

دیدگاه

سلام
                  ببخشید دیر شد. اره دیگه فرکانس از یه حدی که میره بالا فرقی نمیکنه چه شکل موجی بخوای همشون شبیه سینوسی میشن .اون فایل رو که گفتم برسی کردین؟داخلش یه شکل موج پالس مربع هستش.
                  اقا برا شماهم پراپ های دیجیتالش نبود برا من فقط فیش و سیم های متصل به اون رو داره و هیچ پراپ دیجیتالی نداره
                  یعنی همه فانکشنها این مشکل رو دارن؟
                  نه حقیقتش نرسیدم هنوز؛ شرمنده :redface:

برا من دوتا پراپ اسکوپ بود یه پراپ فانکشن یه دونه کابل usb و یه دونه کابل فلت برای لاجیک آنالایزر
                  اون پراپ دیجیتال با اینا فرق داره؟

آقا من با این اسکوپ مشکل دارم اصلا
                  میشه یه سر یه این تاپیک بزنید؟
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=103864.0

دیدگاه

سلام
                    به این تصویر نگاه کنید اون فیشای سر کابل تخت رو ببینید برا من اونا نیست هیف یک ملیونو دویستم

http://www.tnm2000.ir/newshop/image/cache/data/TNM/20130310_171358-500x500-500x500.jpg

دیدگاه

سلام
                      به این تصویر نگاه کنید اون فیشای سر کابل تخت رو ببینید برا من اونا نیست هیف یک ملیونو دویستم

http://www.tnm2000.ir/newshop/image/cache/data/TNM/20130310_171358-500x500-500x500.jpg
                      همون واسه لاجیک آنالایزرشه
                      به شرکت گفتید؟
                      چون جیزه گرونی نیست دلیلی نداره بخوان حذفش کنن

اضافه شده در تاریخ :
                      سلام
                      آقو من این فایل رو باز کردم
                      یکم هم دستکاری کردم
                      جالبه :biggrin:
                      ولی وقتی یکم تعداد پارامترها رو بیشتر میکنم برنامه هنگ میکنه
                      واسه شمام همینطوره؟

دیدگاه

من شهرستان میشینم دیگه ارزش نداره واسه فیشش یبار دیگه برم تهران یا چیزی رو پست کنم.
                        باز خوبه برا شما هنگ میکنه من چه هرچی دستکاری میکنم شکل موجه تغییری نمیکنه.!

دیدگاه

من شهرستان میشینم دیگه ارزش نداره واسه فیشش یبار دیگه برم تهران یا چیزی رو پست کنم.
                          باز خوبه برا شما هنگ میکنه من چه هرچی دستکاری میکنم شکل موجه تغییری نمیکنه.!
                          من دوستم برام از تهران خرید
                          وکیوم پلاستیکی بود کارتنش
                          واسه شما هم همینطور بود؟
                          آخه باید برنامه رو ببندی دوباره باز کنی تا شکل موج لود بشه!
                          ولی حواست باشه وقتی میبندی رو file نباشه چون اگه مشکل داشته باشه برنامه دیگه باز نمیشه

دیدگاه

باسلام.
                            دوستان برای کار های دانشگاه قصد خرید یه کارت اسیلوسکوپ رومیزی داشتم با بودجه در حدود 2.5 میلیون.یه مورد از همین TNM ها پیدا کردم در حدود 2 تومن یا میتونم از فروشگاه سایت یدونه هنتک بخریم به قیمت 2.5 میلیون.
                            اسیلوسکوپ TNM خوب قدیمی هست ولی سمپل ریتش در حدود 80 هست ولی هنتک 48 .خب مشخصا TNM بهتره با وجود قدیمی بودن ولی نگرانی اصلی من درایور هست که آیا روی ویندوز 10 نصب میشه یا نه؟البته دوستان روش ساین کردنش در ویندوز رو نوشتن من هم از اینترنت نرم افزارشو پیدا کردم که بدون مشکل نصب شد ولی اینکه درایور هم نصب شده رو نمیدونم.
                            از دوستان اگه کسی تجربه کار با این دستگاه ها رو داره لطفا منو راهنمایی کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.I.E نمایش پست ها
                              باسلام.دوستان برای کار های دانشگاه قصد خرید یه کارت اسیلوسکوپ رومیزی داشتم با بودجه در حدود 2.5 میلیون.یه مورد از همین TNM ها پیدا کردم در حدود 2 تومن یا میتونم از فروشگاه سایت یدونه هنتک بخریم به قیمت 2.5 میلیون.اسیلوسکوپ TNM خوب قدیمی هست ولی سمپل ریتش در حدود 80 هست ولی هنتک 48 .خب مشخصا TNM بهتره با وجود قدیمی بودن ولی نگرانی اصلی من درایور هست که آیا روی ویندوز 10 نصب میشه یا نه؟البته دوستان روش ساین کردنش در ویندوز رو نوشتن من هم از اینترنت نرم افزارشو پیدا کردم که بدون مشکل نصب شد ولی اینکه درایور هم نصب شده رو نمیدونم.از دوستان اگه کسی تجربه کار با این دستگاه ها رو داره لطفا منو راهنمایی کنه.
                              با سلام و احترام . من قبل از اینکه این کارت اسیلوسکوپ را بخرم، پروگرامرشون را تهیه کرده بودم و فکر میکردم همونطور که کیفیت اون خیلی خوبه باید این هم مثل اون باشه ولی متاسفانه اینجور نبود، جدا از مشکلات نرم افزار که در مورد درایورش گفتید و خیلی جالبه که یک شرکت حاضر نیست خودش اونرو رفع کنه مشکل سخت افزاری هم داره، وقتی شما در یک رنج کاری، یک ولتاژی را میخونید با تعویض رنج مقدار ولتاژی که اندازه گیری میکنه تغییر میکنه و این برای یک کارت اسیلوسکوپ خیلی جالب نیست. محیط نرم افزاریش هم چندان جالب نیست و شرکت هم هیچ تلاشی برای بهبود آن نمیکنه. در کل بنظر میرسه که این شرکت تمام انرژیش رو روی پروگرامرهاش گذاشته و دیگه زیاد فکری به حال سایر محصولاتش نمیکنه. به شخصه از خریدش پشیمونم چون اون زمان میتونستم با کمی هزینه بیشتر اسیلوسکوپی بگیرم که خودش نمایشگر داشته باشه و مشکلاتش هم کمتر باشه ولی فکر میکردم این چون تولید داخله شاید خدماتش بهتر باشه که متاسفانه نبود.
                              جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۲۰:۲۶ ۱۴۰۰/۰۷/۰۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
                                با سلام و احترام . من قبل از اینکه این کارت اسیلوسکوپ را بخرم، پروگرامرشون را تهیه کرده بودم و فکر میکردم همونطور که کیفیت اون خیلی خوبه باید این هم مثل اون باشه ولی متاسفانه اینجور نبود، جدا از مشکلات نرم افزار که در مورد درایورش گفتید و خیلی جالبه که یک شرکت حاضر نیست خودش اونرو رفع کنه مشکل سخت افزاری هم داره، وقتی شما در یک رنج کاری، یک ولتاژی را میخونید با تعویض رنج مقدار ولتاژی که اندازه گیری میکنه تغییر میکنه و این برای یک کارت اسیلوسکوپ خیلی جالب نیست. محیط نرم افزاریش هم چندان جالب نیست و شرکت هم هیچ تلاشی برای بهبود آن نمیکنه. در کل بنظر میرسه که این شرکت تمام انرژیش رو روی پروگرامرهاش گذاشته و دیگه زیاد فکری به حال سایر محصولاتش نمیکنه. به شخصه از خریدش پشیمونم چون اون زمان میتونستم با کمی هزینه بیشتر اسیلوسکوپی بگیرم که خودش نمایشگر داشته باشه و مشکلاتش هم کمتر باشه ولی فکر میکردم این چون تولید داخله شاید خدماتش بهتر باشه که متاسفانه نبود.
                                نظرتون راجع به کارت اسکوپ هنتک 50 مگاهرتزی چطوره؟
                                یا مثلا اسیلوسکوپ آنالوگ؟
                                واقعیتا با این قیمت ها نمیشه سمت اسیلوسکوپ دیجیتال رومیزی رفت ،پیشنهاد شما چیه بین اسیلوسکوپ های pc بیس و آنالوگ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X