اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پ امپ ا تغذیه 5 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پ امپ ا تغذیه 5 ولت

سلام
    کسی از دوستان آیا پ امپ با تغذیه 5 ولتی که بتونه نزدیک 5 ولت هم خروجی داشته باشه سراغ داره !؟
    داریم اصلا ؟! :cry2:

پاسخ : پ امپ ا تغذیه 5 ولت

سلام
    بیشتر پ امپ ها با رنج گسترده ای از ولتاژ کار میکنند و ولتاژ خروجیشون هم درصدی از ورودی پایین تره یک نمونه رایجش lm324 که از 3 ولت تا 30 ولت کار میکنه

دیدگاه

سلام
      اپ امپ lm358 ولتاژ 3تا 30ولته که سازگار باttl هم هست.
      حتی اپ امپ 3.3 و 2.7 ولت که سازگار با ttl های جدیده هم هست.سری lvds .
      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

به پ امپهایی که تا نزدیکیهای تغذیه کار میکنند اصطلاحا rail to rail گفته میشه
        تو سایت جوان الکترونیک سرچ کن شاید پیدا کنی(اگه پیدا کردی برای کامل شدن تاپیکت اینجا هم بنویس)

دیدگاه

با تشکر از دوستانی که پاسخ دادند ...

تو فروشگاه جوان الکترونیک می تونید یک سری تقویت کننده عملیاتی مثل ad822 که زیر گروه تقویت کننده های rail-to-rail هستند پیدا کنید .

ممنون از همگی

دیدگاه

وای AD822trz-ep خیلی گرونه. 61 هزار تومنه
            اونایی هم که قیمتیایی حدودا 6 یا 7 تومن دارن که ولتاژ کاریشون خیلی پایینه(6 ولته مثلا AD8572(
            راهی نیست که بشه همین اپ امپای خودمون رو بجای Rail to rail بشه استفاده کرد؟
            من میخام جریان یه بار که 24 ولته رو اندازه بگیرم. جریان تا 300 میلی آمپر میخاد بشه صفر تا 5 ولت و بعد بدم به میکرو
            اگه نخوام از rail to rail استفاده کنم اونوقت باید 2 تا 4 ولت تغذیه اپ امپ بیشتر بشه حالا چطوری ولتاژ 28 برای اپ امپ درست کنم؟
            یاری بدین مهندسین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط canarybird
              وای AD822trz-ep خیلی گرونه. 61 هزار تومنه
              اونایی هم که قیمتیایی حدودا 6 یا 7 تومن دارن که ولتاژ کاریشون خیلی پایینه(6 ولته مثلا AD8572(
              راهی نیست که بشه همین اپ امپای خودمون رو بجای Rail to rail بشه استفاده کرد؟
              من میخام جریان یه بار که 24 ولته رو اندازه بگیرم. جریان تا 300 میلی آمپر میخاد بشه صفر تا 5 ولت و بعد بدم به میکرو
              اگه نخوام از rail to rail استفاده کنم اونوقت باید 2 تا 4 ولت تغذیه اپ امپ بیشتر بشه حالا چطوری ولتاژ 28 برای اپ امپ درست کنم؟
              یاری بدین مهندسین
              سلام
              بهتره از اپتو اپ امپ سری hcpl788 استفاده کنید.یا نمونه های مشابهش
              من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X