اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اشکال این مدار استراق سمع (سمعک) چیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اشکال این مدار استراق سمع (سمعک) چیه؟

نوشته اصلی توسط دلارام22
    :angry: مچکرم اما فرقی نکرد. :angry:
    فکر کنم باید بیخیال این مدار بشم. چند روزی میشه وقتمو هدر دادم الکی. تا همین جام شبا خواب وحشتناک میبینم
    واقعا کی این نقشه هارو با این رنگ و لعاب گول زننده میزاره تو اینترنت؟ جالبی اینکه این نقشه رو تو خیلی از سایت ها دیدم که شروع به ساختش کردم... :cry2:
    از همه دوستان ممنونم که کمکم کردن. این نقشه اصلا فکر نکنم واقعی باشه.
    دوست عزیز قبل از اینکه اقدام به انحدام مدار کنید!!
    اون ترانزیستور طبقه ی اخری رو حذفش کنید و بلندگو رو به ترانزیستور وصطی متصل کنید...
    ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بینوایان
      دوست عزیز قبل از اینکه اقدام به انحدام مدار کنید!!
      اون ترانزیستور طبقه ی اخری رو حذفش کنید و بلندگو رو به ترانزیستور وصطی متصل کنید...
      ممنون . اینکارو کردم قشنگ کار میکنه اما سمعک نیست. یعنی باید تو میکروفون از نزدیک حرف بزنیم تا تو هدفون پخش بشه. کیفیتش خوبه اما اصلا حساسیتش خوب نیست.

:cry: مدارو منحدم کنم؟ :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دلارام22
        ممنون . اینکارو کردم قشنگ کار میکنه اما سمعک نیست. یعنی باید تو میکروفون از نزدیک حرف بزنیم تا تو هدفون پخش بشه. کیفیتش خوبه اما اصلا حساسیتش خوب نیست.

:cry: مدارو منحدم کنم؟ :cry:
        خب اگه کیفیت مدار خوبه حداقلش اینه که شما یه پری آمپلیفایر با کیفیت دارید و برای تقویت نهایی به نظرم بجای ترانزیستور از یک آی سی LM386 کمک بگیرید ،بهتر باشه
        در ضمن میکروفن مدار هم نقش تعیین کننده ای داره..مثلا یه میکروفن خازنی مرغوب حساسیت بسیار بالاتری داره

و در آخر نظر خودتون مهمه....اگه از مدار دلسرد شدید منحدمش کنید!!!!!
        ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X