اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جایگزنی رله در مدار کنترل صدا با تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جایگزنی رله در مدار کنترل صدا با تلفن

سلام.این مدار کنترل سطح صداهست.ورودی مدار به تلفن می خوره با گذاشتن و بر داشتن گوشی پ امپ عمل سوییچ رو انجام میده و رله قطع و وصل میشه.
    این مدار رو عملا ساختم و جواب گرفتم.حالا می خوام به جای رله از یه قطعه الکترونیکی استفاده کنم که عملکردش نزدیک به رله باشه.
    چون قرار صدا از این عنصر عبور کنه نمی خوام ولتاژ و جریان از صدا روی این قطعه تلف بشه و صدا خراب بشه.
    از چی باید استفاده کنم؟
    انا لله و انا الیه الراجعون

پاسخ : جایگزنی رله در مدار کنترل صدا با تلفن

یه ای سی تقویت کننده به جای رله بزار بعد خروجی پ امپ را بده یه بیس ترانزیستور و ترانزیستور هم تغذیه ای سی تقویت کننده را وصل کنه.ترانزیستورش بهتر PNP باشه.

دیدگاه

آی سی تقویت کننده رو ULN2003 گذاشتم.فقط نمی دونم آیا این تقویت می کنه یا فقط یه بافر هست؟

دیدگاه

منظورم از ای سی تقویت کننده یه ای سی تقویت کننده صوت بود یه امپلی فایر .uln2003 که درایور محسوب می شه.

تذکر :مدار بالا تنها به منظور تصویر از ایده قرار داده شده ولی مقادیر محاسبه نشده است.

دیدگاه

ببینید من نمی خوام صدا روت قویت کنم من صرفا به قطعه یا مداری احتیاج دارم که فقط عمل سوییچ رو مثه رله انجام بده اونم برای جریان صدایی که به هدفون میره.

دیدگاه

می دونم ولی خوب این یه راه حل دیگه :redface:.که صدا را هم تقویت می کنه.که صد البته به وفاداری رله در انتقال سیگنال ورودی به خروجی نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
              سلام.این مدار کنترل سطح صداهست.ورودی مدار به تلفن می خوره با گذاشتن و بر داشتن گوشی پ امپ عمل سوییچ رو انجام میده و رله قطع و وصل میشه.
              این مدار رو عملا ساختم و جواب گرفتم.حالا می خوام به جای رله از یه قطعه الکترونیکی استفاده کنم که عملکردش نزدیک به رله باشه.
              چون قرار صدا از این عنصر عبور کنه نمی خوام ولتاژ و جریان از صدا روی این قطعه تلف بشه و صدا خراب بشه.
              از چی باید استفاده کنم؟
              همون رله از همه بهتره

دیدگاه

از شما دوستان متشکرم.
                راستش خط تلفی که من این مدار رو واسش می خوام روزی 50 تا زنگ می خوره اگه از رله استفاده کنم یعنی رله 100بار باید هر روز قطع و وصل بشه.آیا این مقدار در درازمدت مشکل ساز نمیشه؟ :eek:
                این نقشه جدید منه.از یه بافر پ امپ استفاده کردم.ظاهرا مشکلی نداره فقط سوالم اینه که جریانی سیگنال صدایی که از مین برد کامپیوتر عبور می کنه چقدره؟(چون بافر یا رله قرار این جریان رو قطع و وصل کنه؟)
                و دیگه اینکه با توجه به امپدانس ورودی زیاد 741 و جریان ورودی کمش میشه واسه اینکار ازش استفاده کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X