ممنون.راستش خیلی مطلب رو نگرفتم.البته مطالب قبلی رو خوندم و تصمیم بر استفاده از اپتوترایاک زیرو کراس گرفتم.یعنی شما میگید اگه من در ابتدای پالس فقط یه تریگ داشته باشم ترایاک دایم روشن میمونه. و اگه دوباره تریگ کنم خاموش میشه.اونم بازم تا تریگ بعدی واسه روشن شدن؟ولی ظاهرا شکل خروجی ترایاک که اینو نمیگه
خیر دوست عزیز
برای خاموش کردن ترایاک کافیه تحریک رو قطع کنید
اینطور که شما میگید من باید در هر پالس ترایاک رو تریگ کنم.حالا اگه من اپتو ترایاک رو روشن نگه دارم یعنی خروچی میکرو دایم یک باشه.و اگه خواستم با صفر کردن خروجی میکرو ترایاک رو خاموش کنم.ترایاک اسیب میبینه؟
اینطور که شما میگید من باید در هر پالس ترایاک رو تریگ کنم.حالا اگه من اپتو ترایاک رو روشن نگه دارم یعنی خروچی میکرو دایم یک باشه.و اگه خواستم با صفر کردن خروجی میکرو ترایاک رو خاموش کنم.ترایاک اسیب میبینه؟
نقشه لطفا؟
با فرض نقشه ی زیر:
با فعال بودن ورودی اپتوترایاک، تریگر ترایاک از طریق منبع ولتاژ برق شهر تامین میشه. با صفر کردن خروجی میکرو، در اولین نقطه ی عبور از صفر جریان بار که از ترایاک عبور میکنه، کموتاسیون طبیعی اتفاق میفته و ترایاک خاموش میشه.
خیر همونطور که جناب مستقیمی فرمودن وظیفه تحریک کردن ترایاک رو اپتوترایاک و ایزوله از مدار میکرو انجام میده، با قطع جریان طرف اول اپتوترایاک، تحریک خروجی طرف دوم اون قطع میشه و با اولین صفر، ترایاک خاموش میشه
با سلام
آیا کسی هست مرا یاری کند
این مقاومت های 320 اهم در تصویر بالا چجور محاسبه میشن .. ؟؟؟
جریان گیت این ترایاک هم 50 میلی امپره
آیا نقشه بالا صحیح است و میشه بعنوان یک ssr ازش بهره برد ؟
ممنون
با سلام
آیا کسی هست مرا یاری کند
این مقاومت های 320 اهم در تصویر بالا چجور محاسبه میشن .. ؟؟؟
جریان گیت این ترایاک هم 50 میلی امپره
آیا نقشه بالا صحیح است و میشه بعنوان یک ssr ازش بهره برد ؟
ممنون
والله دروغ چرا! راستش نمیدونم چطوری حساب میشن! ولی همین مدار رو با مقاومت 330 اهم و ترایاک BT136 بستم و قشنگ داره کار میکنه خودش هم نه فقط یکی! 8 تا از این مدار رو روی یک PCB زدم و بدون ایراد داره انجام وظیفه میکنه :nerd:
دوستان من اومدم قبل از راه اندازی مدار اونو تو پروتئوس شبیه سازی کردم اما اصلا روشن نمیشه عکس شماتیک رو میزارم لطفا بگید مشکل مدار من کجاست؟ http://s7.picofile.com/file/8243378518/1.jpg
دوستان من اومدم قبل از راه اندازی مدار اونو تو پروتئوس شبیه سازی کردم اما اصلا روشن نمیشه عکس شماتیک رو میزارم لطفا بگید مشکل مدار من کجاست؟ http://s7.picofile.com/file/8243378518/1.jpg
نقشه ی مداری که فرستادم رو ببندین، درست کار میکنه. تست کردم.
به پروتئوس 100% نمیشه اعتماد کرد.
ممنون.من از اپتو زیرو.. استفاده کردم.شما عکسی رو که فرستادم رو دیدین؟اگه بخوام مدار خودم رو ببندم کار میکنه؟ اضافه شده در تاریخ :
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
والله دروغ چرا! راستش نمیدونم چطوری حساب میشن! ولی همین مدار رو با مقاومت 330 اهم و ترایاک BT136 بستم و قشنگ داره کار میکنه خودش هم نه فقط یکی! 8 تا از این مدار رو روی یک PCB زدم و بدون ایراد داره انجام وظیفه میکنه :nerd:
با سلام.اقا شاهرخ ببخشید این مطلبو میذارم (بدور از مطالب علمی و فنی است)اما داشتم مطلب شما را میخوندم.یک دفعه به جمله والله دروغ چرا...... که فکر کنم از کتاب دایی جان ناپلئون و اون شخصیت مشقاسم افتادم.کتاب قشنگی هستش.
ممنون
ممنون.من از اپتو زیرو.. استفاده کردم.شما عکسی رو که فرستادم رو دیدین؟اگه بخوام مدار خودم رو ببندم کار میکنه؟ اضافه شده در تاریخ :
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
بله دیدم، به نظرم مشکلی نداره. البته قسمت پ امپ رو با دقت نگاه و تحلیل نکردم. فقط مقادیر مقاومت ها و خازن ها رو چک کنین که کم یا زیاد نباشه. (خصوصا مدار اسنابر)
نوشته اصلی توسط mostafa6369
با سلام.اقا شاهرخ ببخشید این مطلبو میذارم (بدور از مطالب علمی و فنی است)اما داشتم مطلب شما را میخوندم.یک دفعه به جمله والله دروغ چرا...... که فکر کنم از کتاب دایی جان ناپلئون و اون شخصیت مشقاسم افتادم.کتاب قشنگی هستش.
ممنون
ممنونم از اینکه وسط مباحث تا حدی خشک و فنی، نگاه لطیف ادبی رو فراموش نکردین راستش اون کتاب رو نخوندم، ولی مشتاق شدم که بخونمش. :nerd:
بله دیدم، به نظرم مشکلی نداره. البته قسمت پ امپ رو با دقت نگاه و تحلیل نکردم. فقط مقادیر مقاومت ها و خازن ها رو چک کنین که کم یا زیاد نباشه. (خصوصا مدار اسنابر)
ممنونم از اینکه وسط مباحث تا حدی خشک و فنی، نگاه لطیف ادبی رو فراموش نکردین راستش اون کتاب رو نخوندم، ولی مشتاق شدم که بخونمش. :nerd:
خواهش میکنم.پس اگر نخواندی پیشنهاد میکنم حتما بخونید .من که خوشم اومد
پاسخ : پاسخ : انواع روشهای راه اندازی ترایاک (آموزشی)
سلام ممنون از اطلاعات ارزشمندتون فقط میشه یه توضیح بدید که اگر برای یک موتور 220 ولت 3 امپر بخوایم اسنابر طراحی کنیم چه پارامتر هایی و چه فرمول هایی رو باید مد نظر بگیریم
مشکل بنده هم همینه چند فایل خوندم ولی همش فرمول و هیچکدام مثال واقعی نزدن تا بشه از اون استفاده کرد ممنون از شما
مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد
با سلام مجدد و امید به اینکه جواب بنده رو بدید
یکی از همین مدارهای ساده ای که تو همین تاپیک موجوده با اپتو ترایاک و ترایاک bta 16رو مونتاژ کردم و برای موتور ac220 ولت هستش فقط مشکلی که دارم رو یکی از موتورها جواب نمیده
یعنی رو همه موتورها قطع و وصل اتفاق میافته به غیر این ایا کسی میدونه مشکل از کجاس ممنون میشم راهنمایی کنید
مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد
دیدگاه