اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انواع روشهای راه اندازی ترایاک (آموزشی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انواع روشهای راه اندازی ترایاک (آموزشی)

دوستا یه سوال ساده داشتم هرچند که تا حدودی مطلع هستم ولی چون یک پروژه خیلی مهم دارم بپرسم خالی از لطف نیست.
    اپتوترایاک ها که کار ره اندازی تراک ها دارند ایا می شود گفت که همانند اپتوکوپلر ایزوله هستند.چیزی که در شماتیک دیده میشه ظاهرا باید ایززوله بشه ولی قبلا در یک مدار دیدم که با سویچ ترایاک نویز شدید به میکرو القا میشدبه همین خاطرمنصرف شدم و چون تجربه خیلی بدی شد دیگه باهاش کار نکردم و از اپتو کوپلر و رله استفاده کرددم ولی اخیرا رله ها اشعال شدن و خیلی می چسبن دیگه بریدم .می خوام ترایاک بندازم.
    لطفا تجربیات خودتون رو در مورد ترایاک بهم بدید چون قراره ازز ترایاک برای یک مدار بسیار مهم استفاده کنم.
    eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
      دوستا یه سوال ساده داشتم هرچند که تا حدودی مطلع هستم ولی چون یک پروژه خیلی مهم دارم بپرسم خالی از لطف نیست.
      اپتوترایاک ها که کار ره اندازی تراک ها دارند ایا می شود گفت که همانند اپتوکوپلر ایزوله هستند.چیزی که در شماتیک دیده میشه ظاهرا باید ایززوله بشه ولی قبلا در یک مدار دیدم که با سویچ ترایاک نویز شدید به میکرو القا میشدبه همین خاطرمنصرف شدم و چون تجربه خیلی بدی شد دیگه باهاش کار نکردم و از اپتو کوپلر و رله استفاده کرددم ولی اخیرا رله ها اشعال شدن و خیلی می چسبن دیگه بریدم .می خوام ترایاک بندازم.
      لطفا تجربیات خودتون رو در مورد ترایاک بهم بدید چون قراره ازز ترایاک برای یک مدار بسیار مهم استفاده کنم.
      مشکل رله رو میتونید با اسنابر تا حدودی حل کنید.
      در مورد اپتوترایاک هم مشابه اپتوکوپلر ایزوله هست.
      مشکل نویزی که مطرح کردید بیشتر میتونه در بخش تعذیه باشه. یعنی نویزی که در شبکه برق شهری ایجاد میشه از طریق تغذیه وارد مدار میشه که باید قسمت تغذیه مدار بررسی بشه.
      البته گاها مشاهده میشه بعضی از افراد با این از اپتوکوپلر و یا اپتوارایاک استفاده میکنن ولی زمین هر دوقسمت رو به هم متصل میکنن که فلسفه استفاده از ایزولاتور رو زیر سوال میبره!!!!

اگر شماتیک قسمت راه اندازی اپتوترایاک و بخش تغذیه رو قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد

دیدگاه

مهندس جان اپتوکوپلر دارای دوتا تعذیه کاملا مجزا هست .ولی اپتو ترایک فقط یک تعذیه داره که که با تعذیه میکرو مشترک هست.ولی دربخش سویچ یا دیک خودش برق 220 هست که سویچ میشه.درواقع منفی در اونور نیست.که بگیم مثلا مشترک نباشه.
        به عبارتی در بخش نوری که فرموان میکرو رو به بخش ثدرت میده دارای برق 5 ولت هست و تعذیه dc ولی در بخش قدرت منفی وجود نداره.
        در واقع ترایاک میاد از پایه 6 به یک مقاومت 330 اهم به 220 وصل میشه و تعذیه لازم برای راه اندازی ترایاک را از پایه چهار اپتو ترایاک به گیت ترایاک منتقل می کند.
        جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۰۰:۰۷ ۱۳۹۷/۰۷/۰۹.
        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

سلام.
          لطفا اگر از مدارتون جواب گرفتید نقشش رو اینجا بزارید.
          بخش راه اندازی ترایاکش منظورم هست.
          ممنون

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید،میخوام با موج مربعی یک ترایاک رو روشن خاموش کنم،ترایاک هم وصله به یک پمپ مینیاتوری که جریانی حدود ۱ امپر میکشه،ایا با موج مربعی میشه اینکار رو کرد؟

دیدگاه

پاسخ : انواع روشهای راه اندازی ترایاک (آموزش&

سلام دوستان من از مدار دیمر معمولی برای گرفتن ولتاژ rms حدود 30 ولت استفاده میکنم ولی یه مشکل بسیار بزرگ دارم و اونم تلرانس شدید خروجیه به صورتی که ولتاژ از 10 ولت تا 55 ولت هم تغییر میکنه (به دلیل نوسان ولتاژ برق شهر) که این واقعا بده به نظر شما دوستان برای این که این مشکل حل بشه چه کار کنم.؟

دیدگاه

پاسخ : انواع روشهای راه اندازی ترایاک (آموزش&

سلام دوستان
                یه ترایاک دارم به شماره ca4309 1a60
                To92 هستش
                مستقیم گیتش با یک مقاومت ۱ کیلو از میکرو فرمان میگیره
                میشه راهنمایی کنید چه ترایاکی بجاش مبشه استفاده کرد
                راستی بارم سلفی و مدار کنترل پنکه هستش
                ممنونم
                برای بالاتر بودن خودتو ببر بالا،دیگرانو پایین نیار
                چون ممکنه دستت به همه نرسه تا بیاریشون پایین

دیدگاه