اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترلر حرارت موتور تکفاز ac

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترلر حرارت موتور تکفاز ac

با سلام به اساتید بزرگوار
    من میخوام دمای یک موتور ac تکفاز کنترل کنم بدین شکل که سنسور حرارت سنج دما رو بخونه اگه این دما بالاتر از 55 بود موتور را 10 دقیقه خاموش کنه بعد از 10 دقیقه اگه دما تو رنج 35 تا 40 بود روشن بشه اما اگر بعد از خاموشی اول دما به سرعت بالا رفت (در عرض کمتر از 5 دقیقه) موتور رو کلا خاموش کنه و الارم بزنه و در صورت امکان این مدار جوری باشه که کلید clear fault داشته باشه که وقتی این کلید رو بزنی برنامه تایمینگش صفر بشه و چرخه بالا از اول شروع بشه و موتور کارکنه
    ضمنا ممنون میشم اگه نقشه چاپی و قطعات مورد نیاز رو بگید من اطلاعاتم کمه خیلی خیلی ممنونم
    با تشکر فراوان
    :rolleyes:

پاسخ : کنترلر حرارت موتور تکفاز ac

کسی نمیخواد کمک کنه؟؟؟؟ :sad:

دیدگاه

یکی کمک کنه :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

شما کارت چند بخشه، سنجش دما که با سنسور ساده ای مثل lm35 کارت راه می افته و تو انجمن و کلا تو نت مطلب زیاده، برای سنجش دما و تشخیص محدوده دمایی ات و فرمان دادن به بقیه قسمت ها به میکروکنترلر نیاز داری و برای روشن و خاموش کردن موتور وارد الکترونیک صنعتی میشی و اینجاست که جریان موتورات خیلی مهم میشه، هر چقدر بیشتر دردسر هم بیشتر.
        اگر محیط کاری ات صنعتی هست، بحث نویز هم بسیار مهم میشه و باید متناسب با اون قطعات و مدارات رو انتخاب کنی. معمولا تو این محیط ها برای راه اندازی و حفاظت از موتور، از تابلو استفاده میشه که بحث خوداش رو داره و نیاز میشه به تابلو فرمان لازم رو بدی و چریان کاری ات کمتر میشه.
        کلی چیزی پیدا نمی کنی، توصیه من اگر تجربه اش رو نداری بده بیرون برات انجام بدهند. اگر دوست داری خودت انجام بدی باید تک تک تو نت سرچ کنی بخش های مختلف رو و بعد با هم ترکیب کنی.
        راستی مسافت هم یادت نره، خیلی تاثیر داره، مثلا مسافت موتور تا قسمت فرمان و یا مسافت سنسور تشخیص دما تا میکرو و ...
        مثلا همین lm35 اگر مسافت از حدی زیاد بشه، اصلا اطلاعات به درد بخوری بهت نمیده و باید سر راه تقویت اش کنی و ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eara
          شما کارت چند بخشه، سنجش دما که با سنسور ساده ای مثل lm35 کارت راه می افته و تو انجمن و کلا تو نت مطلب زیاده، برای سنجش دما و تشخیص محدوده دمایی ات و فرمان دادن به بقیه قسمت ها به میکروکنترلر نیاز داری و برای روشن و خاموش کردن موتور وارد الکترونیک صنعتی میشی و اینجاست که جریان موتورات خیلی مهم میشه، هر چقدر بیشتر دردسر هم بیشتر.
          اگر محیط کاری ات صنعتی هست، بحث نویز هم بسیار مهم میشه و باید متناسب با اون قطعات و مدارات رو انتخاب کنی. معمولا تو این محیط ها برای راه اندازی و حفاظت از موتور، از تابلو استفاده میشه که بحث خوداش رو داره و نیاز میشه به تابلو فرمان لازم رو بدی و چریان کاری ات کمتر میشه.
          کلی چیزی پیدا نمی کنی، توصیه من اگر تجربه اش رو نداری بده بیرون برات انجام بدهند. اگر دوست داری خودت انجام بدی باید تک تک تو نت سرچ کنی بخش های مختلف رو و بعد با هم ترکیب کنی.
          راستی مسافت هم یادت نره، خیلی تاثیر داره، مثلا مسافت موتور تا قسمت فرمان و یا مسافت سنسور تشخیص دما تا میکرو و ...
          مثلا همین lm35 اگر مسافت از حدی زیاد بشه، اصلا اطلاعات به درد بخوری بهت نمیده و باید سر راه تقویت اش کنی و ...
          سلام
          دوست عزیز از توضیحاتت خیلی ممنونم
          من مطلب رو بد بیان کردم کاملتر میگم اگه راهنماییم کنی ممنون میشم
          یک موتور کولر داریم که میخوام اینکارو روش انجام بدم مسافت خیلی زیاد نیست حداکثر 13 متر محیط صنعتی نیست واسه خونه میخوام و اینکه میگی محیط نویزش زیاد باشه چیزی اطاف موتور نیست حالا نمیدونم منظورت از نویز چیه؟ جریان کاری هم خیلی زیاد نیست فقط همین یه دونه موتور کولر
          بدین شکل که سنسور حرارت سنج دما رو بخونه اگه این دما بالاتر از 55 بود موتور را 10 دقیقه خاموش کنه بعد از 10 دقیقه اگه دما تو رنج 35 تا 40 بود روشن بشه اما اگر بعد از خاموشی اول دما به سرعت بالا رفت (در عرض کمتر از 5 دقیقه) موتور رو کلا خاموش کنه و الارم بزنه و در صورت امکان این مدار جوری باشه که کلید clear fault داشته باشه که وقتی این کلید رو بزنی برنامه تایمینگش صفر بشه و چرخه بالا از اول شروع بشه و موتور کارکنه و نمیخوام زیاد پیچیده بشه
          بازم ازت ممنونم که کمکم میکنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X