پاسخ : مشکل با مدار های آنالوگ
سلام امیر جان.
اینکه میبینید من اینجا روی کلیات دارم بحث میکنم به خاطر اینه که اول به یه درک کلی از مفهوم تحلیل مدار برسم بعد وارد جزئیات بشم.چون مشکل من تو تحلیل مدارهایی که یک کمی پیچیده هستن واقعا داره برام مشکل ساز میشه.هر چقدر که با دیجیتال راحتم برعکس با آنالوگ آبم تو یه جوب نمیره.درضمن وقتی یه پروژه رو به شما میدن،اول شما میرین دنبال یه درک کلی از مفهومش تا ببینید اصلا چی ازتون میخوان بعد به جزئیاتش می پردازین،غیر از اینه؟
در مورد جزئیات هم رو چشم،بزارید یه کم راه بیفتم بعدش مطمئن باشید سوالای زیادی دارم که ازتون بپرسم.
این حرف شما مثل این میمونه که بخوای وارد یه خونه ای بشی بعد به جای اینکه از در بخوای بری تو ،تصمیم بگیری از لوله بخاری وارد بشی.اگه بخاری روشن باشه خوب حتما صدمه میبینی و دیگه طرف اون خونه نمیری،اگرهم بخاری خاموش باشه احتمالا تو لوله گیر میکنی و تا بیای از اونجا در بیای کلی طول میکشه و بعدش مثل حالت اول دیگه طرف خونه نمیری.
(البته من خودم تا حالا این روش رو امتحان نکردم.به کسی هم توصیه نمیکنم :mrgreen
به هر حال از کمکتون ممنونم.
رضا جان از کمک شما هم ممنونم :job:
ببینید اگر واقعا دنبال جواب سوالتون هستید سوال هارو یکی یکی و ریز بپرسین چون اینجور کلی گویی ها آخر عاقبت نداره

اینکه میبینید من اینجا روی کلیات دارم بحث میکنم به خاطر اینه که اول به یه درک کلی از مفهوم تحلیل مدار برسم بعد وارد جزئیات بشم.چون مشکل من تو تحلیل مدارهایی که یک کمی پیچیده هستن واقعا داره برام مشکل ساز میشه.هر چقدر که با دیجیتال راحتم برعکس با آنالوگ آبم تو یه جوب نمیره.درضمن وقتی یه پروژه رو به شما میدن،اول شما میرین دنبال یه درک کلی از مفهومش تا ببینید اصلا چی ازتون میخوان بعد به جزئیاتش می پردازین،غیر از اینه؟
در مورد جزئیات هم رو چشم،بزارید یه کم راه بیفتم بعدش مطمئن باشید سوالای زیادی دارم که ازتون بپرسم.
تنها چیزی که میتونم بگم اینکه اصلا دنبال ریاضی نباشین تو این درس و بیشتر تمرین کنید !
(البته من خودم تا حالا این روش رو امتحان نکردم.به کسی هم توصیه نمیکنم :mrgreen

به هر حال از کمکتون ممنونم.

رضا جان از کمک شما هم ممنونم :job:
دیدگاه