صفحه 17 دیتاشیت ground returning bias current رو رعایت کردی.
اگه منظورش این باشه که سیگنال متناوب و دی سی همگراند شده باشند آره این جوری شده
ولی یه مظلبی این داستان Load چیه من که لودی ندارم اینجا به نظرتون مشکل از اینه ؟؟؟ من خروجی رو بدون دادن به هیچ مقاومتی نسبت به اون gnd های مدارم میدم یه اسکوپ ؟؟
جالب اینه توی همه مدل ها این لود رو گذاشته ؟؟ میگم من باری تدارم یه راست دادم یه اسکوپ ؟؟ باید حتما باشه این لود ؟؟؟
معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.
با سلام
درابتدا باید بگویم نبود بار از بودنش در این نوع تقویت کننده ها بسیار بهتر است . فرکانس سیگنال ورودی و دامنه حدودی آن بسیار مهم است اگر مقدور است نوع سیگنال و فرکانس آن را ذکر کنید در تصویر به نظر می رسید فرکانس ورودی این تقویت کننده 1KHz است و دامنه آن حدود300mV آیا این مشخصات سیگنال شما است و نوع کوپلینگ DC است؟
با سلام
لطفا مشخصات سیگنال ورودی به ad620 را از قبیل فرکانس سیگنال و نوع کوپلینگ سیگنال به تقویت کننده ابزار دقیقad620 ذکر کنید آیا دلیل خاصی برای استفاده از این نوع تقویت کننده دارید و آیا نوع سیگنالتان دیفرانسیلی است یا مهم نسیت به چه شکل این سیگنال به مدار دیگری کوپل شود
با تشکر
یه جریانی داره از یه مقاومت عبور می کنه این ولتاژ دو سر اون مقاومته
من مشکلم هنوز حل نشده فکر کنم یه جوری بشه حداقل فهمید مشکل کجاست
[glow=red,2,300]میتونید به من کمک کنید من به ولتاژ 1 میلی ولت و 10 و 100 میلی ولت مثلثی درست کنم ؟ که همیشه مطمئن باشم خروجی اون اعداده ؟ فکر کنم با این روش بشه مشکل رو حل کرد یعنی این ولناژ های معلوم رو به مدار بدم ببینم مشکل از کجاست وولی نمی تونم چیزی پیدا کنم که خروجی رو همیشه ثابت بهم بده [/glow]
دوست عزیز، تغذیه منفی AD620 رو به کجا وصل کردید؟!!
تو دیتاشیت ملاحظه کنید که AD620 به اندازه حدود 1.8 ولت اشباع منفی، و حدود 1.4 ولت اشباع مثبت داره. حتماً باید هر دو سیگنال ورودی (مثبت و منفی) تو محدوده ولتاژ خارج از اشباع باشه. پایه Vref هم باید تو همین محدوده باشه. در غیر این صورت تقویت کننده درست کار نمی کنه.
دوست عزیز، تغذیه منفی AD620 رو به کجا وصل کردید؟!!
تو دیتاشیت ملاحظه کنید که AD620 به اندازه حدود 1.8 ولت اشباع منفی، و حدود 1.4 ولت اشباع مثبت داره. حتماً باید هر دو سیگنال ورودی (مثبت و منفی) تو محدوده ولتاژ خارج از اشباع باشه. پایه Vref هم باید تو همین محدوده باشه. در غیر این صورت تقویت کننده درست کار نمی کنه.
آقای رستمی عزیز یعنی باید هر کدوم از سیگنال ها کمتر از این مقدار باشه ؟؟؟؟؟؟ پایه رفرنس رو دادم به گراند مدار
سوال منو جواب ندادید! :question: تغذیه منفی به کجا وصله؟!
دیتاشیت رو دقیق تر مطالعه کنید... اینم فرمولهاش:
Vss: Negative Supply
Vdd: Positive Supply
(Vss+1.8) < V or V or V < (Vdd-1.4)
سوال منو جواب ندادید! :question: تغذیه منفی به کجا وصله؟!
دیتاشیت رو دقیق تر مطالعه کنید... اینم فرمولهاش:
Vss: Negative Supply
Vdd: Positive Supply
(Vss+1.8) < V or V or V < (Vdd-1.4)
آره راست میگید یادم رفت بگم من به پایه 4 ولتاژ -12 ولت رو وصل کردم
خوب، من فکر کردم ولتاژ تغذیه منفی صفر ولته. حالا که میگید 12- ولته، یه نکته جالب به خدمتتون عرض می کنم که حدوداً نصف AD620های بازار جنس مزخرف هستند! این مطلب شاید بتونه به شما کمک کنه :icon_razz:
یه نکته جالب به خدمتتون عرض می کنم که حدوداً نصف AD620های بازار جنس مزخرف هستند! این مطلب شاید بتونه به شما کمک کنه :icon_razz:
آقای رستمی عزیز واقعا از فروردین تا همین الان ایندقر نخندیده بودم . نمی دونی با چه علاقه ای داشتم جمله رو ادامه می دادم خیلی با حال بود
این موضوع رو قبول دادم فکر کنم اول تاپیک توضیح دادم از دو جای دی گه هم خریدم هیمنه دقیقا مثل هم عمل می کنند
:biggrin:
آخه من با AD620 خیلی عجینم و کلی مدار باهاش بستم. اخیراً یه دستگاه برای تقویت سنسور ساختم که گینش حدوداً 500 و سیگنال ورودیش در حد چند ده میکرو ولته. شما می گی میلی ولت. این که چیز خاصی نیست که.
ببین، بیا و مثل دو تا مـــرد! از اول پایه ای بریم جلو. شما دقیقاً مدار و سنسور یا سیگنال ورودی و مهمتر از همه تغذیه و کلاً هر چی که لازمه رو اینجا بذار، یا اگه نمی خوای مدارت رو کسی داشته باشه پیغام خصوصی بده، منم تا حد سوادم بهت کمک می کنم.
پاسخ : پاسخ : ad620 و سیگنال های کمتر از 5 میلی ولت
سلام بر همگی
مهندس جان من دو عدد سنسور دارم که یکی برای PH و دیگری برای TDS آبه متاسفانه اطلاعات و یا دیتا شیت خاصی در دسترس نیست اما میدونم که خروجی اینها در حد میلی ولته البته در حد صدم میلی ولت یا ده میکرو ولت ...
حالا میخوام این سنسورها رو به ماژول انالوگ پی ال سی وصل کنم و سیگنال ورودی پی ال سی یا باید ازجنس 4-20 میلی امپر باشه یا-10تا+10 ولت دی سی بنابراین من اگه بتونم این ولتاژو تقویت کنم میتونم اونو به پی ال سی وصل کنم
(منبع تغذیه ایکه استفاده میکنم 24 VDC و .. ممنون میشم اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید که چطور این سیگنال رو تقویت کنم و به حدی که میخوام برسونم
سپاس از شما
ote author=حمیدرضا رضائی link=topic=85113.msg538754#msg538754 date=1388133788]
منم جواب مناسبی از ad620 نگرفتم.
[/quote]
تا اطلاعات دقیق از سنسورها نداشته باشید نمی تونید مدارِ درست طراحی کنید.
می دونی مثه چی می مونه؟ مثه اینکه شما بری توی یه فروم تخصصی برنامه نویسی، و بگی که: <<یه برنامه واسه محاسبه اعداد اعشاری ِِ کوچیک می خوام ولی اصلاً نمی دونم چی رو می خوام با چی جمع و تفریق کنم!!؟! یا اصلاً چی رو به عنوانِ ورودی دارم. فقط خروجیش باید روی نمایشگر نوشته بشه!! اطلاعاتِ دقیقی هم از هیچ چیزش ندارم!! البته یه بارم برنامه ش رو نوشتما، ولی جواب نگرفتم!!>>
دیدگاه