اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تعمیر شارزر موبایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای تعمیر شارزر موبایل

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
    سلام دوستان منم یه شارژر دارم که توش دوتا ترانزیستور یکی c945 و دیگری 13003 استفاده شده که جفت شون ایراد داره مشکل اصلی اینجاست که تشخیص پایه ها امکانپذیر نیست و نمیدونم کدوم پایه رو در کجای برد قرار بدم (تفاوت پایه های ترازیستور در شرکت های سازنده مختلف) امکانش هست که راهنمایی راه حلی که بشه از شکل ظاهری یا یجوری که جای پایه هارو تشخیص داد
    سلام هنوز توی اون شارژر مشکل داری توی اون پست قبلی که برات
    تصویر ترانزیستور هم که گذاشتم دیدی شکل پایه ها و مشخصات اون
    ترانزیستور رو و تفاوت پایه های بیس و امیتر اون رو
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان
      سلام هنوز توی اون شارژر مشکل داری توی اون پست قبلی که برات
      تصویر ترانزیستور هم که گذاشتم دیدی شکل پایه ها و مشخصات اون
      ترانزیستور رو و تفاوت پایه های بیس و امیتر اون رو
      بله دوست عزیز هنوز مشکل دارم طبق تصویری که شما زحمتش کشیدید عمل کردم باز نتیجه نگرفتم

دیدگاه

با سلام مجدد:این شماتیک و از سایتی درمورد تحلیل شارژر سامسونگ پیدا کرد که تقریبا همانند شارژر خودم با این تفاوت که مال من جای Q1وQ2 روی بردعوض شده
        Q1:C945 و Q2:13003
        مابقی چیزاش تقریبا شباهت داره
        آیا میشه همینو ملاک کارم قرار بدم و اینکه تفاوت Q1,Q2این نقشه و مدار من مشکل ایجاد نمیکنه و اینکه اگه این درست باشه کارهایی که تا الان انجام دادم اشتباه بوده
        جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۱۷:۰۸ ۱۳۹۷/۱۲/۲۷.

دیدگاه

سلام ,در ترانزیستور 13003 معمولا اگر ترانزیستور رو طوری در دست بگیرید که اعداد رو به شما باشه ترتیب پایه ها از راست به چپ میشه:

امیتر-کلکتور_بیس (ترانزیستورnpn)

اولی از راست امیتر_وسط کلکتور_آخری بیس هستش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nafas1370
            سلام ,در ترانزیستور 13003 معمولا اگر ترانزیستور رو طوری در دست بگیرید که اعداد رو به شما باشه ترتیب پایه ها از راست به چپ میشه:

امیتر-کلکتور_بیس (ترانزیستورnpn)

اولی از راست امیتر_وسط کلکتور_آخری بیس هستش.
            ممنونم دوست من پس ترانزیستور من مشکلی نداره با توضیحاتی که دادید پایه هاش درسته
            دوست من تصحیح میکنم ترانزیستور من بیس سمت راست امیتر سمت چپ هستش
            جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۲۰:۴۰ ۱۳۹۷/۱۲/۲۸.

دیدگاه

باسلام خدمت دوستان و با معذرت خواهی فراوان از این دوست عزیزی که این تایپک گذاشته وماهم مشکلات خودمون بیان میکنیم
              دوستان در بخش قبل شماتیکی گذاشتم که از یه سایت پیدا کرده بودم گفتم شبیه مدار من هستشطبق این تصویر عمل کردم نتیجه نگرفتم سوالی برام پیش اومد
              اینجا دوترانزیستور وجود داره Q1 و Q2یعنی ترانزیستور (Q1(13001که کلکتورش به چوک یا ترانسفورماتور وصله عمل سوئیچ انجام میده و بعداز روشن شدن باعث تحریک ترانزیستور Q2 میشه ولی برای من برعکسش هستش یعنی اینجا (Q1:13001)هستش ولی در مدار من شده (Q2:13003)که کلکتورش به چوک یا ترانسفور ماتور و اینکه در اینجا (Q2:S9014)هستش درمدارمن شده (Q1:C945)
              بطور خلاصه در این مدار 13001باعث تحریک S9014 میشه ولی در مدار من C945 باعث تحریک 13003 میشه
              یعنی میشه مداری انقدر باهم تفاوت داشته باشه و چگونه با این تفاوت سیستمی کار میکنه
              امیدوارم منظورم رسونده باشم و باعث گنگی نشده باشم
              جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۲۳:۱۴ ۱۳۹۷/۱۲/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000 نمایش پست ها
                سلام.من با این منابع زیاد کار کردم یک زمانی باهش درایور ال ای دی میساختم خیلی خوب نبود.بعضا هم ترانزیستورش میترکید.بله همونطور که دوستان گفتن 13001 و 13003 و کلا این خانواده پایه هاشون تو مدلهای مختلف جاش متغییره من حتی یک تاپیک زدم که چرا اینطوره خلاصه حتما با مولتی متر چک کن و بیست و کلکتور و امیتر رو پیدا کن و سرجایه خودشون لحیم کن.نکته دوم اینکه اکثرا مقاومت که به پایه ها هم متصله دچار ایراد میشه اونم چک کن و c945 هم چک کن تعداد زیادی قطعه نداره راحت تعمیر میشه.اگه و اگه دقت کن اگه ترانسش درست پیچیده شده باشه
                سلام دوست عزیز.
                میشه تاپیک بزنی روش ساختن درایور ال ای دی با شارژر موبایل،خوشحال میشیم افرادی مث من که داریم الکترونیکو یادبگیریم فعلا علم الکترونیک*م زیرخط فقره،یکسالی هست اینجااومدم چندمیلیمتری ازخط فقرم حرکت کرده،اجرت باخدا،آموزش ثوابش کمتراز نمازو روزه وحج نیست
                همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X