اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جهت قرار دادن فن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Persianman86 نمایش پست ها
    سلام
    بنده با رشته ی تخصصی شما اساتید آشنایی چندانی ندارم و برای ساخت وسیله ای اقدام به خرید خنک کننده اینتل که یک فن ۴ سیم همراه هیت سینک خورشیدی هست رو تهیه نمودم اما بمنظور تکمیل کارم نیازمند له اطلاع پیدا کردنم از حیث امکان پیاده سازی چپگرد راست گرد برای آیت مدل فن های ۴ سیمه دارم تا بتونم جهت چرخش یکی از این خنک کننده های مذکور رو بصورت چرخش در جهت مخالفش بصورت دائم هست . در حال حاضر این فن به سمت راست میچرخه و برای چرخیدن به چپ با جابجا نمودن سیم +و منفی این مهم میسر نمیشه و اصلا فن دیگه با جایجا نمودن +و - کار نمی کنه جهت راهنماییم به زبانی ساده و قابل فهم از شما اساتید تقاضای ارائه راهنمایی های قابل پیاده سازی توسط فردی ناشی چون من را از حضورتون دارم یا از امکان این کار یا عدم امکانش را در خصوص این مدل فن های ۴ سیمه بفرمایید تا نهایتا اگر دد توانم نبود پیاده سازی عرایض شما، به مرکز خدماتی جایی جهت ارائه درخواستم مراجعه کنم . سپاسگزارم
    خنک کننده پردازنده اینتل مدل 1151
    که البته جهت کاربردی غیر از داخل کیس با اتصال آداپتور فقط به دو سیم زرد و مشکی راه میندازمش و سیم های سبز و آبی که برای تاکنومتر و دیگری PWM می باشند که البته از گوگل سرچ براتون مینویسم و ببخشید از ورودم به کاری که اصلا عمشو ندارم و مزاحمتون شدم​
    با سلام و درود،
    خلاصه بخوام بگم فن های کامپیوتری امکان چرخش برعکس رو ندارن.
    ضمن اینکه با توجه به شکل خمیدگی پره ها، حتی اگر برعکس هم بچرخه ، بادی که در جهت مخالف تولید میشه بسیار ناچیز هست.

دیدگاه

اگه فن شما براشلس باشه شما با تهیه یک برد راه انداز موتورهای براشلس هم سرعت فن و هم جهتش رو میتونید کنترل کنید
      ولی دوستمون درست میگه و با برعکس چرخیدن بازده ی خوبی نمیده چون طراحی شده برای اون سمت و پره ها یه انحنا دارن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X