اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار مبدل فرکانس AC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار مبدل فرکانس AC

با سلام به همه دوستان

آیا روشی برای تبدل فرکانس برق شهر به یک فرکانس متغیر 50 الی 200 هرتز (تکفار حدودا 10 آمپر) وجود داره

با تشکر

پاسخ : مدار مبدل فرکانس AC

نوشته اصلی توسط aligieri
    با سلام به همه دوستان

آیا روشی برای تبدل فرکانس برق شهر به یک فرکانس متغیر 50 الی 200 هرتز (تکفار حدودا 10 آمپر) وجود داره

با تشکر
    سلام
    بله هست
    تو بازار بهش میگن اینورتر تک فاز
    تو این فروم سه فازش ساخته شده
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52367.0

دیدگاه

مدار این از روشهای متعددی قابل ساخت است از جمله استفاده از یه ترانزیستور + فیلتر.

روش کار:
      چون ورودی برق شهره پس ترانزیستور تو حوضه سیگنال بزرگ کار میکنه و تمام هارمونیکهای ورودی رو تولید میکنه پس ما توی کلکتور اون یه فیلترRLCموازی میزاریم و برای طراحیش هم فرکانس تشدیدش رو روی فرکانسی که میخایید تنظیم کنید.

دیدگاه

سلام

ممنون از ehsanbagheri

آیا روی اینوتر دامنه ولتاژ هم قابل تنظیم هست یا فقط فرکانس؟

دیدگاه

اجازه بدین سوالم دقیق تر بپرسم

تا جاییکه من میدونم روی اینورتر دامنه ولتاژ از طریق تنظیمات پارامتری قابل تغییر هست و فرکانس کاری از طریق ولوم.

چیزیکه من دنبالشم برعکس اینه. یعنی اینکه بتونم دامنه رو با ولوم کنترل کنم و فرکانس هم اگه با ولوم باشه یا پارامتری فرنمی کنه. آیا همچین مدل اینورتری(تکفاز) هم هست؟

با تشکر

دیدگاه

معمولاً اینورترها دامنه خروجی رو همگام با فرکانسش تغییر می دن. البته شایدم من اشتباه بگم. چون توی اینورترهای مورد استفاده برای موتورها دیدم که V/f رو تقریباً ثابت نگه می دارن.

در نتیجه، چیزی که شما می خواید ممکنه اختصاصی باشه و تو بازار گیر نیاد. البته ممکنه من اشتباه بگم و همچین چیزی وجود داشته باشه و من بی خبر. اگه چیزی پیدا کردید خبر بدین، چون به دردِ من می خوره.
            بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

پس روش استانداری وجود نداره که بشه دامنه و فرکانس برق شهر رو در یک محدوه مثلا 50~200 هرتزی کنترل کرذ؟

دیدگاه

منظورم دامنه و فرکانس بصورت مستقل از هم هستش

دیدگاه

با سلام
                  معمولا المانهای مدار بخصوص سلف ، ترانس و هسته آن ، خازنها بگونه ای انتخاب میشوند که مدار بتواند در یک فرکانس خاص شروع به نوسان کند(مدارات خود نوسان) مگر آنکه از آی-سی های نوسان ساز برای ساختن شکل موج استفاده شود(SG3525) البته باز هم یک دامنه کوچکی قابلیت تغییر فرکانس هست چون سایر المانهایی که در بالا ذکر شده ایجاد محدودیت مینمایند در مورد دامنه که محدودیت از این هم بیشتر است خصوصاً در مورد مداری که مورد نظر شماست (جریان خروجی 10 آمپر) .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aligieri
                    منظورم دامنه و فرکانس بصورت مستقل از هم هستش
                    سلام
                    درایوها به دلیل این که ما نیاز داز=ریم فرکانس رو تغییر بدن
                    رفرنس فرکانس دست ما هست و ولتاژ رو به دلیل این که
                    موتور تو فرکانس پایین باید با ولتاژ کمتری کار کنه تغییر میدن
                    تو صنعت درایوها تا 300 هرتز هم میتونن فرکانس رو بالا ببرن
                    شما اگر نیز دارید هم ولتاژ و هم فرکانس رو تغییر بدید باید
                    مدار و برنامه همون اینورتر رو تغییر بدید
                    به ذلیل این که شما نیز به فرکانس 200 هرتز دارید باید
                    مذار یه مقدار تغییر کنه و واسه ولتاژ هم مدار و هم برنامه باید تغییر پیدا کنند

دیدگاه

از یه الکترونیک قدرت بلد پرسیدم، گفت که دامنه رو هم می شه تغییر داد.
                      یه جستجو کنید راجع به SPWM و روشهای نرم افزاری پیاده سازی اون...
                      بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

آقای ehsanbagheri

با تشکر

اولا منظور من از اینورتر "تکفاز" اینه که خروجیش یکفاز باشه نه ورودی. آیا به این معنا اینورتر تکفاز در بازار موجود هست؟

دوما آیا این درسته که در اینورتر تنها تنظیمات در دسترس روی رفرنس و شیب منحنی V/F هست. و اگر بخواهیم رابطه فرکانس و دامنه رو تغییر بدیم باید مثلا شیب منحنی رو عوض کنیم و راه دیگه ای نیست؟

ضمنا برای راحتی دوستان یکبار دیگه صورت مسئله رو جمع بندی می کنم:

یک مدرا شبه اینورتر با قابلیتهای زیر:
                        1-ورودی تکفاز 220v Ac
                        2-خروجی تکفاز با حداکثر جریان خروجی 3 آمپر(فعلا برای ساده سازی جریان را کاهش دادم)
                        3-قابلیت تنظیم دامنه خروجی 50~220 ولت
                        4-قابلیت تنظیم فرکانس خروجی 50~300 هرتز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X