اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت سیلید اسید و لیتیوم یون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تفاوت سیلید اسید و لیتیوم یون

با سلام
    دوستان تفاوت بین باتری های لیتیوم یون و سیلید اسید چیه؟
    من مداری دارم که مصرف اون 12ولت 100میلی آمپر هستش.از باتری 12 ولت 7آمپر استفاده کردم اگه بخوام از همین باتری استفاده گنم بهتره یا لیتیوم یون 14ولت 13 آمپر؟
    شارژر این دو نوع باطری با هم فرق داره؟
    کم شدن ولتاژ این باطری ها به چه شکلیه؟تفاوتشون با هم توی چیه؟
    ممنون میشم بهم کمک کنید

پاسخ : تفاوت سیلید اسید و لیتیوم یون

توی فروم جستجو کنید یادمه چند تا موضوع راجع بهش خونده بودم قبلاً..
    لیتیوم حجمش کمتره و سبک تره. شارژر مخصوصش با کنترل جریان و محافظت موجوده، خود مغازه ای که ازش باتری رو می خرید، اینا رو هم بهتون میده. البته قیمتش نسبت به لید-اسید بیشتره.
    لید اسید سنگین و حجیمه. ولی از لیتیوم ارزون تره. اینم شارژر مخصوص براش پیدا میشه.
    معمولاً برای دستگاههای ظریف از لیتیوم استفاده می کنن، و دستگاههای غول-تشن! که ابعاد و وزن توش مسئله ساز نیست، از لید-اسید.
    هر دو تاشون یه محدوده ولتاژ کاری دارند. مثلاً نباید از 10 ولت کمتر بشن. یا موقع شارژ از 12.6 ولت بیشتر بشن. مدارِ خاموش کن و شارژر و اینا احتیاج دارند. این اعداد (10 و 12.6) رو حدودی گفتم! دقیقش رو الآن یادم نیست.
    بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

لیتیوم در مواقعی استفاده میشه که یا:
      1-نیاز به گرفتن جریان زیاد در مدت زمان کم باشه در مورد منحنی های cباتری سرچ کنید
      2-نیاز به حجم و وزن کم باشه
      3-نگه داشتن شارژ در طولانی مدت مهم باشه(مثلا لیتیوم را شارژ می کنید می گذارید کنار یک ماه بعد مثلا 80درصد شارژ داره اما اسیدی 40درصد یا حتی کمتر(اعداد صرفا مثال بود))
      4-طول عمر بیشتر باتری مهم باشه

در سایر موارد لیتیوم زیاد توجیه اقتصادی نداره از طرفی باتری های حساسی هستند نیاز به شارژر دقیق و مدارات محافظ دارند
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

ممنون از شما دوستان عزیز
        پس به نظر شما از اونجایی که من فضا برای استفاده باتری دارم و جریان بالا مد نظرم نیست همون سیلید استفاده کنم بهتره؟؟؟
        باتری من 12 ولت 7.2 آمپره
        من آستانه آلارم باطری رو برای وصل شارژر 10 ولت قرار دادم.شارژری رو هم که طراحی کردم 12.8 ولت 900 میلی آمپر هستش.به نظر شما این کار من درسته؟

دیدگاه

10 خیلی کمه زود باتری فرسوده میشه 11-11.5ولت خوبه برای شارژ هم 13.8-13.5 ولت

نیازی به لیتیوم و دردسرهاش نیست همین سیلید کفایت می کنه
          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
          ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X