اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید برق از امواج رادیویی (WiFi - TV - Radio - Moblie) موجود در هوا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید برق از امواج رادیویی (WiFi - TV - Radio - Moblie) موجود در هوا

اتفاقا خیلی هم معلم خوبی هستین که راهنمایی هاتون سر راسته :nice: :applause:
    واقعا نمیدونم با چه زبونی ازتون تشکر کنم آقا سینا نکته ای که 1 سال وقت شما رو گرفته بود مطمئنا 5 سال وقت منومیگرفت :mrgreen:
    حالا عید میخوام کتاب آنتن بالانیس و آموزش نرم افزار hfss یاد بگیرم بعد عید هم کار عملی رو شروع کنم
    ولی حتما یه ایمیل بهم بزن (تو پیام خصوصی ایمیلمو گذاشتم) گزارش کارامو با عکس بفرستم ببینین
    بازم ممنون اجرت با خدا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hajmahdi1212
      اتفاقا خیلی هم معلم خوبی هستین که راهنمایی هاتون سر راسته :nice: :applause:
      واقعا نمیدونم با چه زبونی ازتون تشکر کنم آقا سینا نکته ای که 1 سال وقت شما رو گرفته بود مطمئنا 5 سال وقت منومیگرفت :mrgreen:
      حالا عید میخوام کتاب آنتن بالانیس و آموزش نرم افزار hfss یاد بگیرم بعد عید هم کار عملی رو شروع کنم
      ولی حتما یه ایمیل بهم بزن (تو پیام خصوصی ایمیلمو گذاشتم) گزارش کارامو با عکس بفرستم ببینین
      بازم ممنون اجرت با خدا
      سلام دوست عزیز
      شما لطف دارید ....
      اگر در تاپیک باشه بهتره , تا دوستان دیگر هم بتوانند استفاده کنند...
      اگر دیدید که در پست خصوصی جواب زیادی نمیدادم , به همین دلیل است که
      مطالب در اختیار دوستان دیگر هم قرار گیرد...

پ.ن: البته ایمیل من را همه دوستان دارند :mrgreen: در مقاله های که داخل امضاء ام هم موجوده

sina13590@yahoo.com
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

باشه ممنون از راهنماییتون فقط من یه دو تا سوال 1-متوجه نشدم توی مدار های ساده حتما باید به لوله آب یا جسمی که داخل زمینه وصل بشیم نمیشه یه صفحه فلزی کوچیک داخل مدار بزاریم و به عنوان زمین ازش استفاده کنیم
        2-مدار داره با باتری (ماهیگیر) کار میکنه ولی آنتن گیرنده با گیر انداختن امواج و تبدیلشون به انرژی الکتریکی همزمان باتری رو شارژ میکنه خوب اینجوری باتری بعد از یه مدت خراب نمیشه؟ چون همزمان هم داره دشارژ میشه هم شارژ؟ یا اگه استفاده نشه (دشارژ نشه) شارژ هم نمیشه چون ظرفیتش پر شده؟ یعنی رله یا چیزی مثل اون گذاشتن توی این مدل آمریکایی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hajmahdi1212
          باشه ممنون از راهنماییتون فقط من یه دو تا سوال 1-متوجه نشدم توی مدار های ساده حتما باید به لوله آب یا جسمی که داخل زمینه وصل بشیم نمیشه یه صفحه فلزی کوچیک داخل مدار بزاریم و به عنوان زمین ازش استفاده کنیم
          2-مدار داره با باتری (ماهیگیر) کار میکنه ولی آنتن گیرنده با گیر انداختن امواج و تبدیلشون به انرژی الکتریکی همزمان باتری رو شارژ میکنه خوب اینجوری باتری بعد از یه مدت خراب نمیشه؟ چون همزمان هم داره دشارژ میشه هم شارژ؟ یا اگه استفاده نشه (دشارژ نشه) شارژ هم نمیشه چون ظرفیتش پر شده؟ یعنی رله یا چیزی مثل اون گذاشتن توی این مدل آمریکایی؟
          دوست عزیز شما مدار رو ساختید جواب داد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
            دوست عزیز شما مدار رو ساختید جواب داد؟
            نه هنوز من میخوام پروپوزالشو تازه بنویسم

دیدگاه

دوستان کسی مدارهای موجود داخل این تایپیک رو ساخته :question:

دیدگاه

بله من ساختم کار نکرد.قادر به روشن کردن یک ال ای دی نبود

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز
                  این کاری که شما دارید انجام میدید رو من تقریبا 7 پیش کردم
                  امیدوارم از رک گوییم ناراحت نشید
                  شما از تسلا و سیستم انتقال برقش چیزی نمیدونید بعد میخواید برق مجانی داشته باشید
                  قبل از شروع به توضیح در مورد یه مدار واقعا عملی یکم در مورد سیستم انتقال برق بیسیم تسلا صحبت میکنم امیدوارم بدرد بخوره
                  خوب اولا تسلا برای اینکه بتونه برق رو بیسیم کنه باید اون رو به امواج الکترو مغناطیس تبدیل میکرد روش کار اون دستگاه هم مثل کوره های القایی هستش که بعدا توضیح میدم در این کوره ها هسته وجود نداره و یه میدان خیلی بزرگ با هوا میبنده در این شرایط اگر یه شئ فلزی درونش بزارین ذوب میشه ما نمیخوایم چیزی رو ذوب کنیم شرایط دستگاه رو چک میکنیم تسلا برای اینکه بتونه ولتاژ رو منتقل کنه اول اون رو به جریان تبدیل میکنه بعد با یه فرکانس خاص به ضربان درمیاره مثل پالس خوب دستگاه فرستنده اماده شد
                  برای قسمت گیرنده یه چیزی شبیه اون مدار که با دیود نشون دادید استفاده میشه که یه انتن داره و بعد از عبور از خازن به زمین وصل میشه خروجیش از دو سر خازن گرفته میشه و با دیود یکسو میشه عملکرد این قسمت دقیقا مثل رادیو گوشی های قدیمی بدون سیم هستش امواج جریان با نوسان خاص به انتن میرسه و اختلاف فازی روی خازن ایجاد میکنه توسط دیود یکسو و به ولتاژ تبدیل میشه

حالا بریم سر مدار که میخوایم بسازیم
                  قسمت اول تولید و انتقال
                  و قسمت دوم تبدیل و مصرف

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بزودی نقشه ها و توضیح کارکردش رو مید

یه موضوع دیگه درمورد این مداهایی که میزارن که کار میکنه
                  چیزی که مشخص نمیکنن این هست که توی چه موقعیت جغرافیایی و در کجا هستن منظور اینکه کنار پست برق خونش هست یا کنار دکل فشار قوی این مناطق امواج الکتریکی قوی داره و مدار رو میرا میکنه

اون مداری که در بال مشغول شرحش هستم برای سیستم خانگی طراحی شده و الان در دوبی مشغول بهرهبرداری هستش
                  با ایجاد این منبع یسگنال که فرکانس اون برابر امواج وایفای هست کلیه گوشیها و دستگاهایی که وایفای دارن رو فعال میکنه
                  و از قسمت گیرنده برای دستگاههای داخل اتاقهای هتل استفاده شده که میتونه برق ال سی دی اتاق و چراق ها رو تامین کنه و از سیم کشی و دردسرهاش راحتشون کنه

بزودی عکسهای مدار و نحوه ساختش رو میزارم تا حالا شبیه این مدار جایی نیومده پس

به شرط اینکه کپی با ذکر منبع باشه اینجا اپلود میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
                    نظر دوستان در این باره چیست؟ :mrgreen: :eek:

تا جایی که من تحقیق کردم , تولید برق بیسیم مخصوصا با امواج رادیویی
                    در حد توانهای خیلی خیلی پایین , امکانپذیر شده (حدعقل تا به امروز)
                    حلا این ادعای دوستمون در تبریز به چه صورتی است نمیدانم؟!
                    بالای 500 وات تولید برق در یک پکیج با امواج ماهواره یا تلفن همراه یا رادیو یا تلویزیون.... :eek: :question:
                    یکی با این دوستمون تماس بگیره ببینه جریان از چه قراره
                    سلام من تونستم از طریق یک مدار که طراحی کردم و سیمپیچ با جنس نقره و هسته مخصوص تولید برق کنم ولی با ولتاژ کم اما ثابت
                    این مدار قابل ارتقاع هست برای ولتاژ بالا ولی مشکل بزرگش امپر یا همون توان هست که نمیشه ارتقا داد ولی در حد اینکه فرکانس بگیره و بتونه تلفن همراه را روشن کنه هست و جای باطری را بگیره سه ساله روی این دارم کار میکنم و علان کار میکنه.
                    از دوستانی که میتونن کمک کنن برای اینکه بتونم امپر را تقویت کنم میخوام که با من در تماس بشن تا قابل استفاده برای مصرف خانگی هم بشه.
                    info.sol@usa.com این ایمیل من هست. متاسفانه من ایران زندگی نمیکنم و کانادا هستم. و اتفاقی اینجا را دیدم.
                    ممنون از سایت خوبتون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پارسا کمالی نمایش پست ها
                      سلام من تونستم از طریق یک مدار که طراحی کردم و سیمپیچ با جنس نقره و هسته مخصوص تولید برق کنم ولی با ولتاژ کم اما ثابت
                      این مدار قابل ارتقاع هست برای ولتاژ بالا ولی مشکل بزرگش امپر یا همون توان هست که نمیشه ارتقا داد ولی در حد اینکه فرکانس بگیره و بتونه تلفن همراه را روشن کنه هست و جای باطری را بگیره سه ساله روی این دارم کار میکنم و علان کار میکنه.
                      از دوستانی که میتونن کمک کنن برای اینکه بتونم امپر را تقویت کنم میخوام که با من در تماس بشن تا قابل استفاده برای مصرف خانگی هم بشه.
                      info.sol@usa.com این ایمیل من هست. متاسفانه من ایران زندگی نمیکنم و کانادا هستم. و اتفاقی اینجا را دیدم.
                      ممنون از سایت خوبتون.
                      سلام دوست عزیز
                      خوب بیشتر توضیح دهید تا اگر تونستم راهنمایتتون کنم.....
                      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

تو هر موتور جست و جویی بنویسی tesla free energy این مدارو برات میاره
                        خواستم از اساتید گرامی بپرسم که این مدار واقعا توسط این دانشمند بزرگ طراحی شده؟

دیدگاه

با درود
                          بحث free energy از اساس مشکل دارد و انرژی از هیچ به وجود نمی آید !!!!
                          امواجی که برای انتقال اطلاعات چه به صورت آنالوگ و یا دیجیتال به کار میروند احتیاج دارند که در گیرنده تقویت بشوند در غیر این صورت به عنوان مثال گوشی شما احتیاج به باتری نداشت !!!! ..............

دیدگاه

زمان تسلا ترانزیستور یا دیود ساخته نشده بود در اواخر عمرش تازه نیمه هادی کشف شد

اون چیزی که تسلا دنبالش بود انرژی ازش بدست بیاره لایه یونوسفر بود نه امواج وای فای !!!!!!!

دیدگاه

یه زمانی گوشی چینی اومده بود که هرچی بیشتر باهاش صحبت می کردی باتری بیشتر شارژ میشد. تو تلویزیون کلی براش تبلیغ می کرد. بحث سال 88 و 89 و ایناس...
                              چرا ناراحتی پاتریک!
                              + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                              - از دیدنش ناراحت شدی؟
                              + نه
                              پس چی ناراحتت کرده
                              + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                              ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                              تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                              ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                              محصولات

دیدگاه

سلام دوستان میشه در مورد انتقال وایرلس برق به روش QI یکم علمی توضیح بدید
                                یعنی فرمولای لازم و روابط (فرکانس/تعداد دور/جریان/قطر/فاصله فرستنده و گیرنده) رو قرار بدین.
                                من الان میخوام یه نمونه QI بسازم و ارتقاع بدمش
                                باید رو اصول برم جلو
                                علم الکترونیک یعنی محاسبات
                                پس بهتره به جای اینکه سمت کپی کردن بریم علمی یه پیزی رو بسازیم.
                                این پست من هم مرتبط با همین مقوله است.
                                سلام دوستان به محاسبات شارژر وایرلس که شامل فرکانس کاری فرستنده تعداد دور و شعاع فرستنده و گیرنده میشه احتیاج داشتم لازم به توضیح هست که سیم پیچ گیرنده مثل شکل زیر هست و داخل سیم پیچ فرستنده که بزرگتر است قرار میگیره فاصله فرستنده و گیرنده هم 0.5 سانت هست (http://uupload.ir/view/s99g_photo_2017-07-06_01-00-59.jpg) کسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X