اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری ولتاژ های خیلی کم در حد میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اندازه گیری ولتاژ های خیلی کم در حد میکرو

سلام دوستان
    من برای انجام یک آزمایش نیاز دارم تو عمل بتونم یک ولتاژ که مقدار دامنه اون خیلی خیلی کمه(حدود 7 میکرو) رو اندازه گیری کنم البته میدونم که ولتاژ های در حد میکرو نویز زیادی دارند اگر واسه اونم راه حلی دارید ممنون میشم بهم بگید
    از الان ازتون ممنونم :redface: :redface: :mrgreen:
    گر جهنم میروی
    مـــردانـــه رو
    www.gitinet.org

پاسخ : اندازه گیری ولتاژ های خیلی کم در حد میکرو

سلام
    اولا بهتره با روش های کم کردن نویز در pcb زدن آشنا بشین . کتاب هایی هست در این زمینه الان حضور ذهن ندارم. شیلد هم فراموش نشه
    برای خوندن این مقادیر هم از آیسی های ADC 16 بیت و 24 بیت میتونید استفاده کنید مئلا AD7715 البته این فقط یه مثال بود آی سی ها بهتری هم هستند
    شما برای استفاده از این آی سی ها به آی سی ها ولتاژ رفرنس هم احتیاج پیدا میکنید که اونا هم مثلا از مدلای REF01 , 2 , 3 هستند بسته به نیازتون ،، تو دیتاشیت میکرو ها نوشته مدلاشونو
    موقع انتخاب میکرو حتما نگاه کنید میکروهایی هستن که امپلیفایر داخلی دارن و اگر مثلا با 1000 برابر کردن ولتاژ ورودی آیسی به اشباع نمیره ازونا میتونید استفاده کنید .
    استفاده از پ امپ رو هم کنار بزارید (تجربه شخصی) البته اگر مدلی پیدا کردید که low noise هست انتخابش کنید ولی من تو بازار خودمون چیزی پیدا نکردم
    ...
    تو همه آی سی ها یک نمودار نویز بر حسب فرکانس هست دقت کنید که مناسبتون باشه.
    اگر هم کلا زیاد سرعت نمونه برداری براتون مهم نیست از ماژول های بازار که سرعت 15 سمپل بر ثانیه و کمتر رو دارن میتونید استفاده کنید البته بازم درباره نویز ازشون بپرسید مئلا ممکنه برای 20 میکرو ولت ساخته شده باشن

head<=
    ...تشکر خدا...
    [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

ممنون که وقت گذاشتی
      ببین دوست من من میخوام به عنوان یه تحقیق که استاد گفته بهره ی یه پ امپ در حالت مدار باز رو تو عمل بدست بیارم برای اینکار باید ولتاژ خیلی خیلی کم رو بهش بدم که اپ امپ اشباع نشه من از مداری مجبورم استفاده کنم که ولتاژ 1ولت رو تبدیل کنم به 7میکرو ولت که با ضریب تقویت 741 که 2مگا هستش خروجی حداکثر 14 ولت بشه
      بگزریم من باید این مدار رو روی برد برد ببندم پس کاری به پی سی بی ندارم :دی
      بعد اینکه برای انتقال این مقدار ولتاژ از مدار تضعیف کننده اولی تا خود اپ امپ میخوام نویز نگیره به نظرت راهی هست که این موضوع عملی بشه؟
      گر جهنم میروی
      مـــردانـــه رو
      www.gitinet.org

دیدگاه

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
        ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

:|
          سوالم بی ربط بود؟ oo: oo: :cry2:
          گر جهنم میروی
          مـــردانـــه رو
          www.gitinet.org

دیدگاه

دوست عزیز بهتره از سه تا op07 استفاده کنی.از سه طبقه پشت سر هم اولی با بهره 800 دومی با بهره 800 و سومی هم با بهره 800 اینجوری حداکثر ولتاژ 3.584 بدست میباد با استفاده از adc میکرو میتونی بدست بیاری که با یه تقسیم بر میلیومن مقدار اندازه گیری شده به دست میاد.
            فک کنم این رو واسه خوندن سیگنالهای بدن میخوای.نویز تاثیر خیلی زیادی رو مدارت خواهد گذاشت باید کارای ویژه بکنی.
            اگر خیلی حساسیت نشون داد از tl081 استفاده کن اگر هم خیلی حساست داره می تونی از ina114 استفاده کن البته اگر تونستی پیدا کنی با قیمت بالا
            حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

این مدار رو نمیتونی رو برد برد جواب بگیری ولتاژت خیلی خیلی پایین هست نویز و ظرفیت خازنی تو برد برد جواب گو نیست
              حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X