سلام ذوستان من توی پروژم یک جا نیاز به یک ولتاژ 1v با جریان 5A دارم کسی میتونه بگه از چه مداری باید استفاده کنم.ممنون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساخت ولتاژ 1V -5A
Collapse
X
-
پاسخ : ساخت ولتاژ 1V -5A
اگر منبع ولتاژ نیاز دارید و جریانش ثابته (همیشه 5A)، می تونید با یه ترانس که سفارشی پیچیدید و پل دیودی و خازن مربوطه این کار رو انجام بدید.
در صورت تغییر جریان (همچنان منبع ولتاژ) به علت اینکه رگولاتورهای موجود در بازار عموماً ولتاژ مرجع 1.25V دارند نمی تونید از ترانزیستور موازی با رگولاتورها برای افزایش جریان استفاده کنید.
یه راه ینه که مشابه آزمایشگاه الکترونیک، با دیود زنر و پ امپ و ترانزیستور قابلمه ای! یه منبع ولتاژ خطی درست کنید که ورودیش مثلاً 5 ولت یا 3.3 ولت باشه و خروجیش 1 ولت، جریانش هم بتونه تو محدوده 0 تا 5 آمپر تغییر کنه.
سوئیچینگ هم می تونید کار کنید که من اطلاعاتم راجع بهش کمه. چیزایی که من بلدم منابع ولتاژ و جریان خطیه.
اما، اگه منبع جریان لازم دارید که ولتاژش ثابته، این یه بحث دیگه ست. باید بازه جریان خروجی، امپدانس مصرف کننده، ولتاژ ورودی و چیزای دیگه رو مشخص کنید تا بشه یه طرحی براش پیاده سازی کرد.بیایید با Google آشتی کنیم!
-
پاسخ : ساخت ولتاژ 1V -5A
یکم تو اینترنت جستجو کنید...
این مدارها فیدبک منفی دارند و اگه به درستی از پ امپ در محدوده خطی استفاده کنید، ولتاژ خروجی تثبیت می شه. برای افزایش جریان خروجی، باید از ترانزیستورهای دارلینگتون استفاده کنید و حتماً به نحو مناسب اونها رو خنک کنید.
چند نمونه:
http://m.eet.com/media/1050905/C0334-Figure1.gif
بیایید با Google آشتی کنیم!
دیدگاه
دیدگاه