اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت شارژر موبایل!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت شارژر موبایل!

با سلام خدمت دوستان و مهندسین عزیز!
    من خیر سرم ترم آخر برای کاردانی برق و الکترونیک هستم و پروژم طراحی و ساخت یک شارژر موبایل ! :nerd:
    حالا میفهمم هیچی از این درسا که خوندم نفهمیدم!!!! :cry2:
    من یکی دوتا مدار و شماتیک توی این سایت پیدا کردم که البته یا این مدارات مشکل دارن یا این که پروتئوس چون وقتی
    توی پروتئوس شبیه سازی میکنم ارور میده!
    [img][/img]
    یه شارژرم پیدا کردم بازش کردم مدارشو مهندسی معکوس کردم اما بازم نشد تو پرو تئوس جواب میده اما
    تو عمل نه!!! :angry: :angry: :angry: :angry:
    اگه میشه کمکم کنید خیلی وقت ندارم واسه تحویل پروژم!!!
    مشخصات مورد نیاز شارژر یه ولتاژ بین 4.9 تا 5.7 هست با جریان حدود 450میلی تا 800میلی

پاسخ : ساخت شارژر موبایل!

سلام
    برای این کار میتونین از منابع تغذیه سوئیچینگ از نوع فلای بک استفاده کنین .آیسی های سری TNY این کارو برای شما انجام میدن.توی بخش مدارهای آنالوگ - منابع تغذیه - طراحی منبع تغذیه با نرم افزار PI EXPERT ان شاءالله به نتیجه میرسین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
      سلام
      برای این کار میتونین از منابع تغذیه سوئیچینگ از نوع فلای بک استفاده کنین .آیسی های سری TNY این کارو برای شما انجام میدن.توی بخش مدارهای آنالوگ - منابع تغذیه - طراحی منبع تغذیه با نرم افزار PI EXPERT ان شاءالله به نتیجه میرسین
      ممنون اما این مدار رو که توی این نرم افزار هست من قبلا هم انجام داده بودم جواب نگرفتم! تا یه قسمت هایی همه جیز درسته اما از اون یه بعد نه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاردان ارشد
        اما این مدار رو که توی این نرم افزار هست من قبلا هم انجام داده بودم جواب نگرفتم! تا یه قسمت هایی همه جیز درسته اما از اون یه بعد نه!
        خوب شما باید کار رو ادامه بدین و مشکل رو متوجه بشین.معمولاً قسمت مشکل این مدارات ، ترانسشون هست که اگه اندوکتانساش معقول نباشه یا باعث جریان کشی زیاد و داغ شدن آیسی میشه و یا اینکه ولتاژ های ضربه ایجاد می کنه که باز به آیسی فشار میاد و دیود اسنابرش داغ می کنه.بخش خروجیش هم که چیزی نداره یه دیود و دو تا خازنه و یه سلف.سلف خروجی باید از نوع توروییدی پودر آهن باشه نه فریت.ترانس باید فریت باشه.دیود خروجی بهتره از نوع شاتکی باشه تا کمتر داغ بشه.بعضی وقتا مشکل از بخش فیدبک مداره که توی خروجی ولتاژ نمیده بعضی وقتا هم سر نقطه دار ترانسو اشتباه وصل کردیم که ولتاژ نداریم.همه اینارو گفتم که بدونین اصلاً کاری نداره.تازه شما به جز منبع تغذیه فلای بک میخواین برین چطوری شارژر درست کنین؟چون هم ایزولاسیون داره از برق شهر و اصلاً راه فراری نیست :agree:

دیدگاه

سلام
          دوست عزیز تا بچه های این انجمن رو داری غم مخور :icon_razz:
          بفرما:
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82642.0
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
            خوب شما باید کار رو ادامه بدین و مشکل رو متوجه بشین.معمولاً قسمت مشکل این مدارات ، ترانسشون هست که اگه اندوکتانساش معقول نباشه یا باعث جریان کشی زیاد و داغ شدن آیسی میشه و یا اینکه ولتاژ های ضربه ایجاد می کنه که باز به آیسی فشار میاد و دیود اسنابرش داغ می کنه.بخش خروجیش هم که چیزی نداره یه دیود و دو تا خازنه و یه سلف.سلف خروجی باید از نوع توروییدی پودر آهن باشه نه فریت.ترانس باید فریت باشه.دیود خروجی بهتره از نوع شاتکی باشه تا کمتر داغ بشه.بعضی وقتا مشکل از بخش فیدبک مداره که توی خروجی ولتاژ نمیده بعضی وقتا هم سر نقطه دار ترانسو اشتباه وصل کردیم که ولتاژ نداریم.همه اینارو گفتم که بدونین اصلاً کاری نداره.تازه شما به جز منبع تغذیه فلای بک میخواین برین چطوری شارژر درست کنین؟چون هم ایزولاسیون داره از برق شهر و اصلاً راه فراری نیست :agree:
            منم دقیقا مشکلم تا سر ترانس هست! :job: اما من مدار و ترانسی که روی شارژر بود باز کردم و روی برد بورد بستم اما جواب نداد! البته ولتاژ CE و C درست بود اما........
            این طوری...

این خیلی از مدار فلای بک راحت تر و کاربردی تر هست هم هزینش پایین تر هست :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
              سلام
              دوست عزیز تا بچه های این انجمن رو داری غم مخور :icon_razz:
              بفرما:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82642.0
              ممنون دوست عزیزم اما این مدار همون مدار فلای بک هست که دوستمون اون بالا گفت! این مدار خیلی جالب و خوب هست اما به خاطر داشتن 2 سیم پیچ و آی سی و اپتو کوپلر اصلا از نظر هزینه و انرژی صرفه اقتصادی نداره!!! :read:
              اما ایمنیش حرف نداره!!!!! این عکسی که پلود کردم تقریبا تمام شارژر های جدید این طوری ساخته میشن! :rolleyes:

دیدگاه

منم دقیقا مشکلم تا سر ترانس هست! :job: اما من مدار و ترانسی که روی شارژر بود باز کردم و روی برد بورد بستم اما جواب نداد! البته ولتاژ CE و C درست بود اما........
                این طوری...
                عکسو نمی بینم(عکسی نیست).ولی یه نکته هستش که فکر کنم مدارات فرکانس بالا روی برد بورد جواب درستی نمیدن.مسئله ی دیگه هم اینه که شما میتونی ثانویه ی ترانس مربوط به فلای بک رو فقط با یه سیم پیچ بپیچی و دو تا نپیچی.مسئله ی دیگه اینه که شما باید با یه سلف متر ، مقدار اندوکتانس سیم پیچی هارو هم اندازه بگیری.

دیدگاه

دوست عزیز وقتی اینو ساختی حتما نتایج و عکسهاشو بذار
                  خیلی جمع و جور به نظر میاد
                  آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

میگم این مداری که شما گذاشتین همون فلای بک هست دیگه.فقط از ولتاژ خروجی فیدبک نگرفته و وقتی بار زیاد بشه ولتاژ خروجی افت می کنه.اون مداری که فیدبک هم داره (همون آیسی TNY) فقط یه اپتو کوپلر بیش تر داره و با استفاده از اون ولتاژ خروجی رو ثابت نگه می داره

خروجی این مداری که گذاشتین سلف هم نداره و به خاطر همین فکر کنم ریپل جریانش زیاد باشه و خوب نیست.
                    نقششو با چه برنامه ای کشیدین؟ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
                      میگم این مداری که شما گذاشتین همون فلای بک هست دیگه.فقط از ولتاژ خروجی فیدبک نگرفته و وقتی بار زیاد بشه ولتاژ خروجی افت می کنه.اون مداری که فیدبک هم داره (همون آیسی TNY) فقط یه اپتو کوپلر بیش تر داره و با استفاده از اون ولتاژ خروجی رو ثابت نگه می داره

خروجی این مداری که گذاشتین سلف هم نداره و به خاطر همین فکر کنم ریپل جریانش زیاد باشه و خوب نیست.
                      نقششو با چه برنامه ای کشیدین؟ممنون
                      آره تقریبا همون هست ولی 2تا آیسی (اپتوکوپلر و tny) نداره که به صرفه تره! شاید ریپل جریانش زیاد بشه حالا میشه اون رو یه کاریش کرد!
                      من این مدارو از توی همین سایت پیدا کردم خودم نکشیدم و فقط مشکلم سر ترانسش هست که اون عدد هاشو نمی فهمم!
                      نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                      دوست عزیز وقتی اینو ساختی حتما نتایج و عکسهاشو بذار
                      خیلی جمع و جور به نظر میاد
                      روی جفت چشمام! :icon_razz:

دیدگاه

آره تقریبا همون هست ولی 2تا آیسی (اپتوکوپلر و tny) نداره که به صرفه تره! شاید ریپل جریانش زیاد بشه حالا میشه اون رو یه کاریش کرد!
                        مشکلم سر ترانسش هست که اون عدد هاشو نمی فهمم
                        سر های ترانس این طوری هست که اگر توی اولیه مثلاً سمت بالا رو نقطه دار بگیریم در ثانویه سمت پایین میشه سر نقطه دار.

دیدگاه

کلافه شدمممممممممممممممم جواب نمیدهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههه :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                          همه چیز تا سر ترانس درسته اما به اونطرف ولتاژ نمیاد! 10 تا ترانس امتحان کردم!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X