اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارزر 6 و 12ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارزر 6 و 12ولت

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    سلام
    من مدارشو بستم مثل قبل ولی چون دیود 1n5404نداشتن معادلشو خریدم BY253
    فروشنده گف هر دوشون 3 امپرین ومنم الان شارزر رو درست کردم ،برای شارز باتری که مشکلی پیش نمیادش ؟
    در ضمن چراغ اتصال معکوسش دائما روشنه چرا ؟
    سلام
    اول اینکه سعی کنید بطور اصولی طراحی کنید تا بشه مدار رو درک کرد کشیدن شکل کلید مهم نیست مهم کشیدن
    کنتاکهای کلید هست تا باز و بسته بودنش مشخص باشه........................
    در هر صورت این طرح کاملآ اشتباه هست با کمی دقت متوجه میشید ولتاژ متناوب به باطری داده شده که جریانش با مقاومت LED
    محدود شده................

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : شارزر 6 و 12ولت

نوشته اصلی توسط Ghasede del
      سلام
      اول اینکه سعی کنید بطور اصولی طراحی کنید تا بشه مدار رو درک کرد کشیدن شکل کلید مهم نیست مهم کشیدن
      کنتاکهای کلید هست تا باز و بسته بودنش مشخص باشه........................
      در هر صورت این طرح کاملآ اشتباه هست با کمی دقت متوجه میشید ولتاژ متناوب به باطری داده شده که جریانش با مقاومت LED
      محدود شده................

اینم با جزییات بیشتر
      کلا پل دیودی اینجا فک کنم برای کنترل ولتا هس درسته ؟ یا اصلا کارایی دیگه داره ؟
      الان ولتاش رو 17.5 ثابته برا حالت 12 ولت ،خوبه یا زیاده ؟
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal

اینم با جزییات بیشتر
        کلا پل دیودی اینجا فک کنم برای کنترل ولتا هس درسته ؟ یا اصلا کارایی دیگه داره ؟
        الان ولتاش رو 17.5 ثابته برا حالت 12 ولت ،خوبه یا زیاده ؟
        خب حالا بهتر شد ترانس دو خروجی 6 ولت داره که با هم سری شدن............
        اون LED در صورتی که ترانس هنوز به برق وصل نشده میتونه جهت صحیح رو نمایش بده
        البته وصل کردن درست باعث روشن شدن led میشه اشتباه وصل کنید دیود پل میسوزه......
        برای محافظت از اتصال معکوس باید از یک رله در مدار استفاده کنید که هر گاه اتصال صحیح بود رله عمل کنه
        و شارژر رو به باطری وصل کنه..........
        البته بهتره از مدار اول استفاده کنید استفاده از دیود پل بصورت نیم موج دلیل داره..........
        در مداری که الان قرار دادین و از دیود پل بصورت تمام موج استقاده کردین فشار وارده به ترانس زیاده
        باعث سوختنش میشه....................
        اما مدار اول بصورت نیم موج کار میکنه تا فشار وارده به ترانس 50 درصد کاهش پیدا کنه و درصد سوختن ترانس زیر
        بار کمتر بشه...........

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : شارزر 6 و 12ولت

خب حالا بهتر شد ترانس دو خروجی 6 ولت داره که با هم سری شدن............
          اون LED در صورتی که ترانس هنوز به برق وصل نشده میتونه جهت صحیح رو نمایش بده
          البته وصل کردن درست باعث روشن شدن led میشه اشتباه وصل کنید دیود پل میسوزه......
          برای محافظت از اتصال معکوس باید از یک رله در مدار استفاده کنید که هر گاه اتصال صحیح بود رله عمل کنه
          و شارژر رو به باطری وصل کنه..........
          البته بهتره از مدار اول استفاده کنید استفاده از دیود پل بصورت نیم موج دلیل داره..........
          در مداری که الان قرار دادین و از دیود پل بصورت تمام موج استقاده کردین فشار وارده به ترانس زیاده
          باعث سوختنش میشه....................
          اما مدار اول بصورت نیم موج کار میکنه تا فشار وارده به ترانس 50 درصد کاهش پیدا کنه و درصد سوختن ترانس زیر
          بار کمتر بشه...........
          [/quote]
          ممنون
          ولی من مداردوم رو بستم
          کلا پس مشکلی ایجاد نمیکنه برا شارز ؟
          و ؟ آخرم اینکه جریان پل دیود 3امپر میشه ؟ یعنی این باتری رو با جریان 3امپر شارز میکنه ؟
          برا کاهش ولتاز از یه مقاومت 5وات 1.2اهم استفاده کنم به صورت سری با سر مثبت باتری درسته ؟

دیدگاه

پاسخ : شارزر 6 و 12ولت

ولی من مداردوم رو بستم
            کلا پس مشکلی ایجاد نمیکنه برا شارز ؟
            و ؟ آخرم اینکه جریان پل دیود 3امپر میشه ؟ یعنی این باتری رو با جریان 3امپر شارز میکنه ؟
            برا کاهش ولتاز از یه مقاومت 5وات 1.2اهم استفاده کنم به صورت سری با سر مثبت باتری درسته ؟
            برای باطری مشکلی ایجاد نمیکنه اما ترانس بشدت داغ میکنه...........
            انتخاب دیود پل و جریان شارژ بستگی به آمپر و ولتاژ ترانست داره..............
            بهتره از یه لامپ هالوژن 12 ولت استفاده کنی...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del نمایش پست ها
              برای باطری مشکلی ایجاد نمیکنه اما ترانس بشدت داغ میکنه...........
              انتخاب دیود پل و جریان شارژ بستگی به آمپر و ولتاژ ترانست داره..............
              بهتره از یه لامپ هالوژن 12 ولت استفاده کنی...........
              سلام
              برای ترنس 1امپری که تمام پل بخوام استفادخ کنم دیود جند امپر بزارم؟4007ج میده؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X