با تشکر از دوستان علاقمند به های ولتاژ در پست (بازی با های ولتاا¾ژ)
میخواستم یه مدار رو برای مصرف آزمایشگاهی بسازم که کمی توش مشکل داشتم :
میخوایم منافذ یک سطح رو پیدا کنیم که در حالت عادی تشخیصشون مشکله.برای این کار اگر این سطح بین دو پروب های ولتاژ قرار بگیره با عبور جریان از منافذ خیلی کوچک میتوان آنها را پیدا کرد.از مدارهای قبلی و تجربیات خودم استفاده کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.حالا شما سروران گرامی اگر میتونید این رو به نتیجه برسونید.روش کار هم اینجوریه که های ولتاژ رو وصل میکنیم و روی صفحه میکشیم و جاهایی مه سوراخه رو مشخص میکنیم. یا علی...
1- ولتاژ ورودی 6 یا 12DC
2- ولتاژ خروجی 0-30KV قابل تنظیم
3- خروجی در حالتی که مصرف نمیشه به مدار آسیب نرسونه
4- حجم کم
5- وقتی اتصال های ولتاژ برقرار میشه(یعنی صفحه سوراخه)یه صدای بیزر داشته باشیم
6- یه ولوم تنظیم هم برای حساسیت دستگاه یعنی برای منافذ با قطر مختلف تنظیم بشه البته نه خیلی دقیق فقط به اندازه ای که بدونیم مثلا از یک قطر معین به بالا یا پایین رو مورد آزمایش قرار بدیم
میخواستم یه مدار رو برای مصرف آزمایشگاهی بسازم که کمی توش مشکل داشتم :
میخوایم منافذ یک سطح رو پیدا کنیم که در حالت عادی تشخیصشون مشکله.برای این کار اگر این سطح بین دو پروب های ولتاژ قرار بگیره با عبور جریان از منافذ خیلی کوچک میتوان آنها را پیدا کرد.از مدارهای قبلی و تجربیات خودم استفاده کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.حالا شما سروران گرامی اگر میتونید این رو به نتیجه برسونید.روش کار هم اینجوریه که های ولتاژ رو وصل میکنیم و روی صفحه میکشیم و جاهایی مه سوراخه رو مشخص میکنیم. یا علی...
1- ولتاژ ورودی 6 یا 12DC
2- ولتاژ خروجی 0-30KV قابل تنظیم
3- خروجی در حالتی که مصرف نمیشه به مدار آسیب نرسونه
4- حجم کم
5- وقتی اتصال های ولتاژ برقرار میشه(یعنی صفحه سوراخه)یه صدای بیزر داشته باشیم
6- یه ولوم تنظیم هم برای حساسیت دستگاه یعنی برای منافذ با قطر مختلف تنظیم بشه البته نه خیلی دقیق فقط به اندازه ای که بدونیم مثلا از یک قطر معین به بالا یا پایین رو مورد آزمایش قرار بدیم
دیدگاه