اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتری مناسب برای سلول خورشیدی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

باتری مناسب برای سلول خورشیدی

سلام
    من یه سلول خورشیدی دارم (3وات،18ولت،160میلی امپر) به نظر شما از چه نوع باتری ، بهتره استفاده کتم که توسط این سلول بشه شارژش کرد اگه مدار مناسبی برای شارژ دارید بزارید ممنون میشم

پاسخ : باتری مناسب برای سلول خورشیدی

شما میتونید با سری کردن 2عدد باتری شارژی 9ولت کتابی استفاده کنیدو نیاز به مدار برای شارژ ندارید فقط پل دیود و یک عدد خازن مناسب نصب کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_tala
      شما میتونید با سری کردن 2عدد باتری شارژی 9ولت کتابی استفاده کنیدو نیاز به مدار برای شارژ ندارید فقط پل دیود و یک عدد خازن مناسب نصب کنید
      پل دیود؟!!!
      خازن مناسب؟!!!
      خروجی سلول خورشیدی کاملا DC هست و نیاز به پل دیود و خازن نداره!

باطری پیشنهادی شما، با خود 9 ولت شارژ نمیشه. منبع شارژ حتما باید چند ولتی از ولتاژ نامی باطری بیشتر باشه!
      و با سری کردن 2 تا باطری، لااقل باید 4 ولت از ولتاژ باطری ها بیشتر باشه. بنابر این اونموقع باید منبع شارژ لااقل 22 ولت باشه! که سلول ایشون این مشخصه رو نداره!!

با احترام، لطفا فقط در صورت تسلط به بحث، راهنمایی بفرمایید!
      با پوزش.

دیدگاه

سلام .وقت بخیر. آیا می شه از باتری ماشین که اتمی هست برای برق خورشیدی استفاده کرد؟
        امروز یه باتری دسته دوم اتمی پیدا کردم با ولتاژ 12.7، با اینورتر یه لامپ 50 وات کم مصرف روشن کردم.بعد از 4 ساعت خاموش شد درحالی که هنوز اینورتر روشن بود و ولتاژ باتری هم 12 ولت بود
        نظرتون چیه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X