اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحلیل مدار توتم پل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحلیل مدار توتم پل

بسم الله.......لامپ خلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ IGBT???????/
    راستی محمد حسین جان سرعت سوئیچ مقداری هست که نیاز مارو برطرف کنه.و مونده به سرعت قطع و وصل ترانزیستور بالایی و پایینی. مهم اینجا همزمان وصل نشدن دو ترانزیستور هست که باعث ترکیدن ترانزیستور ها میشه (به نقل از آقای polestar)
    تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
      بسم الله.......لامپ خلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ IGBT???????/
      راستی محمد حسین جان سرعت سوئیچ مقداری هست که نیاز مارو برطرف کنه.و مونده به سرعت قطع و وصل ترانزیستور بالایی و پایینی. مهم اینجا همزمان وصل نشدن دو ترانزیستور هست که باعث ترکیدن ترانزیستور ها میشه (به نقل از آقای polestar)
      سلام
      بله می دونم به سرعت ترانزیستور بستگی داره سرعت زیاد تا اون جایی که من می دونم باعث کاهش تلفات شده که برای مطلوب است
      ااما چرا اگه دو ترانزیستور از نوع npnباشن می ترکن/؟ :eek: :eek:
      به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
        سلام
        بله می دونم به سرعت ترانزیستور بستگی داره سرعت زیاد تا اون جایی که من می دونم باعث کاهش تلفات شده که برای مطلوب است
        ااما چرا اگه دو ترانزیستور از نوع npnباشن می ترکن/؟ :eek: :eek:
        خب تحلیل میکنیم اگه پالس ما زمانی که یک باشه هیچکدوم روشن نمیشه ولی وقتی که صفر باشه هر دو pnp هدایت کرده و زمین رو به vcc وصل میکند و %-( %-( %-( %-( %-(

دیدگاه

فکر کنم تو تحلیلتون اشتباهی پیش اومده یا شاید هم من اشتباه می کنم ترانزیستور های ما npnهستند یعنی اگه پالس بهشون بدین که به احتمال زیاد پالستون هم 5ولته ترانزیستور اشباع شده و کلکتور امیتر به هم وصل می شه بعد %-( %-( %-( %-( %-( %-( %-( %-(
          اما اگه 0ولت بهش بدیم روشن نمی شه اصلا که بخواد %-( %-(
          درسته ایا؟؟؟

TABRIZ

دیدگاه

من فکر کردم که pnp گفتین
            خب اگه هر دو pnp باشن در صورت صفر بودن پالس ما کلکتور و امیتر هر دو به هم وصل شده و %-(
            ولی اگه npn باشه با یک بودن پالس ما کلکتور و امیتر هر دو باز به هم وصل شده و %-(

دیدگاه

سلام .بازم منم :mrgreen:
              میخوام یه پل اچ با چهارتاIRF630بسازم.
              خب طبق معمول مشکل درایور دارم.از ای سی نمیخوام استفاده کنم.ازاین مداری هم که اقا شاهرخ پروتوسش رو گذاشتن به همراه تحلیل خوبه.اما ترانزیستورpnpندارم.این عسکی که گذاشتم بله این عسکی گذاشتم.چطوره؟

یه جام خوندم که نوشته بود باید ماسفت های بالایی باید نوعPباشه اما من تو کتاب دیدم که با4تا nکار کرده!
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

یه سوال از اساتید محترم

علت اینکه از آی سی های مخصوص درایو کردن IGBT استفاده نمیکنید چیه ؟

از جمله ی رفتگان این راه دراز
                باز آمده ای کو که به ما گوید راز
                هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
                چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

الله اکبر از این عکسک!! :biggrin: من مثل صابون کف کردم! بسی خرسند شدیم از دیدن این شماتیک! اینجاست که میگه محدودیت باعث پیشرفت و رشد خلاقیت میشه!

اگه ترانزیستور PNP ندارین، از مدار توتم پل میشه استفاده کنین.اما خب جریان کشی خوبی نداره.(جریان دهیش خوبه-یا برعکس! شماتیکش رو الان نمیبینم زیر ارسالها! :redface: )

بهتره که با گیت یه مقاومت کم اهم(R1مثلا) سری کنین.بعد با یه مقاومت کم اهم دیگه(R2) اتصال به زمین ایجاد کنین و این گره ایجاد شده رو بدین به امیتر یه ترانزیستور.حالا وقتی به اون ترانزیستور دستور میدین، کلکتور که وصله به مثلا 12؛ از طریق R1 گیت رو تحریک میکنه و البته بخشی از جریان هم از R2 عبور میکنه.وقتی ترانزیستور خاموش بشه، ماسفت از طریق R2 و R1 خاموش میشه.امیدوارم واضح گفته باشم! البته این روش خیلی اصولی نیست،اما در مواقع کمبود امکانات، گزینه ی بدی نیست.

نوشته اصلی توسط meerkat
                  یه سوال از اساتید محترم

علت اینکه از آی سی های مخصوص درایو کردن IGBT استفاده نمیکنید چیه ؟
                  اولا استاد خودتی! :biggrin:
                  دوما، کمبود امکانات!! اگه IC مخصوص درایور پیدا نکنی؛ باید ماسفت رو هل بدی تا روشن بشه؟! :mrgreen: یا روش بنزین بریزی تا روشن بشه؟
                  اگه قانع نشدین،میتونین موارد فوق رو امتحان کنین! :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                    الله اکبر از این عکسک!! :biggrin: من مثل صابون کف کردم! بسی خرسند شدیم از دیدن این شماتیک! اینجاست که میگه محدودیت باعث پیشرفت و رشد خلاقیت میشه!

اگه ترانزیستور PNP ندارین، از مدار توتم پل میشه استفاده کنین.اما خب جریان کشی خوبی نداره.(جریان دهیش خوبه-یا برعکس! شماتیکش رو الان نمیبینم زیر ارسالها! :redface: )

بهتره که با گیت یه مقاومت کم اهم(R1مثلا) سری کنین.بعد با یه مقاومت کم اهم دیگه(R2) اتصال به زمین ایجاد کنین و این گره ایجاد شده رو بدین به امیتر یه ترانزیستور.حالا وقتی به اون ترانزیستور دستور میدین، کلکتور که وصله به مثلا 12؛ از طریق R1 گیت رو تحریک میکنه و البته بخشی از جریان هم از R2 عبور میکنه.وقتی ترانزیستور خاموش بشه، ماسفت از طریق R2 و R1 خاموش میشه.امیدوارم واضح گفته باشم! البته این روش خیلی اصولی نیست،اما در مواقع کمبود امکانات، گزینه ی بدی نیست.
                    خوشحالیم که موجبات شادی شما رو فراهم کردیم :mrgreen:
                    اون مداری که فسفر سوزوندم خوب نی؟
                    تو پروتوس که جواب دادش البته فعلا یکی رو تست کردم.
                    توتم پل هم خوب نی.چون قطعاتش زیاده وحجم زیادی میگیره. :rolleyes:
                    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                      خوشحالیم که موجبات شادی شما رو فراهم کردیم :mrgreen:
                      اون مداری که فسفر سوزوندم خوب نی؟
                      تو پروتوس که جواب دادش البته فعلا یکی رو تست کردم.
                      توتم پل هم خوب نی.چون قطعاتش زیاده وحجم زیادی میگیره. :rolleyes:
                      واسه روشن شدن خوبه، ولی خاموش شدن....؟؟
                      سعی کن یه ترانزیستور PNP گیربیاری.
                      گیرنیاوردی هم یه خرده شن و ماسه ذوب کن؛به میزان 99.9999درصد خالص سازی کن(هر چند که کافی نیست و باید 99.99999999درصد خالص بشه :mrgreen:-جدی میگم!) بعد یه ترانزیستور PNP بساز و استفاده کن!!!! مگه الکترونیک نخوندی؟ چطور مهندسی هستی که یه ترانزیستور نمیتونی درست کنی؟! :biggrin: =)) (آی بدم میاد از این تیکه انداختنها! )

دیدگاه

گیرنیاوردی هم یه خرده شن و ماسه ذوب کن؛به میزان 99.9999درصد خالص سازی کن(هر چند که کافی نیست و باید 99.99999999درصد خالص بشه :mrgreen:-جدی میگم!) بعد یه ترانزیستور PNP بساز و استفاده کن!!!! مگه الکترونیک نخوندی؟ چطور مهندسی هستی که یه ترانزیستور نمیتونی درست کنی؟! :biggrin: =)) (آی بدم میاد از این تیکه انداختنها! )
                        مهندس خودتون هم خوب تیکه می ندازین هاا :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
                        اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم شما می گین که این دو ترانزیستور رو تبدیل به pnpایش کنه تا سرعت بالا بره درست متوجه شدم ایا؟؟
                        اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم
                        چرا ترانزیستور های pnpنسبت npnسرعت بیشتری دارند؟؟

TABRIZ

دیدگاه

اقا اصلا درایور روبزارید کنار.مشکلی دیگه حادث شد.
                          اقا این همه تو این کتابا خوندیک مدل اچ مدل اچ مدل اچ.....خب. پس چرا تو پروتوس چرت وپرته!
                          با BJTهم اومدم 4تا مدل nگذاشتم اصلا کار نمیکنه.ترانزیستورای بالایی باید حتما حتما حتما Pباشه؟؟؟؟

پس اون همه تو کتابا با N ساخته بودن چی چی بود!
                          اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم شما می گین که این دو ترانزیستور رو تبدیل به pnpایش کنه تا سرعت بالا بره درست متوجه شدم ایا؟؟
                          نه اصلا به سرعت نوع مثبت ومنفی نیست.بحث اینه که خازن گیت رومیتونه شارژ کنه اما دشارژش نه!

دیدگاه

:rolleyes: :nerd:

جسارتا،نه منظورم این نبود.اون مداری که کتباً اتصالاتش رو توضیح دادم؛فقط سرعت روشن کردن دست ما هست.خاموش شدنش ثابته (با ثابت زمانی (Cgs*(R1+R2 که مدت زمان دشارژ خازن گیت-سورس رو نشون میده)
                            بهترین مدار همون پوش-پول هست.حتی مدارات گیت درایور هم از همین پوش-پول استفاده میکنن.

نوشته اصلی توسط ah rad
                            اقا اصلا درایور روبزارید کنار.مشکلی دیگه حادث شد.
                            اقا این همه تو این کتابا خوندیک مدل اچ مدل اچ مدل اچ.....خب. پس چرا تو پروتوس چرت وپرته!
                            با BJTهم اومدم 4تا مدل nگذاشتم اصلا کار نمیکنه.ترانزیستورای بالایی باید حتما حتما حتما Pباشه؟؟؟؟
                            چرا حرص میخوری برادر؟ :nerd: خب آره! واسه پوش-پول باید نوع N و P با هم باشه.حالا با خیال راحت حرص بخور!

دیدگاه

چرا حرص میخوری برادر؟ :nerd: خب آره! واسه پوش-پول باید نوع N و P با هم باشه.حالا با خیال راحت حرص بخور!
                              میخند؟؟؟ :cry:
                              عیب نداره بخند.ماهم میخندیم
                              ولی واقعا برام سواله :nerd:
                              اگه باید حتما دوتا ترانزیستورای بالا مثبت باشه حالا چه ماسفت وچه BJT،پس چرا این همه مدارتو کتابا و اون همه استاد محترم دانشگاه به این نکته توجه نکردن ومدارشون با 4تاترانزیستور منفی انالیز میکردن! :eek:وچیزی هم نمیگفتمن

دیدگاه

آقا من یه تیکه رو اشتباه متوجه شدم، منظور شما پل اچ یا همونH-Bridge هست؟ اگه آره، نیازى نیست که حتما دوتا ترانزیستور بالاییPباشن.با کانالNهم میشه مدار تمام پل یا نیم پل درست کرد. اما اگه منظورتان درایور ماسفت هست با مدار پوش پول،باید ترانزیستور مثبت و منفی باهم داشته باشین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X