این شیرهایی که میگید اندازشون چقدره؟ یه عکس ازش بذارید لطفا، قیمتشون چیه؟
http://www.favaranco.com/farsi_pages/products_farsi/product_page/parts_and_equipments_farsi.html
البته این 220ولت هستش وبا تاخیر 0.2ثانیه باز وبسته میکنه
اتفاقا چند روز پیش با یکی از دوستان تو فکر ساختش بودیم ،آبرای تجمیع قطرات بیشتر متکی هستن به اون نازل ها
ولی من تو سایت ها و فروشگاه های ایرانی شیر برقی که بشه باهاش یک کنترل فشار مطلوب کرد رو ندیدم فقط on و off داره ولی بهترین کار اینه که تایم رسیدن آب (با فشار خاص ) رو در نظر بگیری و قبل اون تایم شیر off بشه تا ارتفاع آب دسته تو باشه
برای نوشتن حروف باید از میزان ارتقاع و حجم اب پرتابی اطلاعات سرانگشتی داشته باشی تا حتی مثله pwm بتونی حروف رو بنویسی ،آکالیبره کردن ارتفاع اب هر شیر نسبت به ولتاژ سخته !
تعداد شیر ها هم باید زیاد باشه ،آنزدیک هم باشه ،آنازل درسا حسابی هم داشته باشه که آب شیرها تو مسیر هم نره
http://www.favaranco.com/farsi_pages/products_farsi/product_page/parts_and_equipments_farsi.html
البته این 220ولت هستش وبا تاخیر 0.2ثانیه باز وبسته میکنه
داداش اصلا از این آب نماها دیدی؟! :surprised: عکسش توی پست اول هست، این شیری که شما لینک دادین برای جریان آب یه منزل مسکونیه :biggrin: نیم اینچ قطر داره، چیزی که ما دنبالشیم خیلی کوچکتر و ارزونتر از این حرفاست. بهرحال ممنون اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط Titaniom1370
اتفاقا چند روز پیش با یکی از دوستان تو فکر ساختش بودیم ،آبرای تجمیع قطرات بیشتر متکی هستن به اون نازل ها
ولی من تو سایت ها و فروشگاه های ایرانی شیر برقی که بشه باهاش یک کنترل فشار مطلوب کرد رو ندیدم فقط on و off داره ولی بهترین کار اینه که تایم رسیدن آب (با فشار خاص ) رو در نظر بگیری و قبل اون تایم شیر off بشه تا ارتفاع آب دسته تو باشه
برای نوشتن حروف باید از میزان ارتقاع و حجم اب پرتابی اطلاعات سرانگشتی داشته باشی تا حتی مثله pwm بتونی حروف رو بنویسی ،آکالیبره کردن ارتفاع اب هر شیر نسبت به ولتاژ سخته !
تعداد شیر ها هم باید زیاد باشه ،آنزدیک هم باشه ،آنازل درسا حسابی هم داشته باشه که آب شیرها تو مسیر هم نره
خیلی ممنون، ولی به این پیچیدگی که شما میگین نیست، برای کل شیرها فقط از یک رگولاتور فشار آب در یکطرف لوله اصلی استفاده شده، به این صورت که اگه فشار زیاد بشه، آبو برمیگردونه به مخزن پایینی، اگه فشا کم باشه، پمپ آب کمبود فشار لوله اصلی رو جبران میکنه، البته چون این پمپ قدرتش خوبه، خیلی سریع این کارو انجام میده، به این روش، فشار آب روی تمام شیرها برابر میشه، به همین راحتی، حالا برای کم و زیاد کردن فشار، فقط رگولاتور اصلی رو تنظیم میکنیم
باید عرض کنم که این شیرها، با نام تجاری "شیر برقی خطی برای کنترل جریان" شناخته میشن، عکسشو بزور پیدا کردم: اضافه شده در تاریخ :
یه شرکت ایرانی پیدا کردم که از این شیرا داره، اندازه هاش عالیه :applause:
خیلی کوچیکه، به گفته خود سایت اسمش شیر برقی مینیاتوریه، چون روی ریل مخصوص بسته میشه،
یه میل زدم درخواست لیست قیمت کردم ازش، فعلا جوابی ندادن. به نظرتون چند می ارزه؟
سایت فروشنده: http://airspco.com/fa/index.asp?p=pages&id=304
عکس: اضافه شده در تاریخ :
کسی نظری نداره؟ میشه یه شیر کوچولو (رفت و برگشتی) با یه بوبین ترکیب کرد و شیر برقی ساخت؟
انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!
یه شرکت ایرانی پیدا کردم که از این شیرا داره، اندازه هاش عالیه :applause:
خیلی کوچیکه، به گفته خود سایت اسمش شیر برقی مینیاتوریه، چون روی ریل مخصوص بسته میشه،
یه میل زدم درخواست لیست قیمت کردم ازش، فعلا جوابی ندادن. به نظرتون چند می ارزه؟
سایت فروشنده: http://airspco.com/fa/index.asp?p=pages&id=304
این شیر نیوماتیکی هست
بدرد آبنما نمیخوره
شیرهای نیوماتیکی اکثرشون کوچیک هستند
امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است
با تشکر از دوست عزیز hamedtaran و سایر دوستان
در این پروژه شما از چه کنترلری استفاده کردی :question: میکرو یا PLC یا PC ؟
می تونین در این مورد یه توضیح کوچیکی بدین .
دادا اینا که نساختن هنوز .تازه در مورد شیراش دارن بحث میکنند.دوستان کار شما مثل این میمونه یک اپولو ببینید و هوس کنید بسازید بعد بیاید در مورد سکوی پرتابس حرف بزنید.این ابنماها تمام وارداتی هست و مهم تر از از شیراش الگریتم پیچیده ای داره در برنامش که با pic و avr قابل اجرا نیست.شما الان فکر میکنید تمام کارها رو همون شیرها انجام میدن و یک برنامه بنویسید که شیرها باز و بسته بشن؟!کنترل فشار هر شیر مهم تر است از خود شیر هست.برنامه های این موارد همه وارداتی هستند و همه روی کامپیوتر اجرا میشن نه روی avr
با درود . . .
برای تهیه شیر برقی و یا دیدن تنوع محصول یه سر به لاله زار بزنید (طرفای توپخونه هم یه چیزایی گیر میاد)
انواع و اقسامش رو میتونید اونجا گیر بیارید
چند وقت پیش هم برای شرکت نیاز به یه مدل شیر برقی داشتیم از چند تا از مغازه های اونجا آمار گرفتیم یکیشون اطلاعات خوبی داشت.
میگردم آدرس دقیقش رو پیدا میکنم
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
دادا اینا که نساختن هنوز .تازه در مورد شیراش دارن بحث میکنند.دوستان کار شما مثل این میمونه یک اپولو ببینید و هوس کنید بسازید بعد بیاید در مورد سکوی پرتابس حرف بزنید.این ابنماها تمام وارداتی هست و مهم تر از از شیراش الگریتم پیچیده ای داره در برنامش که با pic و avr قابل اجرا نیست.شما الان فکر میکنید تمام کارها رو همون شیرها انجام میدن و یک برنامه بنویسید که شیرها باز و بسته بشن؟!کنترل فشار هر شیر مهم تر است از خود شیر هست.برنامه های این موارد همه وارداتی هستند و همه روی کامپیوتر اجرا میشن نه روی avr
باید به عرضتون برسونم که بنده اطلاعاتی در مورد این آبنما دارم، اصلا هم سخت نیست و با میکرو به راحتی قابل اجراست، سرعت میکرو خیلی خیلی بالاتر از این حرفاست عزیز oo:، برنامش که خیلی سادست، یه عکس bmp رو با نرم افزار تبدیل میکنیم به هگز و بعدش میریزیم توی مموری و بعدش خط به خط میخونیم و با زمانبندی خاصی شیرا باز و بسته میشن، میکرو همه این کارارو مث آب خوردن انجام میده، نوبت میرسه به فشار آب روی شیرها، این وظیفه به عهده یک رگولاتور فشار آبه که وقتی فشار به یک حد معینی رسید، آب پمپ شده توسط موتور رو به مخزن برمیگردونه، به محض اینکه مقداری از آب توسط شیرها خالی شد، بلافاصله فشار از دست رفته توسط رگولاتور جبران میشود، همین، در اینصورت فشار آب روی شیرها همیشه ثابت میمونه. زیادم پیچیده نیست عزیزم، پروژه مخابراتی نیس که اینجوری ملتو میترسونی :biggrin:
در ضمن هیچ کامپیوتری در کار نیست، ماژول کنترل این نوع آبنما توسط یک فلش مموری برنامه ریزی میشه، حالا ما میخوایم با مموری کارد یا همون MMC برنامه رو بریزیم توی میکرو.
این کار شاید سخت باشه اما نشدنی نیست! :biggrin:
فوقش با یه پردازنده دیگه کار انجام میشه
و اما بعد!
فروشگاه آیرون صنعت
لاله زار جنوبی- روبروی بانک مسکن-پلاک242 -
جناب آقای صفایی
شماره و ایمیل هم دارم منتها به جهت اینکه توسط تیم نظارتی پاک نشه هرکس خواست اعلام کنه تا براش PM کنم
موفق باشید
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
اقا نترسوندم ولی میگم با pic و avr شدنی نیست.بعد این چیزی که توضیح دادی رو خودت فکر کردی یا اطلاعاتی هست که سازندگان دارن.چون فکر نمیکنم به همین ستدگی که میگی باشه.مگه ال سی دی هست؟!شما همون سرکش " آ" رو برام توضیح بده چطور نوشته میشه باقیش حل میشه برام.بعد فشار پمپ های اول که 'آ' رو مینویسند با پمپهایی که د را مینویسند هیچ فرقی ندارد؟
باید هماهنگی خیلی زیادی بین پمپ و شیرها باشد.
اقا نترسوندم ولی میگم با pic و avr شدنی نیست.بعد این چیزی که توضیح دادی رو خودت فکر کردی یا اطلاعاتی هست که سازندگان دارن.چون فکر نمیکنم به همین ستدگی که میگی باشه.مگه ال سی دی هست؟!شما همون سرکش " آ" رو برام توضیح بده چطور نوشته میشه باقیش حل میشه برام.بعد فشار پمپ های اول که 'آ' رو مینویسند با پمپهایی که د را مینویسند هیچ فرقی ندارد؟
باید هماهنگی خیلی زیادی بین پمپ و شیرها باشد.
همش طبق اطلاعات سازندس، شما بجای اینکه خودتون فکر کنین یه سر به گوگل بزن.
منظورتون از "آ" چیه؟ منظورتون از "پمپها" چیه؟ ما یدونه پمپ داریم، همه حروف و اشکال ابتدا عکس bmp هستن و سپس دیکد میشن به هگز، بعدش به هر کدوم از شیر ها فرمان چاپ کردن یک پیکسل از عکس رو میدیم. برای چاپ اشکال، خط به خط پیکسلها چاپ میشن
نیاز به هماهنگی زیادی هم نیس، چون قطرات توسط نیروی جاذبه پایین میان، نه فشار پمپ آب، فشار هم زیاد نیست اصلا، کار پمپ اینه که آبو از مخزن پایینی به مخزن بالایی میبره. وقتی یکی از شیرها باز میشه، مثل این میمونه که یه سوراخ زیر مخزن بالایی ایجاد کرده باشیم، حالا فشار آب بستگی داره به ارتفاع آب مخزن، اگه این ارتفاع ثابت باشه، سرعت و اندازه تمام قطرات مساوی میشه
. شما اصلا دیدی از اینا؟
حالا چرا میزنی.من 8 سال پیش دیم اگه شما تازه در سایت ایران ویچ دیدی.
اینم چندتا کلیپ
http://s2.picofile.com/file/7181469137/ab_nama.3gp.html
http://s2.picofile.com/file/7181478167/Aquasermo_1.3gp.html
دیدگاه