اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل مانیتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل مانیتور

درود به همه دوستان
    مانیتورم توی کارتن کنار باند پخش ماشین بوده و گوشه سمت راست پایین تصویر به خاطر آهنربای باند خراب شده. میتونم با یک آهنربا یا سیم پیچ درستش کنم؟ اگر بله چطور؟ اگر نه غیر از بردن به نمایندگی راهی داره؟
    ممنون
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

پاسخ : مشکل مانیتور

ظاهرا مشکل به خاطر جابجا شدن لامپ تصویر هست.
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

دیدگاه

یکم صبر کن شاید حل شه.

دیدگاه

با سلام دوست گرامی من یه تعمیر کار مانیتور هستم اگر مغناطیسی که در لامپ تصویر جمع شده زیاد نباشه بعد از مدتی درست میشه
        اگر عجله داری در منو خود مانیتور گزینه degauss روی on باشه و هر از 5 دقیقه دستی اونو فعال کن تا لکه ها پاک بشه
        موفق باشی
        اگه مشکلی بود در خدمتم ...
        محک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Study
          درود به همه دوستان
          مانیتورم توی کارتن کنار باند پخش ماشین بوده و گوشه سمت راست پایین تصویر به خاطر آهنربای باند خراب شده. میتونم با یک آهنربا یا سیم پیچ درستش کنم؟ اگر بله چطور؟ اگر نه غیر از بردن به نمایندگی راهی داره؟
          ممنون
          سلام
          یک کار راحت
          البته اگه مشکلت هنوز حل نشده
          یک آهن ربای پر قدرت بردار و اون جا هایی که لکه داره بذار و به سمت پایین تصویر بکش و از گوشه مانیتور بیرون ببر
          به راحتی لکه ها پاک می شوند
          موفق باشی
          در کودکی می خواستم جهان را عوض کنم ، جوان که شدم می خواستم کشورم را عوض کنم ، به میانسالی که رسیدم می خواستم شهرم را عوض کنم ، اکنون که به پیری رسیدم فهمیدم که اگر خودم را عوض می کردم شاید می توانستم جهان را عوض کنم

دیدگاه

ممنون mr جان با کمی صبر و چند بار degauss کردن حل شد.
            شاد و موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X