اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار پالسی( د لتا ) ، همراه فایل تصویری

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار پالسی( د لتا ) ، همراه فایل تصویری

سلام اینم فیلمی که گفتم در مورد دتکت د ل تا پ الس
    دوستان دو ؟
    1-خازنی که جنسش filmباشه چه خازنیه ؟
    2- مقاومتی که جنسش film باشه چی ؟؟
    http://p30up.ir/images/cq3y6hq8xz3rhsw7dfa9.rar
    هر کس خواس برای خ رید من در خدمتم
    موفق باشید
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

پاسخ : مدار پالسی

سلام

ق ی م ت چ ن د ؟؟

دیدگاه

پاسخ : مدار پالسی( د لتا ) ، همراه فایل تصویری

این مدار دلتا پاس اقا بهنام هستش به درد زیر خاک نمیخوره فقط رو هوا تا 3 متر جواب گرفتم به درد اسباب بازی میخوره فقط باهاش میتونی نعل اسب و قاطر در بیاری همین چون قدرت نفوذ تو خاک رو نداره اگه راست میگی یک چاله تا یک متر بکن و به صورت عمودی نیم متر تونل بزن فلز رو اون تو بذار بعد فیلم بگیر بذار تازه دلتا 3 دیجیتال هم بدرد نمیخوره اینا مال حسین دمیر ترکیه هستش که به درد عمه اش میخوره هر کی خواست بسازه بگه نقشه رو بذارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
        سلام اینم فیلمی که گفتم در مورد دتکت د ل تا پ الس
        دوستان دو ؟
        1-خازنی که جنسش filmباشه چه خازنیه ؟
        2- مقاومتی که جنسش film باشه چی ؟؟
        http://p30up.ir/images/cq3y6hq8xz3rhsw7dfa9.rar
        هر کس خواس برای خ رید من در خدمتم
        موفق باشید
        در ضمن درسته که خازن mkt خوبه ولی شما باید چند جا از خازن عدسی که نویز گیر هستش استفاده کنید و مقاومت 1 درصد باید بذارید که تو فیلم زیاد مشخص نبود فکر کنم همون یک درصد گذاشتید و چند تا تغییر داره که تو ثبات مدار خیلی کمک میکنه تو بعضی خاکها اصلا جواب نمیده من ساختم دادم به کسی دیگه دارم رو مدار تفکیک دار خوب کار میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
          در ضمن درسته که خازن mkt خوبه ولی شما باید چند جا از خازن عدسی که نویز گیر هستش استفاده کنید و مقاومت 1 درصد باید بذارید که تو فیلم زیاد مشخص نبود فکر کنم همون یک درصد گذاشتید و چند تا تغییر داره که تو ثبات مدار خیلی کمک میکنه تو بعضی خاکها اصلا جواب نمیده من ساختم دادم به کسی دیگه دارم رو مدار تفکیک دار خوب کار میکنم
          سلام
          بله ، شاید مدار دلتای اقا بهنام باشه که هس ولی من اینجا چیزی رو به زور نم یف رو شم و با گذاشتن فیلم و عکس هم تفاوت برد دستگاه خودم و اقا بهنام رو مشخص کردم .
          برای مثال اون 25 قدیمی رو تو 27 سانت میزنه دستگاه من تو 33تا35 سانت
          من خودم مدار تفکیک دارم و 1ما دیگه تموم میشه ایشالله اونم میزارم
          دلتا یه ف ل ز یاب عمق بالاست و از نوع پی آی ها و قابلیت تفکیک هم نداره ( جایی دیدی من بگم تفکیک میکنه :icon_razz: )
          گفتم به دوستمون هم تو خاک هم امتحان میکنم و فیلمشو اینجا میزارم
          موفق باشید

دیدگاه

دوست عزیز من کاری به فروش شما ندارم من ساختم تا 3 متر جواب میده و مال شما هم باید تا 3 متر جواب بده و این فلزیاب صد در صد مال بهنام هستش و کمی وجود نداره ولی خودتو گول نزن به درد خاک نمیخوره فقط رو هوا میزنه

دیدگاه

و اگه به تایپیکهای چند ماه قبل نگاه کنید عکس مدار منو میبینید

دیدگاه

بفرما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
                  دوست عزیز من کاری به فروش شما ندارم من ساختم تا 3 متر جواب میده و مال شما هم باید تا 3 متر جواب بده و این فلزیاب صد در صد مال بهنام هستش و کمی وجود نداره ولی خودتو گول نزن به درد خاک نمیخوره فقط رو هوا میزنه
                  اولا مال بهنام نیستو مدارش خارجیه ، شما لینک بزار تا منم برم ببینم ، تو این انجمنه (لینکشو بزار که ببینم)
                  این مدار طراحش خارجیه و دارن روش بازم کار میکنن
                  من خودمو گول نمیزنم ایشالله تو خاکم امتحان میکنم نتیجشو میزارم

دیدگاه

دوست عزیز، دلتا تو ایران ساخته میشه. در مورد این عکسِ دستگاه که sadof گذاشته چه نظری دارید؟!
                    برای تلاشی که انجام دادی بهت تبریک می گم. این کار قابل تحسینه. خیلی ها همین قدر هم انجام ندادند و ...
                    راستی، قوطی اسپری ناهید خشک رو تو هوا از چه فاصله ای تشخیص میده؟! :question: اگه بعداً تو خاک هم تست کردی نتیجه ش رو اینجا برامون بذار لطفاً...
                    موفق باشی
                    بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
                      دوست عزیز، دلتا تو ایران ساخته میشه. در مورد این عکسِ دستگاه که sadof گذاشته چه نظری دارید؟!
                      برای تلاشی که انجام دادی بهت تبریک می گم. این کار قابل تحسینه. خیلی ها همین قدر هم انجام ندادند و ...
                      راستی، قوطی اسپری ناهید خشک رو تو هوا از چه فاصله ای تشخیص میده؟! :question: اگه بعداً تو خاک هم تست کردی نتیجه ش رو اینجا برامون بذار لطفاً...
                      موفق باشی
                      سلام
                      الان این مدار رو دیگه کمتر میزنن ولوم تون حذف شده ( هر چند که شک دارم کار دوستمون باشه چون از این عکسا تو نت زیاده ) یادم اومد باور کن همه چی زدم غیر اینی که شما میگی
                      دسگاه شما تو چند سانت میزد ؟
                      مگه با شما تبادل اطلاعات کنم هر کی میاد یه چیزی میگه و ما رو می خواد دلسرد کنه ، من با دادن تغییراتی مثل گذاشتن سوئیچ رو فرکانس 129 و 500 هرتز و استفاده از کابل جدید دارم انواع بردشو محاسبه میکنم
                      فعلا که خوبه
                      ببین من باتری کتابی رو تو 49 تا 52 میزنم با 45 در 45 سانت ، شما تو چند میزنی ؟

دیدگاه

سلام sadof
                        فایل ال سی دی رو داری بزاری؟
                        لینک ندادی

دیدگاه

سلام دوستان
                          من یه مدت پیش در مورد فلزیاب ها تحقیق کردم که نتایجش را این جا براتون جهت بالا رفتن اطلاعات عمومی عرض میکنم
                          اولا این فلزیاب مال حسن دمیر ترکی هست بنام دلتا پالس 3 که فقط اون امده و این دستگاه قبال را ال سی دی دارش کرده و اینم بگم که من خودم اونو ساختم و وقتی تست زدم فهمیدم بقول دوستمون این فلزیاب فقط برای در اوردن میخ تویله و درب نوشابه خوبه حالا میخواین پول بیزبونتون را حروم کنین بفرمایین پول خودتونه
                          این ادرس ها را هم که میزارم دوستان در انجمن های مختلف رفتن درست کردن نگاه کنید
                          http://www.irantk.ir/irantk17025/
                          وکلا اگه در مورد فلزیاب های دست ساز بخوایین اطلاع داشته باشین یا بخرین خوبه که اول به این ادرس ها برین تا روشن بشین و بعد درست کنین یا بخرین
                          انجمن تخصصی فلزیاب ایرانپالس > انجمن ساخت فلزیاب > اپراتوران فلزیاب > موضوع: قربانیان فلزیاب
                          این ادرس
                          http://pulsiran.com/frume/index.php/topic,1665.105.html
                          و یا این ادرس
                          http://www.pipuls.com/forum/showthread.php?tid=1025
                          ویا به این ادرس
                          http://www.irantk.ir/irantk48443/

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                            سلام دوستان
                            من یه مدت پیش در مورد فلزیاب ها تحقیق کردم که نتایجش را این جا براتون جهت بالا رفتن اطلاعات عمومی عرض میکنم
                            اولا این فلزیاب مال حسن دمیر ترکی هست بنام دلتا پالس 3 که فقط اون امده و این دستگاه قبال را ال سی دی دارش کرده و اینم بگم که من خودم اونو ساختم و وقتی تست زدم فهمیدم بقول دوستمون این فلزیاب فقط برای در اوردن میخ تویله و درب نوشابه خوبه حالا میخواین پول بیزبونتون را حروم کنین بفرمایین پول خودتونه
                            این ادرس ها را هم که میزارم دوستان در انجمن های مختلف رفتن درست کردن نگاه کنید
                            http://www.irantk.ir/irantk17025/
                            وکلا اگه در مورد فلزیاب های دست ساز بخوایین اطلاع داشته باشین یا بخرین خوبه که اول به این ادرس ها برین تا روشن بشین و بعد درست کنین یا بخرین
                            انجمن تخصصی فلزیاب ایرانپالس > انجمن ساخت فلزیاب > اپراتوران فلزیاب > موضوع: قربانیان فلزیاب
                            این ادرس
                            http://pulsiran.com/frume/index.php/topic,1665.105.html
                            و یا این ادرس
                            http://www.pipuls.com/forum/showthread.php?tid=1025
                            ویا به این ادرس
                            http://www.irantk.ir/irantk48443/

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                            سلام
                            شما تا حالا چه دسگا هایی ساختین ؟؟
                            فایل ال سی دیشو دارین ؟دلتا 2رو میگم
                            و من هنو تو خاک امتحان نکردم ببینم چی میشه ، اگه حرف شما منطقی بود که من حرفی ندارم

دیدگاه

سلام
                              فایل ال سی دی تو سایت حسین دمیر هست چند سال پیش من درست کردم ارزش هزینه کردن را ندارد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X