اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار پالسی( د لتا ) ، همراه فایل تصویری

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار پالسی( د لتا ) ، همراه فایل تصویری

نوشته اصلی توسط سمیراا
    اهان . بسیار شرمنده هستم . اولا بقول دوستمون هگز خالی اصلا نیست البته اصلیش چون خود حسین دمیر اونو داره و همراه ای سی و پروگرام شده میده و قفله . من منظورم هگز دمو بود :redface:
    دوما اصلیش را هم که با میکرو بود داشتم ولی اگه به پست قبلیم دقت کرده بودی عرض کردم که همشو ریختم دور
    وگرنه همینطور براتون ارسال میکردم ولی اگه خواسیتین دوستانم در انجمن ایران تک دارن بگو تا برات بگیرم البته باید کیسه را شل کنی 35 دلار فکر کنم
    ممنون
    وقتی دلتا 2 همون کار دلتا 3 رو بلکم بهتر انجام میده چرا الکی خرج کنم
    کسی مدار تفکیک کننده برد بالا نداره ، من تونت بیشتر از 1.5 تا 2 متر پیدا نکردم
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
      دوست عزیز فیل هگز رو میکرو هستش و قفل داره و کسی نمیتونه ازش کپی بگیره منظور همون فیوز بیتا هستش اینو هیچ کس نداره مگه اینکه خودت از ترکیه بخری از حسین بمیر در ضمن چرا نگفتی اون خازن چند میکرو فاراد هستش و اگه نمیخواستید اون چند تا تغییرات دلتا 2 رو نگی رک میگفتی هم خودت رو اذیت نمی کردید هم منو در هر حال مرسی موفق باشید
      تازه میلتو دیدم
      عکست که با نمیشه ، بعد من که گفتم همون پی سی بی دلتا هس فقط مد دستیش حذف شده و تو پی سی بی جای اسپیکر رو عوض کرده و جمپر هدفونم حذف کرده .
      تنها تفاوتاش همونایی که دورش خط کشیدم وبرات فرستادم

ویرایش
      الان عکسا رو 2باره دانلود کردم و نکتش تو اینه که گفتم ، پی سی بی همونه و بقیه توضیحات بالا .
      بیداری بت بزنگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
        ممنون
        وقتی دلتا 2 همون کار دلتا 3 رو بلکم بهتر انجام میده چرا الکی خرج کنم
        کسی مدار تفکیک کننده برد بالا نداره ، من تونت بیشتر از 1.5 تا 2 متر پیدا نکردم
        خوب نه دیگه دلتا 3 روی ال سی دی نشون میده که الان این فلز چی هست البته بصورت نموداری ولی تو دلتا 2 قابل تشخیص که نیست . البته مدارش همونه فقط این حسین بمیر امده و یه ال سی دی بهش انداخته البته چرا میتونی فلزیابی با برد 3 متر هم تو همون انجمن پیدا کنی ولی تفکیک نداره :nerd: :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
          خوب نه دیگه دلتا 3 روی ال سی دی نشون میده که الان این فلز چی هست البته بصورت نموداری ولی تو دلتا 2 قابل تشخیص که نیست . البته مدارش همونه فقط این حسین بمیر امده و یه ال سی دی بهش انداخته البته چرا میتونی فلزیابی با برد 3 متر هم تو همون انجمن پیدا کنی ولی تفکیک نداره :nerd: :nerd:
          بهش انداخته ؟؟؟؟
          باشه ممنون

دیدگاه

شما چرا حالت دستی رو حذف کردید تو حالت دستی بردش بهتره و همچنین چرا تیون رو حذف کردند اون مهمترین ولوم دستگاه بود شما pcb و نقشه رو نذاشتید تا ببینم چه تغییراتی انجام شده ایراد نداره پیداش میکنم

دیدگاه

پاسخ : مدار پال سی( د لتا ) ، همراه فایل تصویری

نوشته اصلی توسط sadof
              شما چرا حالت دستی رو حذف کردید تو حالت دستی بردش بهتره و همچنین چرا تیون رو حذف کردند اون مهمترین ولوم دستگاه بود شما pcb و نقشه رو نذاشتید تا ببینم چه تغییراتی انجام شده ایراد نداره پیداش میکنم
              سلام
              سازندش گفت که حالت اتوماتش بهتره و کلا تو طراحی های بعدی کاملا حذف شده فایل رو هم برات فرستادم
              من مود دستی رو خودم اضاف کردم ببینم چه تاثیری داره و دیدم عملا 5 تا 6سانت فرق میکرد با حالت اتوماتش که خودش کلیه ، یعنب شما مجبوری کویل رو 5 سانت بالای سطح زمین بگیری که همین 5 سانت جبران میشه
              ولوم تون در حالت دستیه و ترشولد در مد اتومات که بسته نوع پی سی بیت می تونی انتخاب کنی رو کدوم مد باشه ( البت پی سی بی که شما دارین )
              در ضمن بهترین کویل برای د لتا ( حدود 10 نو کویل با انواع سیما دارم ) باید از 2 تا 4 باشه .

فایلم فرستادم

دیدگاه

دوست عزیز مال شما با فلزات فلزات بزرگ نهایت چقدر برد داره من با لوپ 1*1 تا 3 متر میزدم بعدش به ایمیلت هم یه نگاه بنداز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
                  دوست عزیز مال شما با فلزات فلزات بزرگ نهایت چقدر برد داره من با لوپ 1*1 تا 3 متر میزدم بعدش به ایمیلت هم یه نگاه بنداز
                  لوپ بزرگ ندارم متاسفانه دوسته من ولی با لوپ 28 سانتی که تقریبا نرماله فاصله خوبی رو میزنم
                  باید لوپ شما 2تا4 اهم و 350 تا 450 میکروهانری باشه
                  من کویل 45در 45 ساختم ولی مقاومت بالای زیادی داره و بدرد نمیخوره ، باید با کابل دیگه امتحان کنم
                  500 رو فیکس 40 تا 43میزنه و اسپری ناهید رو با کویل 28سانتی تو 1متر ( دقیق متر نزدم ) میزنه
                  اطلاعات در مورد کویل 1در 1داری بزار ونوع کابلش
                  ویرایش :
                  به میلم چیزی هنو نیومده

دیدگاه

کویل 1*1 رو با سیم یک میل ببند به صورت مربع حدود 12 دور کم یا زیاد کن تا جواب بگیری شما چیزی رو نفرستادید فقط اون pcb که به درد من نمیخورد من لیست قطعات و اون چند مورد تغییرات رو میخوام اینا رو گذاشتید یه سورپرایز دارم برات فقط بگو اون دیود شاتاکی به کجا وصل شده و همین طور خازن مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
                      کویل 1*1 رو با سیم یک میل ببند به صورت مربع حدود 12 دور کم یا زیاد کن تا جواب بگیری شما چیزی رو نفرستادید فقط اون pcb که به درد من نمیخورد من لیست قطعات و اون چند مورد تغییرات رو میخوام اینا رو گذاشتید یه سورپرایز دارم برات فقط بگو اون دیود شاتاکی به کجا وصل شده و همین طور خازن مرسی
                      سلام دیود شاتکیش تو ایران نیس
                      اون پی سی بی جدیده که 2013هس رو ندارم و شماتیکم قبلا برات فرستادم ا رو همون به مدارت اضاف کن
                      به ایمیلت سر بزن (روسیه ویرایش کننده جدید مدارش )

دیدگاه

دوست عزیز مدار من هیچ مشکلی نداره فقط میخوام صداش حالت تق تق داشته باشه. پس شما دیود شاتاکی رو از کجا اوردید شما که گفتید دیود شاتاکی اضافه کردید صداش مثل ضربان قلب شد بلاخره متوجه نشدم لیلی زن بود یا مرد:surprised:

دیدگاه

سلام
                          من دلتا پالس رو با کمی تغییرات تونستم هم بردش و هم ثباتش رو درست کنم .اندازه pcb فقط 6×8 سانت با قطعات اس ام دی
                          ولتاژ 16 ولت
                          با لوپ 40 سانتی سکه 500 تومنی در 45 سانت البته باثبات بالا
                          با یک بار تنظیم بیشتر از یک ساعت کار میکنه

دیدگاه

سلام
                            مدار کامل همراه با جعبه و شیک به ف ر و ش میرسد . هر کی خواصت پی ام بده .
                            تضمینیه که کار میکنه با همون مشخصاتی که بهتون گفته میشه

دیدگاه

سلام ، به دلیل عدم وجود بار علمی و تبدیل شدن تاپیک به فروشگاه فلریاب تاپیک قفل و بعد از مدتی حذف خواهد شد ...
                              لطفا به قوانین سایت احترام بگذارید .
                              با تشکر
                              - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                              ارتباط با من : ir02x6
                              طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X