پاسخ : پاسخ : کنترل فیدبک lm2576 با میکرو! اره یا نه؟
تو این مدار با اون برنامه ثابته،ولی احتمال زیاد باید بشه تعمیم داد به مدار شما چون ورودی آیسی سوئیچینگه با PWM کنترل میشه،تو فروم سوئیچینگا بگردین در این قسمت اطلاعاتم کافی نیست.
شکل ناقصه نمیشه کار دقیق اون پ امپا رو گفت،ولی 2 حالت داره:
1-طبق اون نوشته روی خروجی پ امپ VBAT و IBAT ممکنه از ولتاژ و جریان باتری نمونه برداری میکنن و به فیدبک یا نمایش رو LCD میفرستن.
2-ممکنه مبدل ولتاژ به جریان باشه بالاییه آلان آرایششو یادم نیست ولی احتمالش هست که جریان ثابت به باتری بده
اون آی سی هم که بین 2 امپ هستش و پورت SPI داره هم نمیدونم چیه دقیقا
یه جاهم باید داشته باشه از دمای باتری نمونه برداری کنه که اگه داغ بشه شارژرو خاموش کنه
یه آیسی اشمیت تریگر هم باید داشته باشه یا با امپ طراحی بشه که شارژ باتری رو در یک بازه نگه داره هی قطعو وصل نکنه.
بنظرم فعلا دست نگهدارید بیشتر تحقیق کنید،یه دفعه تو نت میبینید برادران چینی یه آیسی ساختن به اسم " کنترل فیدبک lm2576 با میکرو! اره یا نه؟" 
اضافه شده در تاریخ :
دیتا شیتشو دیدم ولی اطلاعات خاصی دستگیرم نشد،این 2 تایی هستش،شما تو فروشگاه همین سایت یا سایتای دیگه آیسی سوئیچینگ سرچ کنین،والا خودمنم با اینا کار نکردم،
امپ که اینجا استفاده کرده lm358 هستش که 2 در یکه،اگر امپ تکی خواستی OP07 خوبه راضی بودم ازش
مشابه یعنی همین آیسی سوییچینگ سرچ کنین،باید ببینیم مینیمم و ماکزیمم ولتاژ خروجیش چنده،اگه بشه ,عالیه،ولی کلا مدارات سوییچینگ بدرد استفاده هایی مثل موتور نمیخورن،یا طراحیت باید خاص باشه
مقدار سلف و فرکانس یه سایت بهت معرفی میکنم خیلی خوبه،بهش ولتاژ و فرکانس ورودیو میدی خروجی که دوست داریو بش میگی مقادیرو میگه،البته مقدار این سلف اینجا فکر میکنم مال خود آی سی هست،مثل مدار 2576 همون مقدارایی که پیشنهاد میده باید بزاری
اون سایته:
http://sim.okawa-denshi.jp/en/Fkeisan.htm
چی میخونی مگه
نوشته اصلی توسط لوک
شکل ناقصه نمیشه کار دقیق اون پ امپا رو گفت،ولی 2 حالت داره:
1-طبق اون نوشته روی خروجی پ امپ VBAT و IBAT ممکنه از ولتاژ و جریان باتری نمونه برداری میکنن و به فیدبک یا نمایش رو LCD میفرستن.
2-ممکنه مبدل ولتاژ به جریان باشه بالاییه آلان آرایششو یادم نیست ولی احتمالش هست که جریان ثابت به باتری بده
اون آی سی هم که بین 2 امپ هستش و پورت SPI داره هم نمیدونم چیه دقیقا
یه جاهم باید داشته باشه از دمای باتری نمونه برداری کنه که اگه داغ بشه شارژرو خاموش کنه
یه آیسی اشمیت تریگر هم باید داشته باشه یا با امپ طراحی بشه که شارژ باتری رو در یک بازه نگه داره هی قطعو وصل نکنه.
نوشته اصلی توسط armin_gera

اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط armin_gera
امپ که اینجا استفاده کرده lm358 هستش که 2 در یکه،اگر امپ تکی خواستی OP07 خوبه راضی بودم ازش
نوشته اصلی توسط لوک
مقدار سلف و فرکانس یه سایت بهت معرفی میکنم خیلی خوبه،بهش ولتاژ و فرکانس ورودیو میدی خروجی که دوست داریو بش میگی مقادیرو میگه،البته مقدار این سلف اینجا فکر میکنم مال خود آی سی هست،مثل مدار 2576 همون مقدارایی که پیشنهاد میده باید بزاری
اون سایته:
http://sim.okawa-denshi.jp/en/Fkeisan.htm
چی میخونی مگه

دیدگاه