من دنبال داری هستم که بتونم با مصرف قطعات کمی حدود 20 LED رو با برق 220 شهری روشن کنم البته آماده این مدار ها موجود است ولی من نیاز به نقشه دارم اگر کسی کمک کنه ممنون میشم
فکر نمی کنم با مقاومت خالی بشه
در مورد ولتاژ معکوس میشه یه دیود معمولی رو سری کرد تا مسکل حل بشه
از دوستان کسی راه حل یا مداری نداره
سلام
من سه تا LED زرد معمولی را با سه تا مقاومت 2 وات 100 کیلو ، سر برق سه فاز قرار دادم ، الان چند ساله داره کار می کنه. دیود هم نگذاشتم. اما شما بذار تا خیالت راحت باشه ...
موفق باشی
از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !
با سلام
شما باید اینو در نظر ئاشته باشید که رو هر led تقریبا 3 ولت بتفته و جریان کل عبوری از led های سری از 20 میلی آمپر بیشتر نشه برای مسال اگه 20 تا led رو با هم سری بستخ باشین با ید 40 ولت روی اینا بیفته و بقیا ولتاژ ((310 )) ولت((ولتاژ پیک برق تکفاز 220))باید رو مقاومت بیفته حالا مقدار مقاومت هم با در دست داشتن جریان عبوری از آن که همون 20 میلی آمپر هستش و ولتاژ دو سرش که 270 ولت خواهد بود مقاومتی در حد 13.5 کیلو یا 14 کیلو اهم 6 وات مناسب باشه و این مدار رو با یک دیود که ولتاژ شکست معکوسش در حدود 500 ولت باشه سری کرده و به برق تک فاز وصل کنید و یک راه حل دیگه استفاده از خازن هستش طوری که ثابت زمانی مدار rc شما تقریبا 1/20 زمان یک پریود برق شهر باشه
بهترین و ارزونترین کار همون سری کردن یک مقاومت 100 کیلو با هر led هست
من بارها این کار رو انجام دادم و خیلی هم خوب کار کرده
این نکته رو در نظر داشته باشید که اگه ledها رو با هم سری کنید و یکی از اونها بسوزه همه ی ledها خاموش میشن
اما اگه هر کدوم رو با یه مقاومت سری کنید و به برق متصل کنید این اتفاق پی نمیاد
ِِDie for Life, Not Live to Die Freedom Fighter
" ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید
سلام می تونی یه پل دیودی رو به برق شهر وصل کنی و مدارتو در ادامش ببندی ...
پل دیودی چون برق رو dc میکنه باعث مشه نوسان (روشن و خاموش شدن متناوب دیود)از بین بره و دیودهات نسوزه.
قیمتش هم خیلی کمه :nerd:
با سلام خدمت شما دوستان
هر کس یه پیشنهاد داد
پیشنهاد این برق قدرتی رو هم بشنوید
البته این کار ساده با سری کردن مقاومت انجام میشه چون من خودم با بیست و چهار ولت یه LED سری با مقاومت رو روشن کردم
زنر هم راه حل خوبیه:
ولی یه راه بدون استفاده از مقاومت
البته فقط کار رو زیاد سخت نکن
ولی یه نکته کاربردی تواین مدار هست که من خیلی ازش استفاده کردم اونم استفاده از خازنه
با یه دیود امتحان کنید تا زیاد ضرر نکنید oo: نترسین کار می کنه
ولی مدار هنریه ها.... :nice:
موفق باشید.... :nerd:
هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.
دیدگاه