اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار کاهنده ولتاژ 12 به 3 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدار کاهنده ولتاژ 12 به 3 ولت

من این مدارو واسه منبع متغیرم ساختم. اول اومد تو نت سرچ کردم lm2576 رو پیدا کردم اومدم ساختم ولی جواب نگرفتم بعدها متوجه شدم که آی سی که خریدم تقلبی بوده. برای همین مجبور شدم برم سراغ رگولاتور های خطی. برای اینکه تلفاتم کمتر بشه اومدم از دو تا ترانس استفاده کردم.با کلید 6 پین هر وقت ولتاژ پایین خواستم موازیشون میکنم و هر وقت ولتاز بالا تر خواستم متوالی. خدارو شکر یه ذره هم افت نداره.بدی که داره اینه که هیت سینک بزرگ میخواد.
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      من این مدارو میخواستم واسه منبع متغیرم بسازم.تو نت سرچ کردم دنبال دردسر هم نبودم. تو دیتاشیت رگولاتور ها هم هست.ولی متاسفانه خوب رگولاتوره دیگه تلفات زیادی داره ولی در عوض مثل 2576 نیست(که ساختم ولی راضی نبودم) که افت داشته باشه. برای اینکه تلفاتم کمتر بشه اومدم از دو تا ترانس استفاده کردم.با کلید 6 پین هر وقت ولتاژ پایین خواستم موازیشون میکنم و هر وقت ولتاز بالا تر خواستم متوالی. خدارو شکر یه ذره هم افت نداره. افتی هم که به وجود میاد به خاطر سیم های رابط سوسماری هست. بدی که داره اینه که هیت سینک بزرگ میخواد. برای محدود کننده جریان(حتما بذارید تا درصورت اتصال کوتاه2955 نسوزه) هم میتونید از ماسفت اونم تو ورودیش بذارید(مهم نیست n یا p باشه). من با 9530 و 9540 جواب گرفتم. ولی به خاطر ولتاژ زیاد دادن به گیت سوزوندمشون اومدم از3205 که 200 واته ولی کنترلش سخت تره استفاده کردم(حتما توان ماسفت رو در نظر بگیرید). برای درایوش هم از یه ترانس دیگه اسفاده کردم و با دو مرحله تقسیم مقاومتی و مولتی ترن ولتاژ گیت رو تو رنج دلخواه انتخاب کردم. نکنه:با افزایش دمای ماسفت محدود کننده جریان یه خورده کم و زیاد میشه. :nice: توصیه میکنم 3205 نذارید چون افزایش دما خیلی تاثیر روش میذاره. خلاصه خیلی ازش راضیم. اگه ورودی قوی تر گیرم بیاد هنوز هم قوی ترش میکنم :evil:.ترانس های ورودیش 2 تا 16 ولت1.2 آمپر گذاشتم + زنر 40 ولت (وات بالا با ترانزیستور و زنر که تو حالت بیباری و متوالی 11 وات روش میفته). تو ولتاژ 12 ولت و حالت متوالی تا 5 آمپر هم ترانس ها جواب میدن ولی به شدت داغ میکنه.(باهاشون لامپ چراغ جلو روشن میکنم :mrgreen.
      ممنون داداش
      میشه مدار رو تحلیل کنید ؟

دیدگاه

میتونی از Lm2576 اغستفاده کنی تا 3 امپر تضمینی میده
        مدارش تو دیتایتش هست
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tofan8
          ممنون داداش
          میشه مدار رو تحلیل کنید ؟
          خیلی ساده است.یه lm317 معمولی داره که وقتی جریان ازش بگیری رو مقاومت100 اهم ولتاژ میفته و باعث فعال شدن 2955 میشه و میاد به کمک 317. دوستمون armin_gera درست میگن حتما از 2576 استفاده کنید چون تلفاتش خیلی کمه ولی چون اکثرا تقلبی اند اعصابتون رو به هم میریزه(مثل من ) از مدارات خطی مثل این استفاده کنید و یا بهتر از این که بچه ها نتیجه گرفتن استفاده کنیدhttp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90030.0 :mrgreen:

دیدگاه

ممنون از همه
            ولی من که هیچی سر در نیاوردم
            آخه الکترونیک سرم نمیشه
            کاش یه نقشه بهم میدادین که با کمترین هزینه بتونم یه مدار کاهنده 12 ولت به 3 ولت درست کنم
            ممنون میشم
            سواد من در این زمینه مثل کلاس اول دبستانه
            الکترونیک کم متوجه میشم

ممنون از همه

دیدگاه

بهترین گزینه ای که میتونه برای شما وجود داشته باشه همونطور که اساتید فرمودند سویچینگه: lm2576 از نوع 3.3 ولت. میتونید از lm2576 adj هم استفاده کنید( که اکثرا تقلبی اند.) و ولتاژ رو رو 3 ولت بذارید. مداری که تو دیتاشیتشون هست رو ببندید. بهتر از این نمیشه.
              برای اطلاعات بیشتر در مورد رگولاتور های سویچینگ مثل باک به تاپیک های آقای منتظری تو همین انجمن مراجعه کنید
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92437.0
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92438.0

دیدگاه

سلام . اگه بگی وسیله ای که میخواهی 3 ولت رو بهش وصل کنی چیه بهتر میتونم راهنماییت کنم.
                ولی عللحساب میتونم بهت بگم از دیود زنر 3.7 ولتی استفاده کن.
                اگه بگی واسه چی میخوای بیشتر راهنماییت میکنم
                برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sprite.
                  ممنون از همه
                  ولی من که هیچی سر در نیاوردم
                  آخه الکترونیک سرم نمیشه
                  کاش یه نقشه بهم میدادین که با کمترین هزینه بتونم یه مدار کاهنده 12 ولت به 3 ولت درست کنم
                  ممنون میشم
                  سواد من در این زمینه مثل کلاس اول دبستانه
                  الکترونیک کم متوجه میشم

ممنون از همه
                  تو بگو به چی میخوای وصل کنی من یه مدار جمع و جور بهت میکشم میدم
                  در ضمن شارژر موبایل 5.7V هست به گمانم
                  برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

دوست عزیز شما چون اختلاف ولتاژ ورودی و خروجیت زیاده، تلفات و داغ کردن باعث سوختن رگولاتور میشه. ساده ترین پیشنهاد استفاده از شارژر موبایلیه که خروجیشو به یه رگولاتور 3.3 ولتی بدی.
                    2576 احتمالا مدارش برا شما سخته، ولی از اون هم میتونین استفاده کنین.
                    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

با سلام
                      دوست عزیز آداپتور آماده آن که به جافندکی ماشین متصل شده و خروجی های مختلف دارد بصورت آماده قابل تهیه است به فروشگاههای تزیین اتوموبیل در خیابان امیرکبیر تهران و همینطور فروشگاههای لوازم الکترونیکی در میدان امام تهران مراجعه نمایید. با توجه به تجربه کم شما در الکترونیک اینهمه خود را برای ساخت مدار به دردسر نیاندازید

دیدگاه

میتونی از فروشگاه سایت مدار اماده کاهندشو بخری با ایسی lm2596 هست یه ورودی یه خروجی خودشم قابل تنظیمه
                        http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...3v-30v-3a.html
                        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                        مخترع برتر شمال غرب سال 96
                        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید
                          من یه مدته که یکی از این پخش های سی دی خور و میخام با یه اف ام پلیر فلش خور کنم یعنی از اف ام پلیر بجای برد یو اس بی استفاده کنم
                          ولی متاسفانه وقتی ماشین خاموشه قشنگ کار میکنه تو جا فندکی ولی وقتی ماشین رو روشن میکنم اف ام فلشو باز نمیکنع؟؟؟
                          خواهش میکنم کسی مشکل منو حل کنه واقعا خیلی مغزمو مشغول کرده
                          فک کنم وقتی روشن میشه ولتاژ برق بالا میره
                          الان یه چیزی میخام که ساده باشه و وصل کنم مابین این دوتا که یه برق ثابت برسونه و نگه داره ممنون
                          جدیدترین ویرایش توسط شهاب۱۲۲۶; ۰۰:۳۶ ۱۳۹۷/۱۰/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهاب۱۲۲۶ نمایش پست ها
                            سلام دوستان خسته نباشید
                            من یه مدته که یکی از این پخش های سی دی خور و میخام با یه اف ام پلیر فلش خور کنم یعنی از اف ام پلیر بجای برد یو اس بی استفاده کنم
                            ولی متاسفانه وقتی ماشین خاموشه قشنگ کار میکنه تو جا فندکی ولی وقتی ماشین رو روشن میکنم اف ام فلشو باز نمیکنع؟؟؟
                            خواهش میکنم کسی مشکل منو حل کنه واقعا خیلی مغزمو مشغول کرده
                            فک کنم وقتی روشن میشه ولتاژ برق بالا میره
                            الان یه چیزی میخام که ساده باشه و وصل کنم مابین این دوتا که یه برق ثابت برسونه و نگه داره ممنون
                            متاسفانه اف ام پلیر های فندکی جنسشون خیلی خیلی خیلی ضعیف هست اصلا ارزش اینکه شما براشون وقت بزاری نداره ... مثلا ممکنه بعد از صرف چند ساعت وقت و اتمام پرژوه یهو از کار بیوفته و میشه ضد حال.
                            اگر روی ماژول های یو اس بی پلیر وقت بزارید بهتره.
                            کلن متوجه شدم این پخش کننده های یو اس بی سازگاری خوبی با فلش های یو اس بی خیلی کوچک ندارن بهتره از فلش های یواس بی بزرگ استفاده کنید.
                            هنگام استارت زدن در مدار برق ماشین افت ولتاژ به حدی هست که حتی خود پخش خودرو هم خاموش میشه. پس حتی با قرار دادن رگلاتور ولتاژ مانند L7812cv هم مشکل حل نمیشه مگر اینکه بشه با قرار دادن خازن در مدار تغذیه اف ام پلیر این افت ولتاژ رو هنگام استارت زدن جبران کرد. البته شاید. اف ام پلیر ها حدودا 65 میلی امپر جریان مصرف میکنند که خازن باید بتونه برای یک یا دوثانیه این جریان رو تامین کنه. البته این کار به نظرم کار اصولی نیست. نمیدونم.
                            جدیدترین ویرایش توسط MohsenMsvi; ۱۴:۵۶ ۱۳۹۷/۱۰/۰۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X