سلام دوستان کسی مداری دار که وقتی کنار زمین فوتبال پرچم رو بالا میبره رو دسته پرچم یه دکمه بهش وصله وقتی فشار میده از طریق ویبره و صدا به داور مسابقه هشدار میده البته داور هم یه گیرنده ویبره داره کسی این مدار رو داره بذاره مرسی از دوستان عزیز
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مچ بند داور فوتبال
Collapse
X
-
پاسخ : مچ بند داور فوتبال
سلام
اگه درست متوجه شده باشم شما میتونی این کارو با استفاده از یک فرستنده یک کاناله انجام بدی!
میتونی تو نت دنبال یک مدار فرستنده و گیرنده یک کاناله بگردی و با استفاده از اون کارتو انجام بدی!
(خودم با این مدارات کار نکردم و اطلاعات زیادی در موردشون ندارم! (: )آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...
-
نوشته اصلی توسط maziar1996بله میشه ولی باید یکه کم تو گیرنده دستکاری کنه
فقط نیازه که یه مدار بهش اضافه بشه تا کاریو که میخوایم برامون انجام بده!آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
دیدگاه
-
فرستنده و گیرنده رادیویی چند کاناله در بازار به صورت کیت های ارزان موجوده و ارزش دردسرهای طراحی و ساخت رو نداره خودم سال پیش یه 2 کاناله گرفتم 9 هزار تومن از مشهد کیت و با نصب ویبره یه بازر و هر چیز دیگه ای راحت میتونی استفاده کنی البته بردش حدود 250 متره که خیلی برای کارت مناسبه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali_talaفرستنده و گیرنده رادیویی چند کاناله در بازار به صورت کیت های ارزان موجوده و ارزش دردسرهای طراحی و ساخت رو نداره خودم سال پیش یه 2 کاناله گرفتم 9 هزار تومن از مشهد کیت و با نصب ویبره یه بازر و هر چیز دیگه ای راحت میتونی استفاده کنی البته بردش حدود 250 متره که خیلی برای کارت مناسبهآدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
دیدگاه
دیدگاه