اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جرقه زن 12 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جرقه زن 12 ولت

سلام دوستان
    یه مدار جرقه زن میخواستم که سنسور هم داشته باشه،در واقع به محض خاموش شدن شمعک یا مشعل شروع به جرقه زدن بکنه و دوباره اونو روشن بکنه
    خرجی مدار 12 ولت باشه بهتر است و همچنین اگر مدار ولتاژ ورودیش ac باشه که چه بهتر :nice:
    مرسیی

پاسخ : جرقه زن 12 ولت

با سلام
    دوست عزیز مدارات شوکر که در همین سایت تاپیکهای مستقلی برای آن باز شده میتواند به شما کمک کند

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون
      فقط یه سوال دیگه،برای سنسوری که بتونه خاموش شدن مشعلو تشخیص بده و جرقه زن و فعال کنه از چی میتونم استفاده کنم و چجوری به مدار شوکر اضافه کنم؟
      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farnad
        ممنون از راهنماییتون
        فقط یه سوال دیگه،برای سنسوری که بتونه خاموش شدن مشعلو تشخیص بده و جرقه زن و فعال کنه از چی میتونم استفاده کنم و چجوری به مدار شوکر اضافه کنم؟
        ممنون
        شما به راحتی میتونی از ترموکوبل که در تمام بخاری ها و ابگرمکن ها موجوده استفاده کنید و با درایو کردن یک ترانزیستور و اتصال به شوکر بهترین مدار را در این مورد بسازی
        سوالی بود در خدمتیم

دیدگاه

اگه زحمتی نیس، امکانش هس مدار این ترموکوبل و ترانزیستور برام بکشید،یا تو پروتئوس یا تو یه کاغذ که عکسشو بزارید :redface:
          ممنون

دیدگاه

با سلام
            مدارات مختلف شوکر که در سایت موجود است بعنوان یک ایده میتوانید تغذیه مدار را از طریق ترمو کوپل اعمال نمایید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X