اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لامپ LED 220V

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لامپ LED 220V

سلام
    شما می تونی به جای این که ledها رو سری ببندی که افت ولتاژت زیاد بشه می تونی 10 شاخه led در نظر بگیری که در هر شاخه 5 led به صورت سری قرار دارد برای هر شاخه یک مقاومت سری قرار بده.
    مقدار مقاومت میشه: ولتاژ منبع(220) منهای افت ولتاژ led که میشه تقسیم بر جریان هرشاخه.
    ( چون سری است جریان شاخه برابر است با مثلا 10میلی آمپر(بسته به نوع توان led))
    (افت ولتاژ هر led =3v, اونوقت برای هرشاخه میشه 15ولت)
    که مقدار مقاومت میشه 20کیلو اهم.وتوان مقاومت میشه 2 وات .(مقاومت برای هر شاخه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشید صادقی
      سلام
      شما می تونی به جای این که ledها رو سری ببندی که افت ولتاژت زیاد بشه می تونی 10 شاخه led در نظر بگیری که در هر شاخه 5 led به صورت سری قرار دارد برای هر شاخه یک مقاومت سری قرار بده.
      مقدار مقاومت میشه: ولتاژ منبع(220) منهای افت ولتاژ led که میشه تقسیم بر جریان هرشاخه.
      ( چون سری است جریان شاخه برابر است با مثلا 10میلی آمپر(بسته به نوع توان led))
      (افت ولتاژ هر led =3v, اونوقت برای هرشاخه میشه 15ولت)
      که مقدار مقاومت میشه 1.5کیلو اهم.وتوان مقاومت میشه 0.15 وات که می تونی 0.5 وات بزاری.(مقاومت برای هر شاخه)
      سلام و تشکر.
      در این روشی که شما گفتین چون 5 مقاومت وجود داره تلفات بالایی داره از طرفی باید هر مقاومت با توان 5وات در نظر گرفت (برای هر شاخه 5 لامپ) که مقرون به صرفه نیست
      برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
        سلام و تشکر.
        در این روشی که شما گفتین چون 5 مقاومت وجود داره تلفات بالایی داره از طرفی باید هر مقاومت با توان 5وات در نظر گرفت (برای هر شاخه 5 لامپ) که مقرون به صرفه نیست
        سلام و تشکر.
        نمی دونم شما چه جور حساب کردین که شده 5 وات ولی من توی محاسبات اشتباه کرده بودم .دوباره که حساب کردم شد 2وات .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشید صادقی
          سلام و تشکر.
          نمی دونم شما چه جور حساب کردین که شده 5 وات ولی من توی محاسبات اشتباه کرده بودم .دوباره که حساب کردم شد 2وات .
          تو هر شاخه 5 LED که میشه 15 ولت
          ولتاژی که روی مقاومت باید افت کنه میشه 310-15=295ولت
          چون LED های ما از نوع کلاهی و پرنور هستند جریان اونها 15 تا 20 میلی آمپر هست حالا میگیریم 15
          توان مقاومت میشه 295*15=4425 میشه 4.42 وات که باید 5 وات بگیریم
          البته این روشی که شما گفتی مناسب توی تابلو LED هست چون اونجا معمولا با 12 ولت کار میکنن برای محافظت جریان از یه مقاومت اهم پایین استفاده میشه.
          در نظر داشته باشین که در سیستم های روشنایی با LED هرچی از مقاومت بیشتری استفاده بشه میزان توان مصرفی بالا میره (تلفات به صورت گرما و افت ولتاژ روی مقاومت) و راندمان کار پایین تر میاد (روشنایی کمتر میشه)
          برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

سلام
            ممنون از توضیحاتتون احتمالا من توی گذاشتن برخی از مقادیر اشتباه کرده بودم
            تشکر .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X