اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتاب خوب برای مدار الکتریکی و الکترونیک؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کتاب خوب برای مدار الکتریکی و الکترونیک؟

سلام دوستان
    نمیدونم جای این تاپیک رو. اشتباه زدم یا درست .
    اما یه کتابی توی نمایشگاه کتاب دیدم کتاب مدارها و نماد هاو فرمول های الکترونیکی
    این کتاب چجوریه؟ برای خوندن و یاد گرفتن فرمولا خوبه؟یا باید حتما کتاب جک کمرلی و بعدش میرعشقی رو خوند؟

پاسخ : کتاب خوب برای مدار الکتریکی و الکترونیک؟

سلام
    الکترونیک که فرمول نداره؟اگه هم داره من یادنگرفتم.ولی مدار های الکتریکی برای ولتاز و جریان المان ها مثلا خازن یا سلف و.. قوانیین مداری فرمول دارن که برای یاد گیری مدار و الکترونیک نیاز به یادگیری فرمول نیست(بدرد کنکور شاید بخوره).باید موضوع رو فهمید که در کتبی که موضوع رو مطرح کردن فرمول های مربوطه هم میاد و نیاز به کتابی برای فرمول به نظر من نیست.
    قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط friendchp
      سلام دوستان
      نمیدونم جای این تاپیک رو. اشتباه زدم یا درست .
      اما یه کتابی توی نمایشگاه کتاب دیدم کتاب مدارها و نماد هاو فرمول های الکترونیکی
      این کتاب چجوریه؟ برای خوندن و یاد گرفتن فرمولا خوبه؟یا باید حتما کتاب جک کمرلی و بعدش میرعشقی رو خوند؟
      آیا این کتاب بود :NO:
      http://www.fardabook.com/%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%D A%A9%DB%8C.html
      کتابی که دیدید کتاب درسی فکر نکنم بوده باشه ولی اگه به دنبال درس نیستید حتما چیز خوبی بوده و هیچ کتابی بد نیست اگه خونده بشه . وفقط خریده نشه .
      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
        سلام
        الکترونیک که فرمول نداره؟
        اگه الکترونیک فرمول نداره پس چی فرمول داره نکنه ادبیات فرمول داره ؟
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
          اگه الکترونیک فرمول نداره پس چی فرمول داره نکنه ادبیات فرمول داره ؟
          برای ادبیاتم میشه فرمول دراورد :mrgreen:.شاید باید برم این کتابو بخونم :redface:.
          قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

کتاب مبانی میکروالکترونیک بهزاد رضوی کتاب خوبیه.
            There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

بهترین کتابی که من درباره الکترونیک خوندم که مثل آدمیزاد با تصاویر زیبا درس داده باشه کتاب الکترونیک فلوید انتشارات نص نوشته استاد محمود دیانی هست.
              واقعا جامع و عالی درس داده فقط بگم اگر عکس های رنگیش رو دیدید زود فکر نکنید با کتاب کودک سر و کار دارید. چون تمام رنگی و زیبا و شکیله.
              تماما کاربردی درس داده و برای یادگیری اصول اولیه طراحی عالی هستش. :nice:
              ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

کتاب قطعات و مدارات الکترونیک از نشلسکی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
                  کتاب قطعات و مدارات الکترونیک از نشلسکی
                  یاد درس الکترونیک ترم بوق افتادم :redface: یادش بخیر ترم بوققققققققققق
                  اون موقع 8500 خریده بودم الانه داخل انتشارات دانشگاه با تخفیف میدن 23400تومن بیرون 25000تومنه oo:

سطح یاد دهی این کتاب در حد متوسط هستش یعنی برای کسایی که میخوان الکترونیک رو از صفر یاد بگیرن خوب نیست و برای یاد گیری با این کتات به اطلاعات اولیه نیاز هست

همون طور که جناب AliRezaDAVE فرموده کتاب الکترونیک فلوید انتشارات نص نوشته استاد محمود دیانی یکی از منابع مناسب برای یادگیری از صفر هستش
                  قیمش هم 9000 تومنه

دیدگاه

برای شروع کتاب های الکترونیک هنرستان میتونه از بهترین گزینه ها باشه که با متنی روان به توضیح مسائل داده .بعد از اون هم برید سراغ کتاب میکروالکترونیک بهزاد رضوی (اگه زبانتون خوبه که زبون اصلی ویرایش 2 رو بخونید) .این کتاب هم اپدیته .هم نویسندش از نوابغ روزگاره.فقط همین رو بگم که جایی شنیدم بهزاد رضوی رئیس بخش میکرو الکترونیک دارپاست. :eek: oo:همراه این کتاب می تونید از سایت مکتبخونه فیلم های دکتر شریف بختیار رو بگیرید.که واقعا ایشون خیلی قشنگ درس میدن .و حتی می بینید که درس ایشون قرابت زیادی با کتاب بهزاد رضوی داره .که می تونه ناشی از این باشه که ایشون استاد دکتر بهزاد رضوی بوده. :wow:
                    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                    شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

این کتاب الکترونیک فلوید که گفتین بیشتر شبیه کتاب جک کمرلیه؟
                      من اون کتابی گفتم گفتم شاید خلاصه تر و جمع جورتر آدمو ببره سراغ اصل مطلب .پس حالا مناسب هست یا نه؟چون کتاب باقطع زیاد کت و کلفت وقت نمیکنم بخونم(آخه کنکور امسال خراب کردم باس دوباره برای ارشد آی تی بخونم.)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط friendchp
                        این کتاب الکترونیک فلوید که گفتین بیشتر شبیه کتاب جک کمرلیه؟
                        من اون کتابی گفتم گفتم شاید خلاصه تر و جمع جورتر آدمو ببره سراغ اصل مطلب .پس حالا مناسب هست یا نه؟چون کتاب باقطع زیاد کت و کلفت وقت نمیکنم بخونم(آخه کنکور امسال خراب کردم باس دوباره برای ارشد آی تی بخونم.)
                        این کتاب فلوید که گفتم برای یادگیری اصول طراحی و فهمیدن الکترونیکه. نه برای کنکور. راستی من سال 89 خریدمش 15000 تومن
                        برای کنکور بهتره کتاب الکترونیک پارسه رو بخونی البته اگر بتونی تکیش رو پیدا کنی.
                        ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط phoenix2000
                          برای شروع کتاب های الکترونیک هنرستان میتونه از بهترین گزینه ها باشه که با متنی روان به توضیح مسائل داده .بعد از اون هم برید سراغ کتاب میکروالکترونیک بهزاد رضوی (اگه زبانتون خوبه که زبون اصلی ویرایش 2 رو بخونید) .این کتاب هم اپدیته .هم نویسندش از نوابغ روزگاره.فقط همین رو بگم که جایی شنیدم بهزاد رضوی رئیس بخش میکرو الکترونیک دارپاست. :eek: oo:همراه این کتاب می تونید از سایت مکتبخونه فیلم های دکتر شریف بختیار رو بگیرید.که واقعا ایشون خیلی قشنگ درس میدن .و حتی می بینید که درس ایشون قرابت زیادی با کتاب بهزاد رضوی داره .که می تونه ناشی از این باشه که ایشون استاد دکتر بهزاد رضوی بوده. :wow:
                          دکتر شریف بختیار استاد دکتر رضوی بوده و در کتاب "طراحی مدارات مجتمع CMOS آنالوگ " از ایشون بخاطر اینکه طراحی آنالوگ رو بهشون یاد داده تشکر کردند . واقعا هم کتابهای جناب رضوی و هم نحوه درس دادن دکتر شریف بختیار عالیه . (با اینکه استاد من در دانشگاه جناب دکتر رزاقیان فوق العاده بود و درسش و کلاسش شیرین ترین درس دانشگاهم بود اما دکتر شریف بختیار بسیار دلچسب تر درس میده)

دیدگاه

سلام حالا که اینقدر همه مثل من طرفدار کتاب های دکتر رضوی اند این لینک رو ببینید :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=94892.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X