اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار دفع حشره صوتی با فرکانس 22 کیلو هرتز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار دفع حشره صوتی با فرکانس 22 کیلو هرتز

نوشته اصلی توسط musefian
    سلام
    نرم افزار های زیادی هم برای موبایل ها هستن که با همون بلندگوی موبایل به گفته سازنده نرم افزار به خوبی کار میکنن.
    والا من نرم افزاری ندیدم که کار کنه اگه داری معرفی کن تست کنیم
    و از طرفیم این دشتگاه قراره مدام روشن باشه گوشیو نمیشه مدام برا این کار استفاده کرد
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      والا من نرم افزاری ندیدم که کار کنه اگه داری معرفی کن تست کنیم
      و از طرفیم این دشتگاه قراره مدام روشن باشه گوشیو نمیشه مدام برا این کار استفاده کرد
      نرم افزارها طبق گفته سازنده درست کار میکنن.یعنی فرکانس صوتی بالای 20 کیلو رو با همون بلندگوی موبایل با شدت خوبی پخش میکنن.فرکانس 22 کیلو خیلی از محدوده شنوایی دور نیست و در سکوت هم اگه شنوایی خوبی داشته باشید شنیده میشه و بچه ها راحت میشنونش.ولی اینکه این فرکانس یا کلا صوت میتونه حشره و پشه رو دفع کنه من هرچی گشتم مدرکی پیدا نکردم.جایی خوندم که روی پشه های نر تاثییر نداره یا شاید روی گونه ای خاص اثر داشته باشه.
      قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
        نرم افزارها طبق گفته سازنده درست کار میکنن.یعنی فرکانس صوتی بالای 20 کیلو رو با همون بلندگوی موبایل با شدت خوبی پخش میکنن.فرکانس 22 کیلو خیلی از محدوده شنوایی دور نیست و در سکوت هم اگه شنوایی خوبی داشته باشید شنیده میشه و بچه ها راحت میشنونش.ولی اینکه این فرکانس یا کلا صوت میتونه حشره و پشه رو دفع کنه من هرچی گشتم مدرکی پیدا نکردم.جایی خوندم که روی پشه های نر تاثییر نداره یا شاید روی گونه ای خاص اثر داشته باشه.
        پشه های نر همون پشه های مثلثی شکل هستند که کاری با آدم ندارن. پشه هایی که نیش میزنن پشه های ماده با اون خرطوم درازشونه و کلا این فرکانس روی همین پشه های ماده اثر داره :smile:
        ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

لعنت به پشه ی نر، لعنت به پشه ی ماده،که وقتی آدمو گاز میگیرن،انگار یه سوزن 1 متری وارد بدن آدم میشه که بعدشم بعث خودزنی میشه،
          کاش میشد یه الکترود را بالای پنجره و یه الکترود دیگه رو پایین پنجره گذاشت و بعدش یه ولتاژ 700 میلیون ولتی رو بهش وصل کرد و وقتی پشه رد میشه از پنجره ،اونارو مثل سگ بکشه.
          حالا کسی این مدار رو بسته؟جواب گرفتین؟پشه دور شد؟
          به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
            لعنت به پشه ی نر، لعنت به پشه ی ماده،که وقتی آدمو گاز میگیرن،انگار یه سوزن 1 متری وارد بدن آدم میشه که بعدشم بعث خودزنی میشه،
            کاش میشد یه الکترود را بالای پنجره و یه الکترود دیگه رو پایین پنجره گذاشت و بعدش یه ولتاژ 700 میلیون ولتی رو بهش وصل کرد و وقتی پشه رد میشه از پنجره ،اونارو مثل سگ بکشه.
            حالا کسی این مدار رو بسته؟جواب گرفتین؟پشه دور شد؟
            اون دیگه دفع و دور کننده نیست ... پشه کش برقی = مدار شوکر

میتونی بسازیش و مخصوصا تو شب ها بوسیله نور جذبشون کنی و شق تق شپلق
            که بهتره از ترانس های های ولتاز استفاده کنی تا چند برابر کنننده های خازن دیودی
            چون زود خراب میشن
            درضمن اگه دنبالش بگیری میتونی از خود 220 استفاده کنی
            و یه ترانس بسازی که 220 بکنه چند هزار تا کافیه با جریان مناسب
            و یه عالمه نور جذب کننده
            کوروش اسوده بخواب که ما بیداریم

دیدگاه

سلام .
              یک سوال داشتم و اینکه آیا می شود از اسنسور های آلتراسونیک تو مدار دفع کننده ی حشرات استفاده کرد ؟ یه جا خوندم گفته بود باید از توییتر استفاده کرد که کمیابه ؟! چیکار کنم؟راستی اینها با هم چه فرقی دارن؟ لطفا راهنمایی ام کنید . با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X