اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ کردن باطری ماشین با ترانس 2 امپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژ کردن باطری ماشین با ترانس 2 امپر

نوشته اصلی توسط omidctrl نمایش پست ها
    سلام دوستان، خسته نباشید. من یه ترانس 12 ولت 8 آمپر دارم. خروجی بعد از DC شدن حدود 17 ولت میشه. یه مدار قطع کن (روی 14 ولت) و فیوز برگشت پذیر (6 آمپر) هم گذاشتم سر راه خروجی. یه باتری اتمی خوابیده رو حدودا 20 دقیقه ای زنده کرد. یعنی دیدم نمایشگر باطری سبز شده، دیگه از شارژ کشیدم (تو این لحظه ولتاژ باتری وصل شده به شارژر حدود 13.5 ولت بود که بعد از کشیدن شارژر و گذشت حدود 20 دقیقه، نزدیک 12.6 شد). جریانی که طی شارژ میکشید حدود 3 آمپر بود. باتری رو روی ماشین بستم و با اولین استارت هم ماشین روشن شد. البته نیم ساعتی ماشین رو روشن گذاشتم تا خودش باتری رو شارژ کنه. میخواستم بدونم خروجی 17 ولت ترانس واسه باتری که ضرری نداره؟
    سلام،اگه مستقیما به باتری نمیرسه،نه اصلا اشکالی نداره!!!
    موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان، خسته نباشید. من یه ترانس 12 ولت 8 آمپر دارم. خروجی بعد از DC شدن حدود 17 ولت میشه. یه مدار قطع کن (روی 14 ولت) و فیوز برگشت پذیر (6 آمپر) هم گذاشتم سر راه خروجی. یه باتری اتمی خوابیده رو حدودا 20 دقیقه ای زنده کرد. یعنی دیدم نمایشگر باطری سبز شده، دیگه از شارژ کشیدم (تو این لحظه ولتاژ باتری وصل شده به شارژر حدود 13.5 ولت بود که بعد از کشیدن شارژر و گذشت حدود 20 دقیقه، نزدیک 12.6 شد). جریانی که طی شارژ میکشید حدود 3 آمپر بود. باتری رو روی ماشین بستم و با اولین استارت هم ماشین روشن شد. البته نیم ساعتی ماشین رو روشن گذاشتم تا خودش باتری رو شارژ کنه. میخواستم بدونم خروجی 17 ولت ترانس واسه باتری که ضرری نداره؟
      سلام.
      ولتاژی که اندازه گرفتین مربوط به زمانی هست که شارژر به باتری وصل نیست؟
      شما باید ولتاژ رو زمانی اندازه بگیرین که باتری در حال شارژ هست ولی حدث میزنم که ولتاژ مدار باز رو اندازه گرفتین و وقتی زیر بار باشه و جریان بکشه، افت اهمی سیم پیچ های ترانس باعث افت ولتاژ میشن و احتملا مشکلی نداشته باشه.
      موفق باشید.
      توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
      همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
      https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست ها
        سلام.
        ولتاژی که اندازه گرفتین مربوط به زمانی هست که شارژر به باتری وصل نیست؟
        شما باید ولتاژ رو زمانی اندازه بگیرین که باتری در حال شارژ هست ولی حدث میزنم که ولتاژ مدار باز رو اندازه گرفتین و وقتی زیر بار باشه و جریان بکشه، افت اهمی سیم پیچ های ترانس باعث افت ولتاژ میشن و احتملا مشکلی نداشته باشه.
        موفق باشید.

سلام. بله، ولتاژ مدار باز حدود 17 ولته، وقتی به باتری وصل میشه کاهش پیدا کرد و بعد از چند دقیقه تقریبا روی 13.5 موند.

دیدگاه

سلام. بله، ولتاژ مدار باز حدود 17 ولته، وقتی به باتری وصل میشه کاهش پیدا کرد و بعد از چند دقیقه تقریبا روی 13.5 موند.
          احتمالا جریان دهی شارژر کم است...
          بهتر است ترانس شارژر رو قویتر بکنین..
          موفق باشید.

دیدگاه

پاسخ : شارژ کردن باطری ماشین با ترانس 14 ولت 10 امپر

سلام خسته نباشید،من یه ترانس 220 به 6 و 12 ولت 10 آمپر دادم پیچید برای استفاده از آمپلی و باند ماشین تو منزل حالا با اون ترانس میخوام باتری ماشین شارژ کنم امتحان کردم زدم به باتری دیودش داغ کرد جداش کردم،بعدشم داخل ترانس یه دیود با یه خازن 4700 میکرو 25 ولت داره،میخواستم ببینم باید تغییر بدم قطعاتش رو ممنون میشم راهنمایی کنید،داخلش هم یه خازن 4700 میکرو 25 ولت یه دیود داره میخواستم ببینم باید تغییر بدم قطعاتش رو ،البته اینم بگم با اهمتر اندازه گرفتم خروجیش 14 ولت هست،ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_la نمایش پست ها
              سلام خسته نباشید،من یه ترانس 220 به 6 و 12 ولت 10 آمپر دادم پیچید برای استفاده از آمپلی و باند ماشین تو منزل حالا با اون ترانس میخوام باتری ماشین شارژ کنم امتحان کردم زدم به باتری دیودش داغ کرد جداش کردم،بعدشم داخل ترانس یه دیود با یه خازن 4700 میکرو 25 ولت داره،میخواستم ببینم باید تغییر بدم قطعاتش رو ممنون میشم راهنمایی کنید،داخلش هم یه خازن 4700 میکرو 25 ولت یه دیود داره میخواستم ببینم باید تغییر بدم قطعاتش رو ،البته اینم بگم با اهمتر اندازه گرفتم خروجیش 14 ولت هست،ممنون میشم راهنمایی کنید
              سلام دیودی که داخل ترانس بود داغ کرد؟؟؟ببیند ولتاژ باید 13.5 ولت و امپر باید حدود 5 تا 6 امپر باشه البته گاهی اوقات امپری که روی ترانس ها زده درست نیست و در عمل امپر کمتری دارند شما امپر را اندازه گیری کنید ببنید چقدر است .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

شما باید ولتاژ را به 13.5 ولت و امپر را به 5 تا 6 امپر کاهش داده ویک مدار شارژ بر سر راه ترانس و باتری بگذارید .یا اگر نمیخواهید مدار شارژ درست کنید باید بعد از هر چند دقیقه ولتاژ باتری را اندازه باگیرید.چون شارژ مازاد باتری را خراب میکند .هروقت ولتاژ باتری به 12.66 رسید .باتری را جداکنید باتری شارژ شده.
              جدیدترین ویرایش توسط codenew; ۰۲:۰۷ ۱۳۹۹/۱۲/۱۵.
              هر شکست مقدمه یک پیروزیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_asd3390 نمایش پست ها
                سلام من یه ترانس 12 ولت 2 امپر دارم خاستم ببینم چند ساعت طول میکشه که باهاش بتونم یه باطری خوابیده رو فول شارژ کنم؟
                باطری 60 امپر ساعت هست
                سلام
                برای شارژ این گونه باترینها نیاز است حدود 2 تا 2.5 ولت ولتاژ شارژ کننده بیشتر باشد.یعنی حدود 14.5 ولت نیازه برای شارژ کردن باتری 12 ولتی

من هم همین مشکل رو داشتم و هرچه گشتم منبع تغذیه 15 ولتی پیدا نکردم وحوصله وامکان ساخت هم نداشتم ولی یک مدل معمولی دیدم که کنارش یک پتانسیومتر داشت که فروشنده گفت ولتاژ خروجی رو تغییر میده ولی بعد از خرید متوجه شدم که ولتاژی حدود 9 تا 13.5 ولت میده رنج تغییرش که من نیاز به 14.5 ولت داشتم

خوب برای حل مشکل از یک افزاینده dc 50v 30a استفاده کردم ولتاژ رو به 15 ولت رسوندم.که این افزاینده قیمت آنچنانی هم نداره.البته آمپر منبع تغذیه هم مهمه که برای من 5 آمپر بود

البته من نیاز داشتم دایم این شارژر وباتری وصل باشند برای همین از یک ups ساده استفاده کردم.البته اسمش ups هست واندازه اش حدود یک مولتی متر ساده وکوچک است ولی خوبی که داره اینه که تا 10a پشتیبانی میکنه وبه محض اینکه شارژ باتری به اندازه موردنظر برسه قطع میکنه که به باتری آسیب نرسه ودرصورت قطع برق بصورت خودکار وسریع باتری در مدار می آید وکاربردش برای من هم برای شارژ کردن هست هم به عنوان یک ups برای وسیله مصرف کننده.

یک نکته اینکه با ولتاژ 12 ولت هم میشه یک باتری خالی رو شارژ کردومن اینکارو کردم ولی نهایت شارژش تا حدود 10 یا 11 ولت رسید وبیشتر از اون نشد وضعیف کار کرد

دیدگاه

سلام منظورم پل دیود هستش که خیلی داغ میکنه،شما درست گفتید اون چیزی که روش نوشته درست نبود اندازه گرفتم خروجیش 17 ولت 4 آمپره

دیدگاه

سلام منظورم پل دیود هستش که خیلی داغ میکنه،شما درست گفتید اون چیزی که روش نوشته درست نبود اندازه گرفتم خروجیش 17 ولت 4 آمپره
                    سلام و درود،بهتره از ترانس و دیود و خازن مورد نظر لینک عکس یا خود عکس رو بذارین.
                    موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

http://up.parsipet.ir/uploads/161946771034372.jpg
                      http://up.parsipet.ir/uploads/16194677103743.jpg
                      http://up.parsipet.ir/uploads/161946771006541.jpg

دیدگاه

سلام،دوست عزیز،لینک عکس دیود و خازن ترانس رو گذاشتم ببینید
                        جدیدترین ویرایش توسط saeid_la; ۱۲:۵۴ ۱۴۰۰/۰۳/۰۳.

دیدگاه

سلام،دوست عزیز،لینک عکس دیود و خازن ترانس رو گذاشتم ببینید
                          سلام مجدد،
                          خازن رو با یه خازن 10000 میکرو فاراد 25 ولت عوض کنین.
                          پل دیود رو هم با یه پل دیود 15 آمپری عوض کنین( پیشنهاد میشه به پل دیود یه حرارت گیر کوچیک وصل کنین)
                          موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011 نمایش پست ها
                            اینجا ولتاژ زیاد مهم نیست جریانه که مهمه.شما لااقل 10A جریان نیاز داری تا در زمان حدود پنج شیش ساعت باتری شارژ بشه و این تغذیه سوچینگ صنعتی با ولتاژ بین 13.8V-15V میخواد.
                            سلام ولتاژ بعد پل دیود ۲۰ ولت میشه با ده آمپر خراب نمیشه بزنم؟ برا شارژ باطری ماشین؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X