اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره باتری و شارژ آن + ساخت شارژر فول حرفه ای

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره باتری و شارژ آن + ساخت شارژر فول حرفه ای

نوشته اصلی توسط reza_asd22
    سلام.میخواستم ببینم میشه باولتاز شارزر 5 ولتی باطری موبایل را بیرون از گوشی شارز کرد؟منظورم اتوماتیک باشه مثل گوشی موبایل.بیشتر شارز نشه تا باطری خراب بشه.
    باطریه 3.7 رو بله میشه ولی مدار خاصی میخواد
    برای مدار من شماتیک نهایی ورژن0.1 رو گذاشتم فقط وقتی باطری پر شد قطع نمیکنه
    با یه اپمپ هم میشه این قطع کردن رو بهش اضافه کرد
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره باتری و شارژ آن + ساخت شا&#15

با سلامی گرم خدمت دوستان

انتظار استقبال و همکاری بیشتری داشتم از این تاپیک کاربردی و مفید
      تاپیک های ام هست در این رابطه اما نه جامع
      ولی کسی همکاری نکرد انچندان

با تشکر از زحمات دوست خوبم ارمین
      و دیگر دوستان خوب من

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
        با سلامی گرم خدمت دوستان

انتظار استقبال و همکاری بیشتری داشتم از این تاپیک کاربردی و مفید
        تاپیک های ام هست در این رابطه اما نه جامع
        ولی کسی همکاری نکرد انچندان

با تشکر از زحمات دوست خوبم ارمین
        و دیگر دوستان خوب من

والا من فک میکردم همه همکاری میکنن و تست میکنن و ... ولی دریغ از یک تست حتی رو بردبرد! من شماتیک رو گذاشتم و خودمم تستش کردم و هم محدود کننده جریان هم محدود کننده ولتاژ کار میکنه ساخت قطع کن اتوماتیک هم واقعا سادست ولی کسی اصلا اشتیق نشون نداد!
        قربونت دیجت جان ممنون که پیگیری @};- @};-
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

من رفتم سراغش
          خواستمم بسازم ولی مدار بزرگی در میاد
          بخاطر همین اگه کوچیک و جمع و جور باشه خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
            من رفتم سراغش
            خواستمم بسازم ولی مدار بزرگی در میاد
            بخاطر همین اگه کوچیک و جمع و جور باشه خوبه
            مدار بزرگیه چون سعی شده همه جوانب درش رعایت شه و یه کار خوب و حرفه ای باشه شما اگه شماتیکای سونی رو ببینید میبینید که خیلی شلوغ و بزرگه و اکثرا چیزای غیر ضروروی توش داره ولی همین چیزای غیر ضروری خیلی خیلی رو کار تاثیر داره

دیدگاه

درست میگی
              ولی وقتی یه چیز جمع و جور نیاز باشه سخته
              مثلا من اول مدار شما رو اومدم تست کنم و معلومه که واقعا فکر گداشته شده روش و زحمت کشیده شده براش
              ولی دیدم یزرگ و به جاش از MAX1555 می تونم استفاده کنم و از اون استفاده کردم

دیدگاه

سلام.من این مدار رو از تو نت گرفتم.دو طبقه دیگه اضافه کردم جریانش رو هم تنطیم کردم و الان برای 5تا باطری 3.7 ولت 2200 میلی امپر دارم استقاده میکنم.الان یکساله که هم باطری خوب کار میکنه و هم شارژر.خدا بده برکت :biggrin:

http://cld.persiangig.com/download/MP9A6u/dl

دیدگاه

سلام به همه دوستان بزرگان و اساتید
                  من تو پروسه ساخت یک موتورسیکلت برقی 72 ولت هستم، از 6تا باتری 12 ولت 28 امپر دارم استفاده میکنم.
                  دنبال ساخت یک شارژر کوچک و جمع جور و سبک میگردم که هم سریع شارژ کنه هم دردسر نشه و باتریها منفجر نشن که بتونم داخل خود موتور نسب کنم.
                  در ضمن زیاد از مدارات و قطعات الکتریکی سر در نمیارم. فقط در حد R مقاومت و غیره بلدم
                  اگه میشه کمکم کنید
                  ممنون و متشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                    اولا یه مطلبو من به همه بگم این که من استاد الکترونیک نیستم و الکترونیکم در حد متوسط بلدم شاید بعضیا فک کنن که این تاپیکو برای اینکه خودمو بزرگ کردم زدم یا میخوام خودمو بالا ببرم یا به بقیه بگم مثلا منم خیلی میدونم و تاپیک اموزشی میزنم و...
                    صحبتم با اون عزیزیه که پی ام داده ,من نه استادم نه حرفه ایم نه میخوام خودمو بزرگ کنم نه به رخ بکشم و... من فقط هدفم همکاری و کمکه, میگردم دنبال مدارای خوب و اونارو نسبت به نیازم تغییر میدم نه طراحم نه طرحارو خودم ساختم و ... کوچیک همهتونم هستم ذره ایم چشم داشت ندارم این تاپیکم زدم که مدارایی که گیر میارم رو با هم روشون کار کنیم و تغییر بدیم هیچ کدومم طرح خودم نیست مدارای اینو و اونو استفاده میکنم و میزارم و اگه با کسی بد حرف زدم یا باعث شدم فک کنه میخوام خودمو بزرگ کنم و... مطمعن باشه که قصدم این نبوده و کوچیک همه هستم و اینجا همه استاده منن
                    با تشکر
                    اصلا" تو دوس داشتی خودتو بزرگ کنی
                    به بقیه چه ربطی داره
                    والا!
                    اینجا مثله جامعه هس فقط یکم محدود تره
                    هرکی هر صور که بخواد میتونه اینجا اوقاتشو بگذرونه
                    [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
                    منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
                    خیلی حال داد
                    ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

سلام
                      من یه شارژر برای گوشیم لازم دارم که خروجیش 5 ولت و نهایت 300 میلی آمپر باشه
                      خواهشا اگه کسی مداری چیزی دم دستش هست دریغ نکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseineset
                        سلام
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=100571.0
                        [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
                        منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
                        خیلی حال داد
                        ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseineset
                          سلام
                          سلام
                          لطفا از زدن تاپیک های که ربطی به موضوع ندارد پرهیز کنید چون باعث دور شدن ازموضوع اصلی و به نتیجه نرسیدن پست میشه
                          به نظر من اصلا به اینجور افراد نباید محل بدید و خیلی ساده ازکنارش رد بشین و اصلا بهش فکر نکنید اولش سخته
                          این پست یکی از مفید ترین و پرکاربرد ترین مطالب رو داره لطفا ادامه بدید الان ایام عید هست منم هر کمکی از دستم بر بیا انجام میدم

[img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

http://s6.picofile.com/file/8249184400/yas_and_aligator.mp3.html
                          -----------------------------------------------------------------------

دیدگاه

با سلام
                            ارمین ممنون از این که این تاپیک مفید رو شروع کردی...
                            ولی گله مندیم که رهاش کردی...
                            میدونم کار ساده ای نیست ولی انچنان هم پیچیده نیست که نیاز زیادی به کمک داشته باشی...
                            باور کن اگه تخصصی تو این زمینه داشتم بهت کمک میکردم...
                            اگه میتونی همت کن و به یه جایی برسونش و مثل صدها تاپیک که به خاطر نبود پشت کار رها شده این تاپیک و رها نکن...
                            اگر هم نمیتونی پیگیری کن تا قفلش کنن و کسایی مثل من که چند ماه منتظریم تکلیف خودمون و بدونیم...
                            به هر حال ممنون...

دیدگاه

والا این تاپیک قرار بود با همکاری همه بره جلو چون منم زیاد نه وقت دارم نه نیاز به این مدار و به همین خاطر کمتر میام سر بحث مدار شارژر
                              نمونه اولیه رو گذاشتم کاملم کار میکنه خیلی ساده هم میشه با یه اپمپ قطع کن براش گذاشت و یه شارژر کامله برای شارژر پیشرفته باید خودتون دست به کار بشین و کم کم پروژه رو ببرین جلو من و بقیه هم کمک میکنیم بهتون یا اینکه صبر کنید هروقت من سرم خلوت شد و به شارژر نیاز پیدا کردم بیام سروقت این مدار که اونم فک کنم تا سال بعد طول بکشه چون مشغول خوندن برا کنکور هستم بهترین راه اینه که وقت بزارید و رو مدار کار کنید ساپرت علمی هم از طرف همه میشید

دیدگاه

مهندس ضمن تشکر از تاپیک خوبتون. متاسفانه تصاویر حذف شده. لطفا مجددا پلود کنید. با سپاس
                                STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...