اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت قسمت قدرت مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در ساخت قسمت قدرت مدار

سلام دوستان،
    میخواستم بوسیله ی pwm که از میکرو میگیرم، یه ماسفتو درایو کنم و در نتیجه بتونم باهاش برق 220 ولت DC رو کنترل کنم و باهاش یه موتور یونیورسال (یا همون ذغالی خودمون) کنترل دور بشه. ولی نمیدونم باید چجوری و از چه ماسفتی استفاده کنم و چجوری ماسفتو به میکرو وصل کنم تا ایزوله باشه(مثلا میتونم از اوپتوکوپلر استفاده کنم، ولی نحوه اتصالاتو بلد نیستم)
    و در آخر مداری که با پل دیود 220 ac رو به 220 dc تبدیل کنه. یه شماتیک خیلی کمکم میکنه.
    ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین، بدجور گیر کردم :angry:
    انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

پاسخ : کمک در ساخت قسمت قدرت مدار

دوباره سلام، مهندسین چرا جواب نمیدین؟ :-((
    به نظرتون این مداری که توی پروتئوس با 555 بستم توی عمل کار میکنه؟ البته قسمتی که مربوط به 555 میشه حتما کار میکنه، ولی نحوه راه اندازی ماسفتو شک دارم درست باشه (توی پروتئوس خوب جواب میده)، به نظرتون میشه با این یه موتور معمولی رو کنترل دور کرد؟ اگه نه پس قسمت قدرتشو باید چجوری ببندم که جریان بیشتری بتونم بکشم؟ در ضمن ولتاژ 220 ولت DC هست. در مورد ایزولاسیون با اوپتوکوپلر هم یه کمکی بکنید.خدا خیرتون بده
    عکس مدار:

دیدگاه

سلام
      با اپتو hp3120 مستقیما میتونی یک ماسفتو درایو کنی.دیتاش هم تو گوگل هست. ولی نکته مهم جریان مورد نیاز عبوری از موتوره که ماسفتو بیشتر از اون انتخاب کنی.
      عکس هم قابل رویت نیست.
      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
        سلام
        با اپتو hp3120 مستقیما میتونی یک ماسفتو درایو کنی.دیتاش هم تو گوگل هست. ولی نکته مهم جریان مورد نیاز عبوری از موتوره که ماسفتو بیشتر از اون انتخاب کنی.
        عکس هم قابل رویت نیست.
        عکس مشکلی نداره، اگه میخواید واضح بشه عکسو توی تب دیگه باز کنید.
        موتور حداکثر 800 واته.
        این اوپتو کوپلری که گفتین داخلش درایور ماسفت داره؟ چون من متوجه نشدم

دیدگاه

بله درایور ماسفت و ای جی بی تی داره.کافیه نقشه اش رو از گوگل دانلود کنید.ایسی 555 مستقیما یک ماسفت یا ای جی بی تی رو درایو میکنه. جریان پیک 300 میلی داره.
          در ضمن برای راه اندازی موتور ای جی بی تی بهتره. چون تحمل جریان پیک بالاتری داره.
          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
            بله درایور ماسفت و ای جی بی تی داره.کافیه نقشه اش رو از گوگل دانلود کنید.ایسی 555 مستقیما یک ماسفت یا ای جی بی تی رو درایو میکنه. جریان پیک 300 میلی داره.
            در ضمن برای راه اندازی موتور ای جی بی تی بهتره. چون تحمل جریان پیک بالاتری داره.
            اگه میشه بی زحمت یه شماتیک از نحوه درایو IGBT بذارین. مثلا برای کنترل یه موتور 800W چه شماره ای بخرم؟

دیدگاه

سلام
              یه ایجیبیتی 20امپر 600 ولتی کافیه. شماره ای که موجوده رو از فروشنده بپرسید.
              در نقشه فوق کافیه خروجی ایسی 555 با یک مقاومت 20 اهمی به گیت ایجیبیتی وصل بشه. البته تغذیه ایسی حداقل 15 ولت باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                سلام
                یه ایجیبیتی 20امپر 600 ولتی کافیه. شماره ای که موجوده رو از فروشنده بپرسید.
                در نقشه فوق کافیه خروجی ایسی 555 با یک مقاومت 20 اهمی به گیت ایجیبیتی وصل بشه. البته تغذیه ایسی حداقل 15 ولت باشه.
                ممنون دوست عزیزم
                درست متوجه شدم؟ 20 اهم؟
                پس هیچ وجه تشابهی با ماسفت نداره
                یعنی هیچ مقاومتی از گیت به زمین نمیخواد؟

دیدگاه

سلام
                  بله درسته20اهم.
                  یک مقاومت 10کیلو از گیت به زمین میخواد.
                  تنها وجه تشابهشون اینه که ولتاژی درایو میشن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...