اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مصرف کمتر -باطری-تبدیل ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مصرف کمتر -باطری-تبدیل ولتاژ

سلام.

برای یک مدار نیاز دارم از باطری استفاده کنم که قابلیت شارژ داشته باشه.
    باطری های 1.2 ولتی یا 9.6 ولتی.

مدار من از دو بخش 9 و 5 ولت تشکیل شده.

حالا برای تغذیه کدوم روش منطقی تر و بهتره و چرا؟

1- استفاده از 4 یا 5 باطری 1.2 ولت و تبدیل به 9 ولت که با 7805 بخشی از اون رو به 5 تبدیل کنم ؟
    یا
    2- استفاده از باطری 9 ولت که با 7805 بخشی از اون رو به 5 تبدیل کنم ؟

لازم به ذکر هست که قابلیت شارژ باطری خیلی اهمیت داره که بتونه شارژ کافی رو برام برای مدت 1-2 ساعت نگه داره.

اگر راهکار بهتری دارید بفرمایید.

ممنون.

پاسخ : مصرف کمتر -باطری-تبدیل ولتاژ

آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Gitex

مدار من از دو بخش 9 و 5 ولت تشکیل شده.

حالا برای تغذیه کدوم روش منطقی تر و بهتره و چرا؟

1- استفاده از 4 یا 5 باطری 1.2 ولت و تبدیل به 9 ولت که با 7805 بخشی از اون رو به 5 تبدیل کنم ؟
      یا
      2- استفاده از باطری 9 ولت که با 7805 بخشی از اون رو به 5 تبدیل کنم ؟

لازم به ذکر هست که قابلیت شارژ باطری خیلی اهمیت داره که بتونه شارژ کافی رو برام برای مدت 1-2 ساعت نگه داره.

ممنون.
      سلام
      استفاده از 4 تا باتری برای 5V و درست کردن ولتاژ 9V از اون توسط مدار بوست بهتره.
      منتها باید توان باتریات از مجموع توان خروجی ای که نیاز داری کمی بیشتر باشه پس باید مجموع توانت رو در این دو ساعت بدست بیاری و بعد باتری رو انتخواب کنی.
      مدار بوست رو هم میتونی مثلا با mc34063 بسازی.
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
        سلام
        استفاده از 4 تا باتری برای 5V و درست کردن ولتاژ 9V از اون توسط مدار بوست بهتره.
        منتها باید توان باتریات از مجموع توان خروجی ای که نیاز داری کمی بیشتر باشه پس باید مجموع توانت رو در این دو ساعت بدست بیاری و بعد باتری رو انتخواب کنی.
        مدار بوست رو هم میتونی مثلا با mc34063 بسازی.
        ازتون ممنونم.
        اگر ممکنه کمی توضیح بفرمایید دلیل اینکه از 4 باطری برای 5 ولت استفاده کنیم بهتره چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Gitex
          ازتون ممنونم.
          اگر ممکنه کمی توضیح بفرمایید دلیل اینکه از 4 باطری برای 5 ولت استفاده کنیم بهتره چیه ؟
          4 تا باطری 1.2 که میشه 4.8.تازه اگه یه کم باتری ها ضعیف بشه که کلا باید قیدشو زد.در مورد 5 تا باطری میشه 6 ولت.که من وقتی تو شبیه ساز به رگولاتور 5 ولتی زدم،بهم حدود 4.8 داد که اگه بازم باتری ضعیف بشه....
          پس 6 تا شا واسه محکم کاری دادم به رگولاتور 5 ولتی.
          اما در مورد رگولاتور 9 ولتی هم 9تا باطری که میشه10.8 زدم بهش.(بازم 8 تا باطری جواب نداد)
          یه نکته هم بگم که خودتون میدونید اینه که اگه شما یه باطری 9.6 ولتی بذارید دو مشکل پیش میاد.یکی اینکه دیگه نمی تونید با رگولاتور ازش 9 ولت بگیرید.و دیگه اینکه اگه همون رو مستقیم بزنید به رگولاتور 5 ولتی.کافیه که یه کم ازش زیاد جریان بکشید اون موقع است که رگولاتور داغ میکنه.و بازدهی مدار میاد پایین.چون 4.6 اضافه ولتاژ ضرب در جریانتون داره به حرارت تبدیل میشه.

در مورد مدار بوست هم متاسفانه سوادم نمیکشه.ولی قطعا همون طوری که دوستمون گفتند باید باطری ها به اندازه کافی قوی باشند.یا مصرف شما کم باشه.
          :job:
          آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Gitex
            چون باتری ولتاژ دشارژ تا فولش بین 3.6V-5.6V میشه و برای اکثر مدارات جواب میده و مدار بوست ارزونتر از یه باتری دیگست و هم از نظر نگهداری و هم حجمی برات بهتره.
            ولی اگر مصرف جریان مدار 5V زیاده از دوتا مدار بوست یکی برای تبدیل 4.8V به 9v و دومی برای تبدیل 9V به 5V استفاده کن.
            دوتا مدار بوست زیر سه هزار تومن درمیاد ولی باتری از اون بیشتره و بعد یکی دو سال هم خراب میشن.
            امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
            از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

ولتاژ باتری رو نزدیک به ولتاژ مصرف کننده ای بگیرین که جریان کشی بیشتری داره .
              مصرف کننده هاتون چی هستند و چقدر جریان میکشن؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X