اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد پروژه شارژر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد پروژه شارژر

با سلام خدمت دوستان و اساتید من واسه شارژر کردن 2 یا 3 عدد باطری 12 ولت 18 آمپر ساعت نیاز به یک شارژر اتوماتیک دارم که بتونه این چند باطری رو شارژ کنه و بعد از شارژ کامل قطع بشه حالا این وسط به نیاز دارم که در یک خروجی 24 ولت در حد 2 یا 3 آمپر مجزا برا تغذیه یک دستگاه جدا دارم که در زمان وجود برق شهر و رفتن برق بتونه خروجی 24 ولت داشته باشه یعنی خروجی من همیشه ولتاژ 24 ولت داشته باشه که دستگاه من خاموش نشه اینم بگم که از ولتاژ 12 باطری ها واسه تغذیه ریسه های LED استفاده میکنم حالا میخواستم بدونم واسه این پروژه از چه ترانسی استفاده استفاده کنم و خلاصه به چه صورت
    در مرز مشترک امروز و فرداها بر قله آرزوها ایستاده ایم . شعله ی فانوس امید چگونه می تواند بیدار باشد . اگر من خفته باشم؟!

پاسخ : تبدیل ولتاژ 12 به 24 ولت

مدارات سوئیچینگ
    آمپراژ ورودی چقدره؟؟
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X