اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت تغذیه 12 به 35 دوبل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت تغذیه 12 به 35 دوبل

نوشته اصلی توسط a-khadivi

توی نقشه اصلی هسته تیروئیدی نیست خب پس باید pcb عوض بشه و من بلد نیستم با پروتوس دوباره جدید بکشم
    اصلا کشیدن pcb رو بلد نیستم فقط میتونم چیزی رو که هست از رو نقشه پیاده کنم ببخشید دیگه من الکنرونیکی نبودم ولی به این کارا علاقه دارم
    منظوردوستمون توقسمت ورودی ولتاژیه سلف بزاری فیلترکنه.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

توی نقشه اصلی هسته تیروئیدی نیست خب پس باید pcb عوض بشه و من بلد نیستم با پروتوس دوباره جدید بکشم
      اصلا کشیدن pcb رو بلد نیستم فقط میتونم چیزی رو که هست از رو نقشه پیاده کنم ببخشید دیگه من الکنرونیکی نبودم ولی به این کارا علاقه دارم

دیدگاه

امپراتور شما تونستی فایل با پسوند lay که گذاشته بودم از سایت 320volt رو باز کنید یا نه ؟
        من با پروتئوس 8 هم نتونستم باز کنم :cry: لطفا یکی این فایل رو اجرا و قسمت نقشه رو برا چاپ روی فیبر به صورت عکس قرار بده :job:

اقا حسین T3, T4 رو چی قرار دادی ؟ BC327 یا BC328 ؟ این دوتا تفاوتی دارن ؟ :read:

دیدگاه

امپراتور شما تونستی فایل با پسوند lay که گذاشته بودم از سایت 320volt رو باز کنید یا نه ؟
          من با پروتئوس 8 هم نتونستم باز کنم :cry: لطفا یکی این فایل رو اجرا و قسمت نقشه رو برا چاپ روی فیبر به صورت عکس قرار بده :job:
          فایل باپسوندlayکه باپروتئوس بازنمیشه بانرم افزارviewlayoutبازمیشه این لینک ودانلودکن نرم افزارتوش هست خیلیم کم حجمه.
          http://s1.picofile.com/file/7717186448/pcb_1342347147.zip.html

دیدگاه

سلام حسین خان یک لطفی کن مداری که خودت طراحی کردی و عکس مدار رو برام بزار.
            تو بوشهر هیچی نیست رفتم میگه tda 7294 نداریم برا امپلی چند تا از خازن ها رو هم نداشت چند تا از مقاومتهاش رو هم نداشت اصلا یک وضعیه نفهمیدم کدوم قطعه رو داد کدوم رو نداد :sad:
            برا ترانس ei33 میزارم ببینم چی جوای میده اگه نشد خودم میپیچم
            اگه pcbمدار تغذیه روکشیدی برام بفرست تا خودم تو خونه با اسید برد بزنم شانس من هیچ کسی نیست برام بزنه :angry:

قطعاتی که تغییر دادی برام دوباره بنویس لطفا مثلا c2 = 100نانو فاراد یا r4= 50 اهم تا من بدونم و حتما عوض کنم

راستشو بخای من وقت ندارم لیست رو بنویسم همین که جواب میدم به خاطر گل روی شماست.
            نقشه بهترین راهنماست. اصلا به لیستی که تو آخر پی دی اف هست اعتماد نکن.
            من bc327 رو نزاشتم بازم کار کرد.
            R11 رو هم میتونی 33 کیلو بزاری هم 39 . من 39 گذاشتم.

نوشته اصلی توسط emparator
            درسته . سری با وردی بزار. موازی با ورودی هم خازن 3300میکروی 25 ولت بزار.

__________________________________________________ __________________
            پی سی بی بزرگه هم یه مشکل تو ماسفت پایینی هست که وقت نکردم درست کنم. موقعی فهمیدم غلطه که پی سی بی رو رو برد چاپ کرده بودم بعدش با ماژیک درست کردمش.
            به عکس پشت فیبر و پی سی بی دقت کن!!
            به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ
            طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
            ---------------------BMCELEC@-------------------
            ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
            ---------------www.bmc-elec.com--------------
            ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

:
              نوشته اصلی توسط hoseyni imeni

من bc327 رو نزاشتم بازم کار کرد.
              R11 رو هم میتونی 33 کیلو بزاری هم 39 . من 39 گذاشتم.

درسته . سری با وردی بزار. موازی با ورودی هم خازن 3300میکروی 25 ولت بزار.
              .
              مقاومت r11رو33کیلوبزاری صلاحتره خازنای ورودیرو 4700میکروفاراد25ولت بزار.

دیدگاه

ممنون از حسین خان شما لطف دارین که کمک من میکنید امیدوارم همیشه موفق باشین

امپراتور عزیز از شما هم ممنونم که من رو راهنمایی میکنید

فردا عکس ها رو پرینت کنم و اگه بشه خودم برد ها رو بزنم ای کاش الان به جای بوشهر ، تهران یا تبریز بودم اونجا از شیر مرغ تا جون ادمیزاد گیر میاد البته بگم من خودم ترک تبریزم
                چند تا از قطعات رو گفتم دوستم از برازجان تهیه کنه والا اینجا زندگی با اعمال شاقه است :cry2:

یاشاسین تورک اوغلو

حسین جان من تفاوتی ندیدم قسمتی که میگین مشکل داره کجاست ؟کجا رو میگی؟
                شما کار جالبی کردین دوتا کیت ساختین
                شرمنده که سوالاتم زیاد شده :mrgreen:

دیدگاه

حسین جان من تفاوتی ندیدم قسمتی که میگین مشکل داره کجاست ؟کجا رو میگی؟
                  شما کار جالبی کردین دوتا کیت ساختین
                  شرمنده که سوالاتم زیاد شده :mrgreen:
                  فیبری که پرینت باید گرفته شه باید اینطوری باشه:

طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                  ---------------------BMCELEC@-------------------
                  ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                  ---------------www.bmc-elec.com--------------
                  ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X