سلام می دونم این موضوع رو یه بار قبلا گذاشتم ولی حالا یه عکس ازش گرفتم حلا چه جوری روشنم میشه (هایولتاژ نمی خوام) فقط اگه قراره با برق dc روشن بشه نمی خوام ولتاژ ورودیش بیشتر از 12 ولت باشه. اگه با برق شهری هم کار کنه عیبی تداره ولی کمکم کنید.
سلام می دونم این موضوع رو یه بار قبلا گذاشتم ولی حالا یه عکس ازش گرفتم حلا چه جوری روشنم میشه (هایولتاژ نمی خوام) فقط اگه قراره با برق dc روشن بشه نمی خوام ولتاژ ورودیش بیشتر از 12 ولت باشه. اگه با برق شهری هم کار کنه عیبی تداره ولی کمکم کنید.
منظورتون اینه که چه جوری با برق شهر روشن میشه ؟
شما دقیقا بفرمائید که چه چیزی مد نظرتونه تا ما بتونیم کمکتون کنیم
با سلام
برای روشن کردن مهتابی اضطراری با باتری 12 ولت نیاز بیک مدار اینورتر با فرکانس بین 20 تا 50 کیلوهرتز دارید بهترین توپولوژی هم برای آن پوش پول است فقط مشکل پیدا کردن ترانس سویچینگ آن است (یا پیچیدن آن) مدار میتواند خود نوسان یا از یک اسیلاتور و یک مدار تقویت تشکیل شده باشد برای اطلاعات بیشتر موضوعات منابع تغذیه سویچینگ را در سایت دنبال کنید.
سلام از این مدار استفاده کن با 12 ولت روشن میشه اگر مهتابی سوخته باشه هم جواب میده. (البته اگه گاز داخلش در نیومده باشه)
http://upload7.ir/imgs/2014-07/06387496138537871308.gif
سلام از این مدار استفاده کن با 12 ولت روشن میشه اگر مهتابی سوخته باشه هم جواب میده. (البته اگه گاز داخلش در نیومده باشه)
http://upload7.ir/imgs/2014-07/06387496138537871308.gif
سلام من اینو ساختم البته اون خازن c4 گیرم نیومد حالا وقتی به اون برق می دم یه لحضه روشن میشه و دوباره خاموش می شه . راستی اگه بخوام با برق شهری روشنش کنم باید چکار کنم
با سلام
برای روشن کردن مهتابی توسط برق شهر میتوانید از چوک و استارت و یا از بالاست الکترونیکی استفاده نمایید هر دو در بازار یافت میشوند. اون مدار را هم که دوستمون ارائه کرده بودند از همان اول مشخص بود که کار نخواهد کرد چون اصولا مدارات اینورتر که برای لامپهای اضطراری بکار میروند پیچیده تر از اینها هستند.
با سلام
برای روشن کردن مهتابی توسط برق شهر میتوانید از چوک و استارت و یا از بالاست الکترونیکی استفاده نمایید هر دو در بازار یافت میشوند. اون مدار را هم که دوستمون ارائه کرده بودند از همان اول مشخص بود که کار نخواهد کرد چون اصولا مدارات اینورتر که برای لامپهای اضطراری بکار میروند پیچیده تر از اینها هستند.
من یه مدار می خوام ، حالا پیچیده یا آسون فرقی نداره.
من مدار این مهتابی رو دارم ، اصلا هیچ آیسی ، ماسفتی یا رگولاتوری نداره. :surprised:
با سلام
اگر از قطعات نیمه هادی در آن استفاده نشده باشد پس از چوک و استارت استفاده شده (بجای استارت میتوان از یک خازن هم استفاده کرد)
ببخشید من یه مدار می خوام با ولتاژ 12 ولت یا کمتر مستقیم کار کنه.
بعد لطفا جواب سوالاتمو بدبد.
اول این مهتابی ها با چه ولتاژی و چه فرکانسی و چه نوع فرکانسی کار می کنن؟
مصرفشون چقدره؟
اگه اینو به چوک و استارت های مهتابی 40 وات بزنی چه میشه؟
اون مداری که اون دوستمون هم داده بودن تا حدودی عملیه ولی بعضی نکته ها توش رعایت نشه.
من می خوام روشنش کنم 3 تا 555 هر چی قطعه به ظهنم میرسید خریدم. فقط منتظر راهنمایی های شمام.
مدار با 555 ندارید ؟
توی اون بورد ظاهرا به جای اینکه فرکانس رو 555 تولید کنه ، خازن ها تولید می کردن.
من مداری که به ذهنم رسید اینه که با ولتاژ 6 ولت کار میکنه ، فرکانس رو 555 میسازه. بعد به 2 ترانزیستور قدرت مثبت و منفی داده میشه(مثل tip 41 , 42) . خروجیشون هم
به مهتابی می خوره.
منتظر جوابتون هستم
با سلام
مهتابی های اضطراری معمولا 20 وات هستند با 12 ولت و فرکانس بین 20 تا 80 کیلو هرتز کار میکنند در این ها از مدارات سویچینگ استفاده میشود بنابراین نمیتوان آنها را به چوک و استارت مهتابی 40 وات متصل نمود ، با 555 میتوانید اسیلاتور آنرا بسازید ولی برای راندمان بالاتر باید از توپولوژی پوش پول استفاده کنید که نیاز به این هست که خروجی 555 را 180درجه معکوس هم داشته باشید عمده مشکل ساختن این مدارات ترانس سویچینگ آن است که باید روی هسته فریت بسته شود تا بتواند در فرکانس بالای 20 کیلو هرتز کار کند مدار برای آنهم توی نت زیاد است اگر جمله :
fluorescent emergency light circuit
را در گوگل جستجو کنید کلی مدار پیدا میکنید.
با سلام
مهتابی های اضطراری معمولا 20 وات هستند با 12 ولت و فرکانس بین 20 تا 80 کیلو هرتز کار میکنند در این ها از مدارات سویچینگ استفاده میشود بنابراین نمیتوان آنها را به چوک و استارت مهتابی 40 وات متصل نمود ، با 555 میتوانید اسیلاتور آنرا بسازید ولی برای راندمان بالاتر باید از توپولوژی پوش پول استفاده کنید که نیاز به این هست که خروجی 555 را 180درجه معکوس هم داشته باشید عمده مشکل ساختن این مدارات ترانس سویچینگ آن است که باید روی هسته فریت بسته شود تا بتواند در فرکانس بالای 20 کیلو هرتز کار کند مدار برای آنهم توی نت زیاد است اگر جمله :
fluorescent emergency light circuit
را در گوگل جستجو کنید کلی مدار پیدا میکنید.
20 ولت ؟
اون ترانس افزاینده هست یعنی 6 ولت میییشششه 220 ولت که ؟
دیدگاه