سلام دوستان من یک مدار 220 به 12 دی سی بدون ترانس میخوام با حداقل جریان 300 میلی آمپر برای راه اندازی یه میکرو کنترل و رله ممنون میشم رهنمایی کنید..
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مدار تبدیل 220 به 12 DC بدون ترانس برای میکروکنترلر و رله!!
Collapse
X
-
پاسخ : مدار تبدیل 220 به 12 DC بدون ترانس برای میکروکنترلر و رله!!
نوشته اصلی توسط shahpooriسلام مدارات خازن سری هست ولی تا 100 میلی جواب میده بیشترش مقرون به صرفه نیست چون هم تلفاتش زیاد میشه هم خازن بزرگ باید بذاری چیز جالبی نمیشه.مگر اینکه از سویچینگ استفاده کنی.
دیدگاه
-
با pi_expert میتونی یه منبع سوئیچینگ طراحی کنی و بسازی ولی بازهم ترانس داره اما خیلی جمع و جور تر... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط javad9899جریان خروجیش چنده؟از کجا بگیرم؟مدارشو دارید؟بدرد میکرو میخوره؟
ولتاژ تقریبا 12 ولت
من واسه میکرو استفاده کردم خوب جواب داده
فقط یک خازن 47 میکرو بذار واسه خروجیش
پیدا کردنشم سخت نیست تو بازار مشهد که همینطوری رخته
معمولا جایی که LED میفروشن دارن
"واسه قرار دادن عکس هم اگر عکس رو پی سی تِ اول باید پلودش کنی (مثل پرشین گیگ و ....) بعد لینک شو URL کپی کن بیا تو ECA بالای اینجا که من دارم مینویسم یک سری ایکن هست روش که بری در بارش توضیح نوشته
اینو پیدا کن "اضافه کردن عکس" کلیک که کنی این میاد [ i m g ] URL[ / i m g]
جای url آدرس تو بذار
فکر کنم کامل بو :nice:
موفق باشید
راستی اگرم عکست رو اینترنت ،برو رو عکس کلیک راست کن گزینه view image info از اونجا میتونی URL عکس و کپی کن بعد پیس کن اینجا
آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Hami3df نمایش پست هاسلام . با ترانس شارژر موبایل میشه ۲۲۰ رو به ۱۲ تبدیل کرد ؟
اگه میشه لطفا مدارشو بذارید ممنون میشم .
معمولا شارژر گوشی ها 220 به 5 هست و تغییر دادن مدار داخلش رو هم نمیدونم چجوریه .
یه سرچی توو نت بزن منبع تغذبه بدون ترانس مدار زیاد هست .
اصولا هم مقدار جریانی که نیاز داری به خازن ورودی بستگی داره .
مثل این عکس
این تاپیک رو هم نگاه کن شاید به دردت خوردبازم خدا رو شکر ...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shahpoori نمایش پست هاسلام آقا یکی بگه عکسو چه جوری میشه گذاشت اینجا؟!:redface:
همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری
دیدگاه
دیدگاه