اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در مدار تقسیم ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در مدار تقسیم ولتاژ

با سلام
    من مدار تقسیم ولتاژی رو با مقاومت ها میبندم که ولتاژ 220 ولت رو تبدیل به 6 و لت DC تبدیل کنه اما مقاومت هایی که میزارم حتی 10 وات داغ میکنه مقاومت رو بین فاز و نول میندازم مقاومت اهم بزارم یا کیلو اهم بهتر :question: :nerd: :angry: :cry2: :read:

پاسخ : مشکل در مدار تقسیم ولتاژ

سلام این کار اصلا اصولی نیس
    اگه میشه به ما بگید واسه چه کاری می خواید؟چرا از از ترانس استفاده نمی کنید؟
    هر چی مقاومت بیشتر باشه مقدار کم تری حرارت تبدیل میشه اما شما باید بگید چی کار میخواید بکنید چون وقتی با مقاومت ولتاژ را کاهش بدید،باتغییر جریان افت ولتاژ هم تغییر می کنه و ولتاژ ثابتی ندارید
    آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

سلام
      مدار را برای تغدیه بوبین یک کنتاکتور میخوام و جایی بسیار کوچیکیه و ترانس جا گیر و هزینه اشم بالاست از مقاومت بهتر استفاده کنم ارزان تر و برای ثابت کردن ولتاژ از رگولاتور استفاده میکنم من علت سوختن مقاومت های توان بالا رو میخوام بدنم چیه
      آیا شما مدار تقسیم ولتاژی دارین که ولتاژ 220 ولت رو به 6 ولت تبدیل کنم ممنون میشم :applause: :wow: :cry2: :read: :nerd: :nice: :bye :job: :question: :biggrin: :mrgreen: :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinasat
        با سلام
        من مدار تقسیم ولتاژی رو با مقاومت ها میبندم که ولتاژ 220 ولت رو تبدیل به 6 و لت DC تبدیل کنه اما مقاومت هایی که میزارم حتی 10 وات داغ میکنه مقاومت رو بین فاز و نول میندازم مقاومت اهم بزارم یا کیلو اهم بهتر :question: :nerd: :angry: :cry2: :read:
        اولا این کار اصولی نیست وتوان زیادی مصرف میشه و اکثر این توان هم تبدیل به حرارت شده و پرت میشه.ثانیا احتمالا تقسیم ولتاژتو با مقاومتهای اهم پایین انجام دادی.اگر با مقاومتهای اهم بالا انجام بدی دیگر نیازی به توان ل=بالا نداری.شما با چه مقاومتهایی تقسیم ولتاژ انجام دادی که داغ کرده؟بگو راهنماییتون میکنیم

دیدگاه

دوست عزیز این ربطی به مدار تقسیم ولتاژ نداره. مدار تقسیم ولتاژ مشخصه. شما مشکلت جای دیگه است.
          طبق قوانین اولیه الکترونیک شما ولتاژ 220 ولت رو به 6 ولت تبدیل می کنی و جریان رو هم 100 میلی آمپر در نظر می گیریم.
          220-6 برابر است با 214 ولت که اگه در 100 میلی آمچر ضربش کنیم برابر با 21.4 وات در مقاومت شما تلف میشه. پس اگه بخوای مقاومت بزاری باید حداقل 25 وات باشه. حالا دیگه خودت می دونی میخوای مقاومت بزاری باید 25 وات حرارت تلف کنی که هیت سینک هم می خواد.
          شما برای بوبینت یه دیود بزار که توان رو نصف کنی با همون 10 واتی شاید جواب بگیری

دیدگاه

چرا تقسیم مقاومتی؟از منبع خازنی استفاده کنید هم کوچیکه هم ارزون.سرچ کنید تو همین انجمن مطلبش را پیدا کنید.دیگه اینقد تلفات هم ندارید..
            آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

با سلام
              در ورودی 220 ولت یک خازن 0.33 میکرو 400 ولت که با یک مقاومت 500 کیلو اهم موازی شده باشد قرار دهید .

دیدگاه

اگه 30 میلی آمپر کفایتتون کنه خازن سرامیکی یا mkt یک میکرو جواب میده

دیدگاه

نه داداش حداقل 500 میلی آمپر میخوام داشته باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X