سلام دوستان من یه مداری میخوام که بتونه ولتاژ 5ول usbرو به19ولت وجریانی از 1تا 3.5آمپر بده اگه کسی میتونه طراحی کنه یا بسازه بگه هزینشم میدم :applause: :read:
سلام
جریان یو اس بی خیلی پایینه شاید شدنی نباشه ولی اگه انتظارتو یه کم پایین بیاری شاید لینک زیر بدردت بخوره:
http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98/2378-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-dc-dc-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-xl6009lm2577-4a.html
سلام
جریان یو اس بی خیلی پایینه شاید شدنی نباشه ولی اگه انتظارتو یه کم پایین بیاری شاید لینک زیر بدردت بخوره:
شابد نه صد در صد نشدنیه
تویه دو سه تا تایپیک دیگه هم گفتم که جربان usb حداکثر 0.5آمپره که ضربدر 5ولت میشه 2.5وات
حالا اگه به 19 ولت تیدیل بشه در اون صورت 2.8تقسیم بر19 میشه 0.13آمپر [glow=red,2,300]همه اینا قوانین غیر قابل نقض فیزیکه[/glow]
تویه دو سه تا تایپیک دیگه هم گفتم که جربان usb حداکثر 0.5آمپره که ضربدر 5ولت میشه 2.5وات
حالا اگه به 19 ولت تیدیل بشه در اون صورت 2.8تقسیم بر19 میشه 0.13آمپر [glow=red,2,300]همه اینا قوانین غیر قابل نقض فیزیکه[/glow]
شاید یو اس بیشون 3 باشه یا بعضی از پورت های یو اس بی که پشت تلوزیون ها هست 1 و 1.5 امپر جریان دارن که هارد میشه بهش وصل کرد :NO: .
بازم اگه 1.5 آمپر با 5ولت داشته باشه بدون تلفات تویه خروجه میتونه 0.3امپر با 19 میتونه داشته باشه
ایشون اگه 19ولت با 1آمپر بخوان حداقل باید 5ولت با 4 آمپر میخوان که این [glow=red,2,300]غیر ممکنه[/glow]
منم قبلنا مبخواستم این کارو بکنم اما با 9ولت 0.6آمپر که بعد از کلی سگ دو زدن دیدم نمیشه
حاجی منطق شما درسته توان ورودی و خروجی حداقل باید برابر باشه.ولی در سوال مشخص نکرده که منظور از پورت یو اس بی پورت یو اس بی PC یا همون نیم امپری هست (که به احتمال 99 درصد هم همونه).ولی درکل پورت یو اس بی جریانش نیم امپر نیست! شارزر های اکثر تبلت ها پورت یو اس بی دارن و ولتازشون 5 ولته ولی توانشون 10 یا 12 واته! یا پاور بانک هایی هم هستن که جریانهای بالاتری دارن...
نمیشه جریان را تقویت کرد
یادمه توالکترونیک کاربردی هنرستان گفته بود اگه ترانزیستور را امیتر مشترک ببندی جریان تقویت میشه
لپ تاپ هم اسوس هست
هر تقویت کننده باید بهش غذا بدی تا بتونه تقویت کنه
غذای این تقویت کننده ای که میگین اینجا قراره از خود usb تامین یشه
موقعی که usb غذایی که میده کلا 2.5وات هست پس نمیتونین بیشتر این ازش غذا یگیرین
منظور من هم از غذا همون انرژی الکتریکیه که با اسم توان میشناسیم
با ایسی lm2577 یا با ماژول امادش که تو سایت میفروشن میشه این کارو کرد ولی از یو اس بی اونم مال لپتاپ بیشتر از 400 میلی امپر انتظار نداشته باش!
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
ممنونم از همه دوستان عزیز این مدار روبرای شارژیه باطری 19ولت با 3.42 آمپر رو با usbشارژکنم آیا امکان داره یانه :mrgreen: :applause: :angry:
اره امکانش هست ولی حد اکثر جریانی که میگیری 130 میلی امپره و باطریت حوالی 28 ساعته بعد پر میشه
درضمن پروسه شارژ یه روند مخصوص داره و باید رعایتش کنید!
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
ممنون میشه بیشتر توضیح بدی مخصوصا اون روند شارژ رو
پست شمار 1 رو مطالعه بفرمایید
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=94181.0
دیدگاه