سلام دوستان بنده یه مبدل 12 به 300 ولت رو رو برد بورد بستم و وقتی لامپ 13 وات بهش متصله ولتاژ تا 110 ولت افت میکنه اما [glow=red,2,300]اتفاق عجیبی که میفته اینه که وقتی دستم رو به هیتسینک ماسفت IRFP450 مییزنم ولتاژ تا 240 ولت بالا میره و وقتی دستم رو برمیدارم دوباره همون110 میشه
[/glow] در واقع هیتسینک به درین ماسفت تماس داره و وقتی بدون هیتسینک استفاده کنم افت ولتاژ شدید تر میشه. جالبه که اگه به خود درین یا گیت دست بزنم افزایش ولتاژ کمتر هست ولی هیتسینک انگار معجزه میکنه. حتی وقتی یه سیم بلند هم به هیتسینک میزنم ولتاژ میره بالا :biggrin:نمیدونم مشکل از کجاست. فیدبک 34063 رو هم دادم به یه خازن 100 نانو و زمین فایده نداشت بدتر هم میشد. اسنابر رو همه جای ماسفت امتحان کردم بازم بی فایده بود :surprised: خازن خروجی رو بیشتر کردم درست نشد :surprised: به نظر شما مشکل چی میتونه باشه؟ اگرPCB براش بزنم ممکنه درست کار کنه؟
ترانزیستور bd140 / ماسفت IRFp450 / دیود اصلی uf4007 / دیود گیت 4148 / سلف هم 300 میکرو هانری که مال هسته لامپ 40 وات هست که مجدد با سیم ضخیم تر و تعداد دور 1/10 دور اصلیش پیچیدمش
از پاسخ هاتون خیلی ممنونم :biggrin:
این هم مدارش:

این هم عکس مدار رو بردبورد

ترانزیستور bd140 / ماسفت IRFp450 / دیود اصلی uf4007 / دیود گیت 4148 / سلف هم 300 میکرو هانری که مال هسته لامپ 40 وات هست که مجدد با سیم ضخیم تر و تعداد دور 1/10 دور اصلیش پیچیدمش
از پاسخ هاتون خیلی ممنونم :biggrin:
این هم مدارش:

این هم عکس مدار رو بردبورد

دیدگاه