اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولتاژ متغیر با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ولتاژ متغیر با میکرو

سلام
    من میخوام از خروجی میکرو ولتاژ متغیر بگیرم از 0 تا 5 ولت که بتونم با برنامه نویسی به صورت دقیق ولتاژ رو مشخص کنم، دوستانی که کار کردند اگه میشه توضیح بدن که چه طور این کار رو بکنم؟؟؟
    ممنون از همه

پاسخ : ولتاژ متغیر با میکرو

نوشته اصلی توسط qaem
    سلام
    من میخوام از خروجی میکرو ولتاژ متغیر بگیرم از 0 تا 5 ولت که بتونم با برنامه نویسی به صورت دقیق ولتاژ رو مشخص کنم، دوستانی که کار کردند اگه میشه توضیح بدن که چه طور این کار رو بکنم؟؟؟
    ممنون از همه
    سلام باید از dac استفاده کنی. (digital to analog)
    گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

با میکروی معمولی و پیاده سازی resistor ladder میتونی DAC بسازی ، دقتش هم بستگی به دقت مقاومت هات داره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tofan8
        با میکروی معمولی و پیاده سازی resistor ladder میتونی DAC بسازی ، دقتش هم بستگی به دقت مقاومت هات داره .

خیلی ممنون ولی اگه میشه بیشتر توضیح بدبد که چطور باید از نردبان مقاومتی استفاده کنم و مدار پیشنهادی هم اگه دارید لطفا بفرمایید

دیدگاه

شما میتونی از یک آی سی DAC به طور مجزا استفاده کنی. تو لینک زیر در موردش گفتم.
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...3527#msg623527
          البته رش نردبان مقاومتی هم هست. تو این روش شما با جابجا کردن زمین یک مدار مقاومتی، با استناد به قضیه مقسم ولتاژ تو خروجی، ولتاژهای متفاوتی خواهید داشت.
          ---------
          .
          .
          ...........

دیدگاه

سلام، علاوه بر روش هایی که دوستان گفتن یک روش هم استفاده از pwm و فیلتر کردن اون هستش. دقتش وابسته به دقت pwm استفاده شده خواهد بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط qaem

خیلی ممنون ولی اگه میشه بیشتر توضیح بدبد که چطور باید از نردبان مقاومتی استفاده کنم و مدار پیشنهادی هم اگه دارید لطفا بفرمایید
              سرچ کنید resistor ladder و یا atmega resistor ladder دستتون میاد .

نوشته اصلی توسط Gordany
              سلام، علاوه بر روش هایی که دوستان گفتن یک روش هم استفاده از pwm و فیلتر کردن اون هستش. دقتش وابسته به دقت pwm استفاده شده خواهد بود.
              توی این روش یا باید ولتاژ خروجی سنس بشه که با توجه به سرعت پایین میکرو کنترلر چیزه دقیقی از آب در نمیاد . و یا اینکه باید همیشه جریان یکسانی از مدار کشیده بشه .

دیدگاه

نقل قول از: Gordany در امروز ساعت 01:14:17
                توی این روش یا باید ولتاژ خروجی سنس بشه که با توجه به سرعت پایین میکرو کنترلر چیزه دقیقی از آب در نمیاد . و یا اینکه باید همیشه جریان یکسانی از مدار کشیده بشه .
                به نظر من هم این روش چندان جالب نیست و استفاده ازش سخته. علاوه بر این دلایلی که دوستمون گفت این بحث فیلتر هم هست. شما باید به فکر فیلتر درست و حسابی باشید.
                نظر من استفاده از DAC خارجی هست.
                ---------
                .
                .
                ...........

دیدگاه

استفاده از آی سی های DAC یا میکرویی که خودش DAC داخلی داشته باشه بهینه ترین روشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Finder_
                    استفاده از آی سی های DAC یا میکرویی که خودش DAC داخلی داشته باشه بهینه ترین روشه.
                    ممنون از همه ی دوستان، ولی مشکلی که dac داره اینه که باید یه ولتاژ منفی هم بهش اعمال بشه که این خودش سخت میکنه کار رو، یعنی باید یه مدار جداگانه برای ولتاژ منفی طراحی بشه، همینطوره که من میگم یا من اشتباه میکنم؟؟؟

دیدگاه

میتونی به صفر هم وصل کنی.
                      به منفی وصل میکنن برای اینکه موج خروجی قسمت منفی هم داشته باشه.
                      اما اگه موج کاملا مثبته نمیخواد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X