اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موازی کردن دو تا ترانس سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

موازی کردن دو تا ترانس سوئیچینگ

درود
    دوستان من دو تا ترانس سایز کوچیکتر از اون توانی که نیاز هست دارم -میخوام برای رسیدن به توان بالاتر دو تا ترانس رو موازی کنم!البته سیم پیچ ها شون یکی هست! حالا سوالم این هست که ایا باید هسته ها رو کنار هم بذارم و قرقره رو بیخیال بشم و روی هر دو سیم پیچی کنم؟!! یا اینکه جدا هر کدوم رو سیمپیچی کنم با رعایت قطر سیم ها و دو تا ترانس رو موازی کنم- ؟!!! البته مورد بهتر و تمیز تر برای من این هست که دو تا رو جدا با قطر کمتر سیم پیچی کنم و دو تا ترانس رو موازی کنم!
    حالا به نظرتون این مشکلی پیش نمیاره؟

پاسخ : موازی کردن دو تا ترانس سوئیچینگ

جدا جدا سیم پیچی کن منتها با قطر زیاد بعد سری کن اینطوری هم اصولی تره و هم تمیزتر.
    اگه میتونی شماتیکش رو بزار با توضیحات تا شاید بتونیم بهتر کمک کنیم.
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
      جدا جدا سیم پیچی کن منتها با قطر زیاد بعد سری کن اینطوری هم اصولی تره و هم تمیزتر.
      اگه میتونی شماتیکش رو بزار با توضیحات تا شاید بتونیم بهتر کمک کنیم.
      من نوشتم موازی کردن شما میگی سری کن
      در مورد اصولش کمی توضیح میدید؟
      قطر زیاد یعنی چی؟
      چه ربطی به شماتیک داره؟

دیدگاه

سلام فکر کنم برای موازی کردن دو تا ترانس سوییچینگ باید تعداد دور های هر یک از ترانس هارو 2 برابر حالت عادی(1ترانسی) در نطر بگیرید تا با موازی شدن اونها اندوکتانس ها برابر با حالت 1 ترانسی بشه.
        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

ببین داداش شما میخای از دو تا هسته استفاده کنی تا به توان مورد نظر برسی . خب، واسه استفاده از تمام توان یا باید سری کنی (که بای ولتاژ نصف و جریان دوبرابر بشه) یا باید موازی کنی( که باید جریان نصف و ولتاژ دوبرابر بشه)
          خب چون موازی کردن نیاز به این داره که ترانس ها خیلی شبیه به هم باشن بهتره از روش سرس کردن استفاده کنی که حتی اگه هسته هات هم به هم اندازه نباشن بازم مورد خاصی پیش نمیاد.

1- دوتا ترانس عین هم بپیچی که که اولیه 20 دور 0.5 و ثانویه 60 دور 0.15 بعد ثانویه و اولیه رو موازی کنی بدی به مدار.
          2- دوتا ترانس که توانشون 200 وات باشه رو بگیری اولیه 10 دور 1 بپیچی و ثانویه رو 30 دور 0.3 بعد بیای این دو رو اولیه و ثانویه شون رو سری کنی بعد بدی به مدار.
          الکترونیک آنالوگ
          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
          ---------------------BMCELEC@-------------------
          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
          ---------------www.bmc-elec.com--------------
          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X