اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید برق با بلندگوی پیزوالکتریک(روشن کردن لامپLED با بلندگوی پیزو)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید برق با بلندگوی پیزوالکتریک(روشن کردن لامپLED با بلندگوی پیزو)

خواهش میکنم-ساعت رومیزی رو دیدم اهنرباش داخل یه چرخ دنده پلاستیکی هست که جمعا داخل ورق اهنی سیم پیچی شده میگذره- کلا این سیستم تمام ساعت های باتری دار هست اگر ساعت مچی باتری دار رو هم جدا کنید داخلش دقیقا همین اهنربا و سیستم و سیم پیچ هست ولی خیلی خیلی ریزتر!!!
    میتونید یک ساعت مچی هم باز کنید و همین تست رو روی اون انجام بدید و ببینید چقدر جریان و ولتاژ میده! با توجه به اینکه سیم پیچ خیلی کوچکتری داره!
    در مورد انزیم های ایموبیلایز شده روشهایی وجود داره که از سابستریت جدا نشن -ولی حالا اینکه چقدر دوام میارن اطلاعی ندارم-
    سنسور های جدیدی هم هستن که لب آن چیپ نامیده شدن و چند سال اخیر روشون خیلی کار میکنن مهمترین خوبیشون حتی اگر داخل بدن کار گذاشته نشن! احتیاج به نمونه خیلی کم اونهاست!
    یه سری روشهای جدید هم هستند که کلا انرژی از طریق امواج به چیپ ارسال میشه و اون رو داخل سوپر کپ ذخیره میکنه و ازش استفاده میکنه!
    روش های دیگر و پیشرفته تری هم هست -امیدوارم موفق باشید

دیدگاه

سلام این سلولهای پیرو را از کجا میشه خرید؟

دیدگاه

سلام دوستان من از کجا یه پیزوالکتریک(بلندگو)تهیه کنم
        کامنارو خوندم ماشین حسابو اینارو ندارم
        کجا میفروشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pmc نمایش پست ها
          سلام این سلولهای پیرو را از کجا میشه خرید؟
          با سلام:
          اکثر تلفن های رومیزی الکترونیکی بجای بلند گو ی سیم پیچ دار و آهنربایی از بلند گوی پیزو الکتریک استفاده می کنند یک نمونه خرابش را تهیه کنید و از داخل آن قطعه را جدا کنید. اکثر اسباب بازی ها هم از این قطعه استفاده می کنند. بصورت یک ورقه گرد به شکل سکه که قطرآن از یک سانت تا 4 سانت می باشد.( در صورت نبودن فروشگاه قطعات الکترونیکی در شهر شما).
          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

دوستان چطور سلامتی پیزو بخور سرد رو تست کنیم

دیدگاه

بابا با همون بلندگوی معمولی هم میشه تو بلندگوی معمولی لرزش پرده باعث عقب جلو رفتن سیم پیچ بین اهنربا میشه و تولید جریان میکنه . تو پیزو ها این مقدار شاید بیشتر باشه چون حساس تره / من با پیزو تست نکردم . یه زمانی این ایده به ذهنم رسید و تست کردم دیدم با بلندگو برق تولید کردم گفتم شاید کشف کردم تو نت سرچیدم دیدم یه مهندس ایرانی چندین سال پیش این ایده رو پیشنهاد داده برای استفاده درجاهای پر سر و صدا مثل فرودگاه ولی بازده کمی داره در کل به درد نخوره

دیدگاه

سلام دوستان من میخوام فرکانسی حدود ۲۲ کیلوهرتز تا ۵۰ کیلو هرتز تولید کنم که البته مدارشو طراحی کردم فقط میخواستم ببینم از چه بلندگویی باید استفاده کنم؟ میتونم از بلندگوی معمولی استفاده کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Nateghi نمایش پست ها
                  سلام دوستان من میخوام فرکانسی حدود ۲۲ کیلوهرتز تا ۵۰ کیلو هرتز تولید کنم که البته مدارشو طراحی کردم فقط میخواستم ببینم از چه بلندگویی باید استفاده کنم؟ میتونم از بلندگوی معمولی استفاده کنم؟

سلام،
                  جوابم 100 درصدی نیست، ولی با همینها باید راهش بندازی!
                  1- استفاده از پیزوها، البته برای خروجی مطلوب باید حتما از طبقات تطبیق امپدانس استفاده کنی!
                  2- استفاده از تیوترهای پخش صوت که به منظور پوشش فرکانسهای بالای صوت استفاده میشن!
                  3- استفاده از فرستنده های آلتراسونیک. کار کردن روی این مورد اصولی تر هست!
                  ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

رفیق با بلندگوی معمولی هم میشه این کارو انجام داد و تولید ولتاژ کرد از صدا . با لرزش پرده بلندگو توسط صدا سیم پیچ پرده داخل اهنربا عقب جلو میشه و ولتاژ AC تولید میکنه . البته کوچیک . که برای یه ال ای دی هم کافیه البته

دیدگاه

سلام دوست عزیز بهترین کاری که با پیزور میشه انجام داد برای تولید برق استفاده داخل کفش یا کتونیه درضمن جریانی که پیزور میده جریانه متناوبه و باید اونو با دیود به جریان مستقیم تبدیل کنی میشه با پیزور کفش پاور بانک درست کرد و ...

دیدگاه

سلام دوستان میشه بیزحمت یه توضیحی در مورد این دو ویدیو در یوتیوب بدید یکیش در مورد تولید برق لامپ led با آهن ربا و بلند گوی ماشین هست و دیگریش تولید برق لامپ با شمع ماشین و یک کویل هست .
                        این ویدیو ها واقعی اند؟ و برقشون دایمی هست و مشکلی نداره برای لامپ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط keyhankm نمایش پست ها
                          سلام دوستان میشه بیزحمت یه توضیحی در مورد این دو ویدیو در یوتیوب بدید یکیش در مورد تولید برق لامپ led با آهن ربا و بلند گوی ماشین هست و دیگریش تولید برق لامپ با شمع ماشین و یک کویل هست .

https://www.youtube.com/watch?v=pXQC...ist=WL&index=2
                          درود
                          این ویدئوها فیک هستند..
                          انرژی از هیچ بوجود نمی آید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط keyhankm نمایش پست ها

https://www.youtube.com/watch?v=pXQC...ist=WL&index=2
                            سلام و درود.
                            ویدیو هایی مثل این همشون دروغ هستن و هدفشون بالا بردن بازدید کننده و دنبال کننده هست.
                            اصلا نرید دنبال تولید برق مجانی با بلندگو و سیم پیچ و شمع و...
                            نمیشه انرژی همینجوری از یه جا بیاد.
                            اگر همچین چیزی ممکن بود ،هیچ وقت کاوشگر های فضایی! رو مجهز به صفحه خورشیدی و باتری های اتمی گران قیمت نمیکردن.
                            کافیه یکمی فکر کنین....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X