پاسخ : بهترین روش پیاده سازی مقاومت 350 میکرو ا
حقیقتش هنوز تو پروسه ی نمونه سازی و بررسی هستم و درگیری زیادی بابت ی سری مسایل دارم و تعداد بالا و ... هنوز تو برنامه نیست.
فکر میکنم مشابه همین موردی ک لینک شده و عکس گذاشتین رو بایس بگیرم.
قبلن با سنسور های ACS712 کار کردم.
ب چند دلیل (مشکل برای نمایش جریان های پایین (کمتر از 0.5A) و بالا (بیشتر از 20A) ، اینکه حتی الامکان از قطعه ی خاصی در مسیر عبور جریان استفاده نشه و... )
سعی شده ازشون استفاده نکنم.
از سری ACS، ی سری سنسور هست ACS758، که 50 آمپرش در دسترسه و از نظر دقت و میزان اطمینان عملکرد، از سری 712 بهتر هستن.

اینو دارم بررسی می کنم.
ممنون بابت توضیحات کاملتون.
مراحلی که میگین در واقع راه اصولی ش هستن، ولی همونطور ک تا حدودی شرح دادین کالیبره کردن تجهیزات اندازه گیری واقعن پروسه ی زمان بر و طاقت فرسایی داره.
ب عنوان ی پروژه جوابگو هست، ولی وقتی تعداد حتی پایین لازم داشته باشیم، شاید قابل قبول نباشه.
نوشته اصلی توسط aie_saber
فکر میکنم مشابه همین موردی ک لینک شده و عکس گذاشتین رو بایس بگیرم.
قبلن با سنسور های ACS712 کار کردم.
ب چند دلیل (مشکل برای نمایش جریان های پایین (کمتر از 0.5A) و بالا (بیشتر از 20A) ، اینکه حتی الامکان از قطعه ی خاصی در مسیر عبور جریان استفاده نشه و... )
سعی شده ازشون استفاده نکنم.
از سری ACS، ی سری سنسور هست ACS758، که 50 آمپرش در دسترسه و از نظر دقت و میزان اطمینان عملکرد، از سری 712 بهتر هستن.

اینو دارم بررسی می کنم.
نوشته اصلی توسط n.ebrahimi
مراحلی که میگین در واقع راه اصولی ش هستن، ولی همونطور ک تا حدودی شرح دادین کالیبره کردن تجهیزات اندازه گیری واقعن پروسه ی زمان بر و طاقت فرسایی داره.
ب عنوان ی پروژه جوابگو هست، ولی وقتی تعداد حتی پایین لازم داشته باشیم، شاید قابل قبول نباشه.
دیدگاه