اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین روش پیاده سازی مقاومت 350 میکرو اهم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین روش پیاده سازی مقاومت 350 میکرو ا&#16

نوشته اصلی توسط aie_saber

دوست عزیز اگر هدف ساخت انرژی متر در تعداد بالا باشد برای کاهش هزینه تولید و صرفه اقتصادی فقط می توانید از مقاومت های شنت منگنن استفاده کنید
    همانی که یکی از دوستان هم در بالا لینک آن را از وب سایت چینی علی بابا گذاشته بود یعنی این :

ولی اگر برای تعداد کمی لازم دارید و هزینه مهم نیست می توانید حداکثر جریان را ابتدا توسط یک CT یا یک سنسور جریان اثر هال سری ACS712 به مقدار کمتر تبدیل کنید
    سپس همین مقدار کم را توسط یک شبکه مقاومتی مقسم ولتاژ با مقاومت های 1 درصد یا پایین تر به حداکثر مقدار مجاز ورودی که 30 میلی ولت پیک تا پیک است تبدیل کنید
    مثال :
    اگر حداکثر جریان شما 30 آمپر باشد می توانید از سنسور جریان اثر هال به شماره ACS712ELCTR-30A-T استفاده کنید که به ازای هر آمپر ورودی ، خروجی 66 میلی ولت می دهد.
    حقیقتش هنوز تو پروسه ی نمونه سازی و بررسی هستم و درگیری زیادی بابت ی سری مسایل دارم و تعداد بالا و ... هنوز تو برنامه نیست.
    فکر میکنم مشابه همین موردی ک لینک شده و عکس گذاشتین رو بایس بگیرم.

قبلن با سنسور های ACS712 کار کردم.
    ب چند دلیل (مشکل برای نمایش جریان های پایین (کمتر از 0.5A) و بالا (بیشتر از 20A) ، اینکه حتی الامکان از قطعه ی خاصی در مسیر عبور جریان استفاده نشه و... )
    سعی شده ازشون استفاده نکنم.
    از سری ACS، ی سری سنسور هست ACS758، که 50 آمپرش در دسترسه و از نظر دقت و میزان اطمینان عملکرد، از سری 712 بهتر هستن.

اینو دارم بررسی می کنم.

نوشته اصلی توسط n.ebrahimi
    من یک شنت یک میلی اهم ساختم برای اندازه گیری جریان تا 200 آمپر. حراحل ساختشو دقیق مینویسم بسازی بضمینی.
    با انتخاب مقدار یک میلی اهم، و با توجه به رابطه V=IR، هر یک میلی ولت افت ولتاژ روی شنت درست معادل با یک آمپر خواهد بود. یعنی با وصل کردن ولت متر در رنج میلی ولت، هر عددی خوانده بشه در واقع معادل همون مقدار آمپره.

روش ساخت و تنظیم...
    ممنون بابت توضیحات کاملتون.
    مراحلی که میگین در واقع راه اصولی ش هستن، ولی همونطور ک تا حدودی شرح دادین کالیبره کردن تجهیزات اندازه گیری واقعن پروسه ی زمان بر و طاقت فرسایی داره.
    ب عنوان ی پروژه جوابگو هست، ولی وقتی تعداد حتی پایین لازم داشته باشیم، شاید قابل قبول نباشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...