اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه ساختن تغذیه دوبل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه ساختن تغذیه دوبل

ببخشید ولی من این مدار رو چندین و چند بار پیاده کردم ولی جواب نداد :angry: ... البته ظرفیت خازن هایی که استفاده می کردم فرق داشت !

دیدگاه

ببخشید ولی من این مدار رو چندین بار پیاده کردم اما جواب نداد که نداد :angry: ... البته اندازه خازن هایی که استفاده کردم فرق داشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh.put
        ببخشید ولی من این مدار رو چندین بار پیاده کردم اما جواب نداد که نداد :angry: ... البته اندازه خازن هایی که استفاده کردم فرق داشتن
        شما درس کنید . چند تا عکس بگیرید ما راهنمایی میکنیم.

ممکنه توی اتصال پایه های رگولاتور اشتباه کرده باشید. شماتیک اصلا دیتاشیت قطعات نیست. مثلا 79 اصلا اینجوری پایه هاش بسته نمی شه.
        http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

سلام من ی آمپلی فایر 12_36 ولت دوبل دارم برای تغذیه از چ چیزی استفاده کنم؟
          5آمپر
          جدیدترین ویرایش توسط amirhoseyn.taheri; ۱۷:۰۴ ۱۳۹۷/۱۰/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirhoseyn.taheri نمایش پست ها
            سلام من ی آمپلی فایر 12_36 ولت دوبل دارم برای تغذیه از چ چیزی استفاده کنم؟
            5آمپر
            با سلام:
            شما اول باید بدانید، امپلی فایرشما با چه ولتاژ و جریانی کار می کند، سپس اقدام به تصمیم گیری در مورد ساخت منبع تغذیه کنید. اعلام کنید تا راهنمایی شوید.
            علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
            نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام دوستان میشه کمک کنید یه منبع تغذیه درست کنم کم خرج و کم حجم و حد اقل 2 آمپر که دو تا خروجی 5و12ولت بهم بده که 5ولت برای ماژول رله و12ولت برای موتور شیشه شور خودرو که 12ولته پیشاپیش از شما که کمکم میکنید سپاسگزارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X