اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم کردن مصرف lcd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کم کردن مصرف lcd

سلام
    کریستال داخلیه و 1مگاهرتز
    initial رو گذاشتم. با دو وقفه و یک تایمر میکرو از حالت sleep درمیاد. (هردو وقفه استفاده شده درمیکرو atmega8) و خب نمیخام با کلید از sleep بیرون بیاد اینجوری میفته به عهده کاربر و من میخام تاحد امکان برای کاربر ساده باشد.
    چندروزی انجمن قطع بود. ماهم صبرنکردیم و مدار رو دادیم برا زدن برد چاپی
    اون تغییر عدد هم بالاخره از برنامه هست و احتمالا با تغذیه باتری و بدون نویز حل بشه. فقط میمونه اون تغییر جریان به 590میکرو که خب قبول کردم دیگه.
    از مد power down هم نمیشد استفاده کنم چون وقفه ها استفاده شده و خب دراین مد میکرو با تایمر بیدار نمیشه و اینو چیکار میکردم.
    ممنون از توجهتون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maryam220
      سلام
      کریستال داخلیه و 1مگاهرتز
      initial رو گذاشتم. با دو وقفه و یک تایمر میکرو از حالت sleep درمیاد. (هردو وقفه استفاده شده درمیکرو atmega8) و خب نمیخام با کلید از sleep بیرون بیاد اینجوری میفته به عهده کاربر و من میخام تاحد امکان برای کاربر ساده باشد.
      چندروزی انجمن قطع بود. ماهم صبرنکردیم و مدار رو دادیم برا زدن برد چاپی
      اون تغییر عدد هم بالاخره از برنامه هست و احتمالا با تغذیه باتری و بدون نویز حل بشه. فقط میمونه اون تغییر جریان به 590میکرو که خب قبول کردم دیگه.
      از مد power down هم نمیشد استفاده کنم چون وقفه ها استفاده شده و خب دراین مد میکرو با تایمر بیدار نمیشه و اینو چیکار میکردم.
      ممنون از توجهتون.
      اون کلید رو واسه تست میگفتم، نه واسه برد نهایی. به هر حال،دیگه برد رو دادین واسه چاپ. :job:
      تفاوت مدهای صرفه جویی تو AVR رو نمیدونم! خب با AVR تقریبا 2 تا پروژه بیشتر کار نکردم!! :redface: اگه PIC بود ساده تر میشد! :rolleyes:
      چقدر فرقی میکنه Power Down بشه یا Sleep ؟
      فکر کنم بشه مصرف رو از این هم کمتر کرد، روشی که بالاتر گفته بودم رو تست کردین؟

دیدگاه

اگه واسه دانشگاه میخواید که اگه از نظر تئوری درست باشه حله. فکر نکنم استاده بیاد چند ماه منتظر بمونه ببینه باتریش تموم میشه یا نه! یه ساعت دووم بیاره کافیه. به بورد هم که نمیشه آمپرمتر وصل کرد دید چقدر مصرف داره. مگه اینکه همون اول آمپرمترو با باتری سری کنید که واسه اونم باید سیمای باتری رو مستقیما لحیمش کنید که نشه این کارو کرد دیگه. :icon_razz:

دیدگاه

:rolleyes:
          از سری ایکس مگا استفاده کنید
          تمامی بخش هاش حتی پین هاش قابلیت غیر قعال کردن داره
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کم کردن مصرف lcd

نوشته اصلی توسط redown
            اگه واسه دانشگاه میخواید که اگه از نظر تئوری درست باشه حله. فکر نکنم استاده بیاد چند ماه منتظر بمونه ببینه باتریش تموم میشه یا نه! یه ساعت دووم بیاره کافیه. به بورد هم که نمیشه آمپرمتر وصل کرد دید چقدر مصرف داره. مگه اینکه همون اول آمپرمترو با باتری سری کنید که واسه اونم باید سیمای باتری رو مستقیما لحیمش کنید که نشه این کارو کرد دیگه. :icon_razz:
            بله پروژه کارشناسیمه.. هدف خود استاد کاهش مصرف و استفاده عملیه نه اینکه فقط یه پروژه باشه و بعدش تمام.خود استاد میپرسن چقد مصرف داره و..
            نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
            :rolleyes:
            از سری ایکس مگا استفاده کنید
            تمامی بخش هاش حتی پین هاش قابلیت غیر قعال کردن داره
            خود میکرو هم میخوام مصرفش کم باشه واسه همین از مگا8 استفاده کردم. میخواستم از مگا88 استفاده کنم ولی متاسفانه تا پروگرم میکردم میسوخت و بعد دوتا سوزوندن و ازطرفی با مگا8 جواب گرفتم دیگه همون مگا8 شد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
              اون کلید رو واسه تست میگفتم، نه واسه برد نهایی. به هر حال،دیگه برد رو دادین واسه چاپ. :job:
              تفاوت مدهای صرفه جویی تو AVR رو نمیدونم! خب با AVR تقریبا 2 تا پروژه بیشتر کار نکردم!! :redface: اگه PIC بود ساده تر میشد! :rolleyes:
              چقدر فرقی میکنه Power Down بشه یا Sleep ؟
              فکر کنم بشه مصرف رو از این هم کمتر کرد، روشی که بالاتر گفته بودم رو تست کردین؟
              تفاوتش زیاده. خب در حالت power down میکرو بیشتر به خواب میره و البته برای بیدارکردنش کارما سختتره و چون با تایمر بیدار نمیشد ازش استفاده نکردم. ولی مصرف جریانش در مگا8 0.5میکروآمپره درحالیکه در حالت idle حدود 1 میلی آمپر(البته توی دیتاشیت. درمدار ما 400میکرو بود)
              نخیر متاسفانه تست نکردم. پروژه کارشناسیه دیگه بیشترازین کار نمیطلبه :smile:

دیدگاه

یک ال سی دی کم مصرف لازم دارم
                خیلی کم مصرف ( میکروآمپر بدک نیست )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X